“Kétezer ember dolgozik Magyarországon Soros György céljaiért”

888

A Magyar Idők birtokába jutott hangfelvétel szerint Soros György egyik pénzügyi alapjának korábbi pénzügyi vezetője azt mondta: legalább kétezer ember dolgozik Magyarországon, hogy érvényre juttassák Soros György akaratát.

A napilap cikksorozatának szerdai írásában kifejtették: a hangfelvételen Tracie Ahern, a Soros Fund Management, azaz Soros György pénzügyi alapjának korábbi pénzügyi vezetője beszél. Tracie Ahern – mint írták – 2007 és 2015 között töltötte be ezt a tisztséget, “első kézből ismeri Sorost és a terveit”.

Tracie Ahern a beszélgetésben elismerte, hogy az alapítványt valójában politikai befolyásolásra használják. Tracie Ahern egy beszélgetésen arról szólt, hogy Soros a Nyílt Társadalom Alapítványokat eszközként használja a politikai véleménye érvényre juttatására az Egyesült Államokban és Európában.

Amikor beszélgetőtársa az Orbán Viktor kormányfővel folytatott vitájáról és Magyarországról kérdezte, Tracie Ahern azt mondta: Soros György az alapítványán keresztül “mostanra valószínűleg több milliárd dollárt költött” Magyarországon. Ezzel összefüggésben azt is hozzátette: “legalább kétezer ember dolgozik ott (Magyarországon), hogy érvényre juttassák Soros akaratát” – írta a Magyar Idők.

A napilap szerint mindezek ismeretében “egyre nyilvánvalóbb, hogy igenis létezik a Soros-hálózat, hiszen a kiszivárgott anyagokon erről éppen Soros legbizalmasabb munkatársai, illetve magyarországi szervezeteinek vezetői számolnak be”.

Mint kiemelték: Soros György a világ leggazdagabb üzletembereinek egyike, vagyona tavaly nagyjából 25 milliárd dollár volt. Az üzletember két nagy intézményen keresztül tevékenykedik. Az egyik a vagyonát kezelő Soros Fund Management, a másik a Nyílt Társadalom Alapítvány.

A lap arról is írt, hogy a tranzitzónába belépő migránsok miatt a Migration Aid gyakorlatilag élő, állandó kapcsolatot ápol olyan szerbiai szervezetekkel, mint például az Info Park, a Fresh Response, a Refugee Aid Serbia, a Refugee Aid Miksaliste és a Rigardu e. V.

A Migration Aid munkatársai és vezetője, Siewert András is gyakran átjár a szerb oldalra. A napilap szerint a szervezet vezetője a nyilvánosságra hozott szavait tagadta. Azóta viszont a lap a hangfelvételeket is nyilvánosságra hozta, és ezek azt bizonyítják, hogy Siewert András hazudott – írták.

A Migration Aid vezetője kedden sajtótájékoztatót tartott, melyet úgy harangoztak be, hogy az elmúlt évek legnagyobb politikai botrányát fogja kirobbantani. Az atombomba azonban ismét elmaradt.

A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleményben reagált a Migration Aid mai nyilatkozatára:

“Amit a Migration Aid képviselője ma előadott, az egy szánalmas magyarázkodás. Továbbra sem kaptunk választ arra, hogy építenek-e illegális adatbázist a tranzitzónában, és ha igen, akkor milyen céllal. A Migration Aid egy Soros által kitartott szervezet, melynek célja a bevándorlás szervezése.”

Forrás: 888

6 hozzászólás ““Kétezer ember dolgozik Magyarországon Soros György céljaiért”” bejegyzésre

  1. bagoly szerint:

    Nincs elég lőszer ???

  2. Betke szerint:

    Nem unalmas ez már? Maradjon valami Sorosozós hír a választások utánra is!

  3. Nagyapó szerint:

    Betke! Ez a trollkodás nem unalmas? Igaz, a választás után kevesebb lesz a Sorosozás, mert nyerésünk esetén a Sorosék más országra teszik a súlypontot, amennyiben vesztünk, jönnek a migránsok, fizethetünk (Betke is) 370 000 Ft-ot migrásonként (1200 Eu), szívhatjuk!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  4. Happy szerint:

    Ti vagytok a világ legalja!
    Remélem ez a szennylap megszűnik hamarosan.

  5. bagoly szerint:

    Szia “Happy” !

    Eltévedtél ?
    Nem baj.
    Indulj az elejéről, hogy megértsd pl. az őskortól !
    Vagy felejtsd el ezt az oldalt !
    Senki sem fog hiányolni !
    Ugyan is ez a lap, nem az agyhiányosoknak készül !

  6. Kaschauer szerint:

    Nagyapó!
    Tökéletesen igazad van
    Ami most kiderült a soros rohamosztagoikról, az komoly nemzetbiztonsági kockázat. Nagyon komolyan kell vennie egy olyan kormánynak, amelyik a társadalom előtt a nemzet biztonságának elsődlegességét vállalja. Ninsen más lehetőség, mint alapos vizsgálat alapján meghozni minden olyan intézkedést, ami a biztonságunkat gyengító, veszélyeztető erőket hatástalanit.
    Azok a szervezetek, amelyek az országot ki akarják tenni idegen tömegek inváziójának, azok – semmi kétség – nagyon komoly nemzetbiztonsági fenyegetést jelentenek.
    Azok a személyek pedig, akik ezeket a szervezeteket működtetik, rélszei ezeknek a szervezeteknek, azok személyükben is veszélyt, fenyegetést jelentenek. Kortól nemtől és minden egyéb sajátosságuktól teljesen függetlenül!

Itt lehet hozzászólni !