Futsal: zsákban az újabb fontos pontok

Futsal, Mr. gabee

csapat2
A Pizza King Csep- Gól FC felnőtt férfi futsalcsapata az előzetes várakozásoknak megfelelően magabiztos győzelmet aratott a sereghajtó Törökbálint otthonában, így a 11 csapatos NB II-es bajnokság első etapját az 5. helyen zárta. Nincs azonban megállás, december 2-án pénteken ugyanis máris Alsóörsre utazik a csapat, hogy a házigazda Tihany ellen folytassa bajnoki mérkőzéseinek sorát.

Az alábbiakban a Pizza King Csepel Futsal sajtóközleményét olvashatják:

Futsal: zsákban az újabb fontos pontok, az 5. helyen zártuk az első kört

Az NB II Nyugati csoportjának 11. fordulójában a Pizza King Csep- Gól FC együttese Törökbálintra látogatott, ahol előzetesen esélyesként lépett pályára. Szabó Zoltán fiai szerencsére igazolták a várakozásokat és 7:3 arányú győzelemmel tértek haza a Pest megyei településről, amivel egyet javítva az 5. helyre léptek fel az első kör zárónapján.

A Törökbálinti Arénában hétfőn este fél 9-kor a Vági Roland – András István, Nagy Tibor, Munkácsi Tibor, Viza Krisztián összeállítású kezdőcsapattal léptünk pályára és sajnos már a 4. percben hátrányba kerültünk, ekkor a hazaiaktól Rostás Gergő mattolta védelmünket és kapusunkat. (1:0).

A mieink válaszára viszonylag sokat kellett várni, egészen a 14. percig, amikor is egy szép akció végén a csereként pályára lépő Rácz Botond vette be a vendéglátók kapuját (1:1). Gólszerzőnkön kívül időközben persze többen is (Bata Zoltán, Csendes Roland, Tőkés Norbert, Solti Attila, Szabó Norbert, Székely Csaba és Szabó Zoltán) játéklehetőséghez jutottak már az első játékrészben is.

Arról, hogy a félidőre ne ikszel, hanem előnnyel vonulhassunk, örökifjú játékos-edzőnk, Szabó Zoltán gondoskodott, aki fiatalabb korszakát megidézve juttatta a házigazdák hálójába a játékszert, így 2:1-es előnnyel vonulhattunk pihenőre.

A második félidőben aztán alig 5 perc elteltével egyenlített a Törökbálint, mégpedig Miljanovic Zoran révén (2:2), de ezzel egy időre be is záródott a kapunk a vendéglátók előtt, ráadásul játékosaink egymás után háromszor is feltörték a hazai reteszt… András István a 28., Viza Krisztián a 29., míg Csendes Roland a 31. percben állította megoldhatatlan feladat elé a házigazdákat, 5:2-re módosítva az eredményt.

Ezt követően Törökbálinti gól már csak egyetlen született a 33. percben Rostás Dániel révén (3:5), csepeli részről viszont még Bata Zoltán és Rácz Botond labdája is megpihent a hazai kapuban, amivel kialakult a 3:7-es végeredmény.

Együttesünk ezzel újabb, minden szempontból roppant fontos három pontra tett szert, s mivel egyik riválisunk, a Városgazda UP Akadémia kikapott a TFSE-től, előrébb is lépett egyet a táblázaton, pontszámban beérve az előttünk álló PTE- PEAC együttesét, akik nem kis meglepetésre odahaza kaptak ki 8:5-re a 5 STARS- tól.

Ezzel az első kör le is zárult a 11 csapatos bajnokságban, így mostantól a „visszavágók” következnek, ahol nekünk december 2-án pénteken 20:30-kor a Tihanyi FC- vel kell farkasszemet nézni az Alsóörsi Sportcsarnokban.

Pizza King Csepel Futsal Sajtó

Itt lehet hozzászólni !