Halott a mosdóban: rendkívüli vizsgálatot rendeltek el

Magyar Idők, Blikk, Csepel.info

Belső vizsgálatot rendeltek el a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézetben, ahol a hétvégén az egyik mosdóban holttestet találtak.

A intézet az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében kiemelte: a vezetés a haladéktalanul elrendelt részletes belső vizsgálat mellett mindenben együttműködik az ügyben eljáró hatóságokkal. A holttest sajtóértesülések szerint több napja volt már a mosdó bezárt helyiségében, mire felfedezték. A kórház főigazgató-helyettese,Török Árpád azt nyilatkozta az Abcúgnak, hogy szerda délre zárul majd le várhatóan a vizsgálat, és ennek eredményéről majd újabb közleményt adnak ki.

A keddi közlemény felidézte: vasárnap délelőtt az intézeti ügyeletvezető főorvos tájékoztatott arról, hogy a főépület egyik nyilvános wc-jében elhunytat találtak. A rendőrséget haladéktalanul értesítették, akik pár percen belül megérkeztek és elkezdték a helyszínelést.

Az elhunytra a 9. emeleti nyilvános, látogatói, nem betegellátó osztályon található mellékhelyiségben, egy belülről elreteszelt fülkében találtak rá, amikor a takarítónő a bezárt fülkét akarta kinyitni. A helyszínelést végző nyomozók szóbeli tájékoztatása szerint idegenkezűségre utaló nyomot nem találtak, a holttestet az Igazságügyi Intézetbe szállították át.

A halál okáról és időpontjáról csak a hatósági kórbonctani vizsgálat eredményének ismeretében lehet felelősen nyilatkozni – írta az intézmény, hozzátéve: az eseménnyel összefüggésben további részletekről csak a hatósági eljárás és a részletes belső vizsgálat lefolytatását követően adnak tájékoztatást.

Forrás: Magyar Idők

9 hozzászólás “Halott a mosdóban: rendkívüli vizsgálatot rendeltek el” bejegyzésre

  1. robi szerint:

    Minek emeltekbe olyan cikket,amihez a cenzorotok nem enged, csak fényező véleményeket.
    Kit néztek hülyének?

  2. ZsiványZoli szerint:

    Ilyesmi már meg sem lep. Esztergomban ettől is érdekesebb dolog történt 2015 Júliusában.A helyi kórházban meghalt egy bácsi,legalábbis az orvos szerint,levitték a halottasházba hogy majd boncolják.Két nap múlva,pont amikor bement a takarítónő,a bácsi felült és közölte hogy fázik meg éhes is.Most vagy Jézus járt ott időközben,vagy el kell ismerni hogy egy orvos nem tudja megkülönböztetni az élőt a halottól.A hazai betegségügy még tartogat meglepetéseket,úgy érzem.

  3. admin szerint:

    Robi, melyik fedőneveden írtál? Mert a neved alatt nem volt moderált hozzászólás. Egyébként a vizsgálat eredményét mára ígérték, tehát akik azt írják, hogy fél éves, húsz vagy ötnapos volt a halott, kamuznak, és szándékosan félrevezetik az olvasókat. Bármelyik fedőnéven tetted ezt, okkal vettük le.

  4. meteo szerint:

    Admin: Kiszivárgott információrol még nem halottál? Tudod e hogy hogy müködik az ujságírás? Egyébként pont a fidesz kötödésű Locálban olvastam hogy legalább öt napos, elküldjem?
    Persze így aztán könyen lehet, hogy tényleg hazugság: lehet, hogy nem öt napos , hanem fél éves. Egyébként ha mára igérték hol van a vizsgálat eredménye?

  5. robi szerint:

    Admin!

    Keresd meg a 20:22-es hsz-ben kimoderált hozzászólásom.

    Az a kérdésed,hogy: “Robi, melyik fedőnéven írtál?” azt mutatja,hogy a *enzototok nem ért az informatikához.
    Ugyanis hosszú évek óta ugyanarról a gépről, ugyanazon a néven írok.
    Úgy tűnik, magatokból indultok ki.
    Ámen.

  6. robi szerint:

    Apropó!
    Ez volt az első, amit nem engedtetek fel:

    robi szerint:
    A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.
    2016. november 29., kedd – 19:06

    http://24.hu/belfold/2016/11/29/szennybe-es-ganajba-rohad-bele-a-del-pesti-korhaz/

    Fejlődünk, fejlődünk.

  7. admin szerint:

    Robi: itt a saját neveden semmit sem írtál, ami rendszermoderációra várakozna. Ennyit a fejlődésedről.

  8. robi szerint:

    Segítek! Ebben van az egyik.

    http://csepel.info/?p=55176#comments
    A másik megkereséséhez kérjetek fel valakit, ha nem találjátok.

  9. admin szerint:

    Ebben a cikkben nem volt tőled moderált hozzászólás. Eddig. De nem vitatkozunk tovább. Más cikkben meg eddig sem ezzel a témával kellett volna foglalkozni, mivel ezzel a témával ez a cikk foglalkozik.

Itt lehet hozzászólni !