Öngyilkost mentett a HÉV-vezető

Csepel.info

Öngyilkos HÉV

2014.07.10-én, kedden a Szabadkikötő megállóhely előtti S-kanyarban a Boráros tér irányba haladó szerelvény elé – feltehetőleg öngyilkossági szándékból – egy férfi a vágányokra feküdt – értesítette lapunkat B. Gyula és Attila olvasónk.

Beszámolójuk szerint a viszonylag nehezebben belátható és szűk ívű kanyarban valószínűleg csak a HÉV vezető jó reflexeinek köszönhető, hogy nem történt tragédia. Olvasóink úgy tudják, hogy a sínekre feküdt férfi teljesen magánkívül volt, lehetséges, hogy drog befolyásolta a cselekedetét. Négy-öt HÉV-biztonsági személy tudta csak lehozni a rendkívül agresszív férfit. 10-20 percig állt a forgalom a belváros felé.

19 hozzászólás “Öngyilkost mentett a HÉV-vezető” bejegyzésre

  1. elhallgattatni szerint:

    c

  2. grün szerint:

    “Öngyilkost mentett a HÉV-vezető”
    Megint a szenzációs cím adás!
    Csak egy öngyilkosjelöltet lehet megmenteni! 😀

  3. Miska72 szerint:

    Teljesen magán kívül volt, az be van lassulva mint a csiga. 🙂 Teljesen agresszív volt. 🙂 JÓ MEG KELLETT VOLNA VERNI, HOGY ÖSSZESZARJA MAGÁT!!!!! Nem kicsit! Nagyon! 🙂 🙂 🙂 Ha öngyilkos akar lenni ugorjon a híd közepéről a Dunába, vagy kéreckedjen le a Gellért hegyről! 🙂 🙂 🙂 No comment.

  4. Baksa Margó szerint:

    Senki nem tudja ,hogy öngyilkos akart-e lenni,lehet sok nyugtatót szedett,vagy végső elkeseredésében cselekedett igy.Emberek miért kell mindig mocskolódni,helyette odamenni hozzá és higgadtan elbeszélgetni.Talán segíteni is lehetne.Én végtelenül sajnálom.A hév vezetőt viszont kiemelt dicséretben részesiteném.

  5. cs szerint:

    Mondjuk nem volt nehéz dolga a vezetőnek, mert olyan sz@r állapotba van a pálya, hogy sok helyen alig döcög 10-20 km/h sebességgel.

  6. Bugi szerint:

    Gratulálok a Hév vezetőjének! Az meg szerintem mellékes, hogy hogyan került oda az az ember. Biztosan meghalt vagy élete végéig megrokkant volna, így viszont kapott még egy esélyt.

  7. Varga Gábor vilmos szerint:

    A szerelvény vezetője észnél volt, azt tette amit kellett s embersége diktálta.

  8. tata szerint:

    2014.07.10. Az csutortok volt.

  9. szusi szerint:

    És a vezető nevét miért nem hozzák nyilvánosságra?
    Bezzeg, ha pofon veri, belerúg stb …

  10. Jeniszej szerint:

    Lehet, hogy nem tudta fizetni a sosemlátottsvájcihitelét igy végső elkeseredésében a sínekre feküdt.
    Lehet,hogy tudta úgy is észreveszik még időben és “nem hagyják az út szélén” a sínek között. ))) 😀 (((

  11. Csepel-sziget szerint:

    Azért a seggét ott helyben érdemes lett volna szétrúgni, ha már olyan agresszív volt amúgy is. Gázolásnál a legnagyobb áldozat mindig az adott vonat vezetője, nem pedig az az illető, aki így akar véget vetni az életének.

  12. Gyula 1885 szerint:

    Olyan mértékben volt bódult állapotban vagy valami szer hatása alatt hogy a sok secus is alig bírta lerángatni úgy kapaszkodott és támadt nem hogy szép szóval vagy elbeszélgetni vele, hozzá teszem próbálták normálisan is letessékelni a pályáról….

  13. Lajos szerint:

    Mért kellett felvenni a hitelt, ha nem tudja fizetni. Mindig a hitellel való takarózás. Addig nyújtozkodjon ameddig a takarója ér. Ha öngyilkos akar lenni, kösse fel magát. Vagy ugorjon be a Dunába. Mások kárára ne menjen az ő hülyesége. Aki hülye haljon meg. A motorkocsi vezetőjét nem az emberség diktálta. A szabályzat, mert az ilyen ember előtt is meg kell állni. Ha nem áll meg, őt büntetik meg. Az ilyen akaratos hülye barom miatt. Ment volna rajta keresztül. Aki hülye haljon meg!!! Az ilyen ember nem érdemel sajnálatot.

  14. Jolly Joker szerint:

    Úgy veszem észre, sokan nincsenek tisztában az öngyilkosjelöltek dolgával. Főleg Lajos! Lehet hőzöngeni meg moralizálni, de az öngyilkosjelölt előtt nincsenek korlátok. Nincsenek gátak.

    Valószínűleg éppen azért döntött az öngyilkosság mellett, mert elege lett a társadalomból. Ha felrobbantja magát egy fesztiválozó embertömeg közepén, lehet róla csúnyákat mondani, lehet őt átkozni, de egyet nem lehet: visszahozni az életbe azokat, akiket az öngyilkos merényletével eltett láb alól.

    Számtalan lehetősége van egy öngyilkosjelöltnek arra, hogy beírja magát a történelemkönyvekbe. Örülj inkább neki, hogy csak a HÉV elé feküdt, mert akkor csak a vezetőt hurcolják meg, az utasoknak meg okoz pár perces bosszúságot. De nem írja be magát sehova az öngyilkossági statisztikát leszámítva.

    Vagy ha nem tetszik, akkor lobbizzál az eutanáziáért.

  15. grün szerint:

    Jolly Joker!
    “Úgy veszem észre, sokan nincsenek tisztában az öngyilkosjelöltek dolgával.”
    .
    Az iskolában hit és erkölcsórákon nagyobb figyelmet kellene fordítani a zoktatására!
    Néhány sikeres öngyilkos tarthatna gyakorlati képzést, “Nekem sikerült, neked miért ne sikerülne?!” 😛
    Negyvenpáréves horgászgyakorlatom alatt húztam már ki néhány öngyi-jelöltet a vízből.
    A hideg víz általában kijózanítólag hat és lubickolás közben megszereti az életet!
    A HÉV vezetőjét teljesen felesleges lenne meghurcolni egy gázolásért, pont elegendő neki feldolgoznia azt, ahogy tehetetlenül hallja, ahogy ropogtak a csontok a kerekek alatt! Sajnos még álmában is!

  16. Peti44 szerint:

    Így az utolsó háromra reagálva:

    Még szép, hogy a HÉV-vezetőt nem büntetik meg, még akkor se ha gázol, ugyanis egy ekkora vonatot nem lehet csak úgy megállítani, ergo nem a járművezető döntése, hogy gázol-e, vagy sem. Természetesen az egy más tészta, ha a fékezést sem kezdi meg, mert baleset esetén természetesen meg kell állni.

  17. Schneider Ádám szerint:

    nem lehetne, hogy ezek az öngyilkosok otthon akasszák fel magukat?

  18. szekér eperke szerint:

    Nem lehetne azt elérni, hogy senki ne dobja el magától az életét???!!!!

  19. Pepe80 szerint:

    Ismerem a vezetőt, nagyon jó fej és mivel világéletében a vasúttal akart foglalkozni, nagy odafigyeléssel végzi a munkáját, hiszen a hobbija is egyben. Az a kis pöcs a sínen v.szeg ezért él csak, mert nem feltett lábbal és szendvicset rágva vezette a Hévet.
    Ja és köszöni szépen, jól van. Csak mert olyan sokan “aggódtak” a hogyléte felől, ellentétben annak a szegény drogossal akiért mindenki rinyál, hogy jajígymegúgyszegényember.
    Ez csak azért lényeges, mert a srác elmondása alapján 10-ből 7 Héves-vasutas-villamosvezető egy gázolás után nem tud visszaülni vezetni, olyan komolyan érinti a dolog. Na, most egy ilyen ember onnantól kezdve…? Méltányosságból elhelyezik egy irodába meg ilyesmi tengeni-lengeni, na de azért…egy ilyen kis nulla értékű ember miatt tönkremegy egy ártatlan szakember élete/lelkivilága és karrierje.
    Ha valaki ilyen rohadtul unja az életét, nyírja ki magát feltűnés nélkül hogy senki se lássa és soha ne is találják meg, egy ideig szerepel eltűntként és kész.

Itt lehet hozzászólni !