Vasárnap ingyenes Demjén koncert lesz Csepelen

Csepel.hu

demjen_uj_datum

Péterffy Lili koncertje 17:30-kor kezdődik, ugyanott!

16 hozzászólás “Vasárnap ingyenes Demjén koncert lesz Csepelen” bejegyzésre

  1. Vátesz szerint:

    Előre megkapta a Csepel Díszpolgára címet, meg a mostantól velejáró 500 ezer forintot!

  2. Vátesz szerint:

    Ingyenes akkor lenne a koncert, ha az önkormányzat sem fizetne érte! Így nem ingyenes, mert nem hallgatóként hanem adófizetőként kell érte fizetni!

    Németh Szilárd, mire költitek azt a 100 ezer forintot, amit összesen tavaly és idén talajterhelési díjként befizettem?

  3. Vátesz szerint:

    A Fidesz menti meg a balosokat?
    2014, március 29 – 08:49

    Attól tartanak a Fideszben, hogy a baloldali összeborulás nem éri el a 15%-ot és nem jut be a parlamentbe – mondta el a Figyelőnek egy kormányközeli forrás.
    Az informátor elmondása szerint a Fidesznél még “90%-ig tele van a tár”, vagyis több, a Simon-üggyel egy horderejű botránnyal elő tudnának állni, ám nem szeretnék, ha tovább csökkenne Mesterházyék népszerűsége.

    A kormánypártnál ugyanis attól tartanak, hogy Brüsszel nem nézné jó szemmel, ha csak a Fidesz, a Jobbik és az LMP kerülne a parlamentbe, a nyugatbarát balosok pedig nem.

    Az informátor azt is elmondta, hogy a Fidesznél lassan lemondanak a gyöngyösi körzetről is, mert a legutóbbi felmérések szerint az egyéniben itt induló Vona Gábor hatalmas fölénnyel vezet jelöltjük előtt.
    http://www.alfahir.hu/a_fidesz_menti_meg_a_balosokat

  4. Vátesz szerint:

    Megtört a jég: Orbán hitelesnek ismerte el a Jobbik politikáját

    2014. március 29. 07:23
    Hunhír.info

    Orbán Viktor miniszterelnök a Magyar Hírlapnak adott szombati interjúban leszögezte: Azt gondolni, az elégedetlenség mindig csak a baloldalon keresztül fejeződhet ki a kormánnyal szemben nagy félreértés. Ugyanis megjelent egy jobboldali radikális erő, amely nagyobb hitelességgel képes megfogalmazni a velünk szembeni elégedetlenséget – ismerte el a Jobbik politikai tevékenységét a kormányfő.

    A miniszterelnök szerint a baloldali kritika olyan messze van a valóságos élettől, hogy nehéz komolyan venni. A választók tisztában vannak a rezsicsökkentés eredményével, azzal, hogy új munkahelyek jöttek létre, de a gyed extra vagy a munkahelyvédelmi akcióterv is érezhetően segíti a mindennapi megélhetést – hangsúlyozta.

    Arra a kérdésre, felkészültek-e arra, hogy az új választási rendszer miatt jobboldali győzelem esetén a balliberálisok illegitimnek tartják majd az új kormányt, Orbán Viktor azt mondta: ha egyértelmű és elsöprő sikert érnek el, akkor nem lesz miről beszélni, ha viszont fej fej mellett tudnak többséget szerezni, akkor az ország ki lesz téve a választási eredmények értelmezéséről szóló dühödt, a nemzetközi politika figyelmét is felkeltő vitának.

  5. Vátesz szerint:

    Amennyiben a Fidesz koalícióra szorul, akkor választhat az MSZP és a Jobbik közül. Vona helyében én csak úgy ülnék a tárgyalóasztalhoz, hogy a Jobbik adja a miniszterelnököt, a külügyminisztert, a honvédelmi minisztert és a gazdasági minisztert. Amennyiben ez nem felelne meg, akkor összeállhat Orbán a szocikkal vagy új választást írathat ki. Az utánna következő kormányt Vona-kormánynak fogják hívni! Dixi.

    Orbán különben is kösse fel a gatyáját, azonnal rúgja ki Martonyi János külügyminisztert, mert nem vagyunk megelégedve a Kárpátalja-politikájával!
    Orbánra és leszármazóira is vonatkozik, bárki fejére feltesszük a Szentkoronát, aki eléri hogy Magyarország olyan legyen mint volt! LEGYEN ÚGY MINT RÉGEN VOLT!

  6. nagyapó szerint:

    Vátesz! Szép álmokat!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop

  7. czanti szerint:

    Olvastam , hogy Csepel “díszpolgára ” címet kapott Demjén / ami 500 e.ft-al jár / Azt viszont nem írták meg , hogy mivel érdemelte ki . Én – egyébként – birom a fickót…….s ha megérdemelte akkor rendben….

  8. helyi szerint:

    Nem érdemelte meg…ennyi.Mások, akik valójában tettek is csepelért nem kaptak az ég világgon semmit.

  9. nagyapó szerint:

    Például???

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop

  10. Vátesz szerint:

    Németh Szilárd a csókosait tüntette ki Csepel Díszpolgára címmel, mivel annak már semmi erkölcsi tartalma nincs, ezért a csepeli adófizetők zsebéből kihúzott 500 ezer forinttal megtoldotta! Remélem nem nyer egyéni mandátumot, listás mandátumhoz mint LÁZADÓ fideszes nem juthat, mert nem teljesítette Orbán pártelnök utasítását, miszerint az önkormányzati cégvezetőknek vissza kell fizetni a 2013-as prémiumuk a 2 Millió Forint összeghatár feletti részét.
    Demjén Ferenc mivel érdemelte ki a Csepel Díszpolgára címet? Talán az életét áldozta, mint az 56 után kivégzettek! Németh Szilárd bukásával együtt buknak a csókosai is!

  11. Etikus szerint:

    Egyetlen miniszter sem a saját politikáját képviseli.

  12. helyi szerint:

    Tisztelt Nagyapó, például: Fatér Károly, Horváth Gábor, Bagyula István, Szekeres Ferenc, Takács László, Kaló Pál, Buzek László, Kóczián Antal, Németh Ferenc, Dobi Lajos, Melis Antal, Melis Zoltán, soroljam még azokat, akik csepeliként válogatottak, vagy világversenyen érmesek lettek???Demjén hol a csudába van ezekhez a sportolókhoz képest??????????????????????????????????Ők megérdemelnék!

  13. Vátesz szerint:

    Szép volt Demjén Rózsitól, hogy az ötszázezer Forintot nem vágta zsebre, hanem felajánlotta a csepeli rászorulóknak! Erkölcsileg magasan felette áll a jelenlegi polgármesterünknek!
    Egyébként jó koncert volt.

  14. gratulálok szerint:

    az első választás lesz ahol nem osztom meg a szavazatom és a Jobbik kapja mindkettőt.
    Remélem sokan így vagyunk még ezzel.
    A Fidesz nem érdemli meg a bizalmat.

  15. Pákozdi József szerint:

    Nagyapó! Miért nem kapott semmilyen önkormányzati elismerést, Pl. Nánási Lajos csepeli nótaénekes, vagy a 16éven keresztül a csepeli Fidesznek agitáló és dolgozó 56-os elítélt Bakonyi Tibor, aki 8 évet ült a komcsik börtönében.
    Aki túlélte a kommunista börtönt
    http://www.pilisvorosvar.hu/vorosvariujsag/2013/december/12.php

  16. kispajtás szerint:

    nagyapó szerint az egész felcsúti akadémia díszpolgári címet érdemel.
    Valóban szerencse, hogy Demjén észnél volt és csak a nyakába akasztott bőrszíjon lógó lángost tartotta meg – az első sarokig… 😀

Itt lehet hozzászólni !