Járhatatlanná vált a Szent Imre tér

Csepel.hu, Csepel.info

Ma 14 óra után rövid időre megállt a forgalom a Szent Imre téren. A II. Rákóczi Ferenc úton, a Kossuth Lajos és Tanácsház utcában is fennakadások voltak. Üres BKV buszok, járőrök, rendőrautók, káosz várta az erre közlekedőket.

A Csepel.hu úgy tudja, hogy rendőrségi bizonyítási eljárás folyt, melyről azonban a XXI. Kerületi Rendőrkapitányságot és Németh Szilárd polgármestert sem tájékoztatták, így nem tudták felhívni a csepeliek figyelmét a várható fennakadásokra. A polgármester elnézést kért a kellemetlenségért, és levélben fordul az országos rendőrfőkapitányhoz az eset miatt.

7 hozzászólás “Járhatatlanná vált a Szent Imre tér” bejegyzésre

  1. Ditte szerint:

    Figyelem! Talán fontos lehet… Agresszív zsebtolvajok üldöztek a 35-ös buszon ma. Azért agresszívek, mert a busz egyik végéből a másikig üldöztek a maguk csendes módján, mindenképpen a javamat akarták. Két negyven körüli férfi, személyleírást nem adok, mert az álszentek lerasszistáznak. Vigyázzatok magatokra és egymásra!

  2. Tarjányi László szerint:

    Olyan kormányra van szükség, amelyik az ilyen parazitákat féken tartja!
    Tisztelt Pintér úr! Mikor tetszik már rendet tenni az országban? Ennyire képtelenek a kormányzásra?

  3. islander szerint:

    hát ez nehéz kérdés.
    szegénységi bűnözés vagy cigánybűnözés?

  4. Ditte szerint:

    Én is szegény vagyok, 80 nettóm van számlakifizetés előtt, de nem kívánom ingyen a téliszalámit, ismerem a zsíros kenyeret.
    Talán fontos lenne, hogy vigyázzunk egymásra, ne pazaroljuk ostoba ármánykodásra az időnket. Őszintén, tisztán kellene beszélnünk minden bajról.
    A legriasztóbb az volt a történetben, hogy a buszon vagy 30-an utaztak még, világos nappal.

  5. Tarjányi László szerint:

    Semjén úr már annyit eltanult a “szélsőjobbtól”, hogy “Minden magyar felelős minden magyarért! (Szabó Dezső)”, csak éppen fingja sincs, ki is volt Szabó Dezső. Másrészt lehet mondogatni vagy tíz évig, mire az emberek tudatáig eljut, meg kell védenünk egymást! Ez az elmúlt fél évszázad terméke, ne szólj szám, nem fáj fejem! El kell mondjak egy történetet: A 6-os villamosra felszállt egy vékonyka emberke, ment előre, aztán észre vette, hogy két harmincas cigány ül az egyik helyen, ígyekezett hátrább leülni, de azok is észrevették és elkezdtek vele foglalkozni, magyarul odapofáztak neki hátha ürügyet ad arra, hogy odamehessenek és kirabolhassák vagy megverhessék. Szerencsére a Budafoki útnál felszállt egy fekete pólós, fekete nadrágos, fekete bakancsos fiatalember. A cigányok erre azt kezdték próbálgatni, milyen nagy darab paraszt meg efféléket mondogattak egymás között. Amint a villamos elhagyta a műegyetemi megállót, a fiatalember odament hozzájuk, és teli talppal mindkettőt lerúgta az ülésről. Azok meg se mertek nyikkanni. A fiatalember a Boráros téren az ajtóhoz ment, s mielőtt lelépett, az utasokhoz fordult – Elnézést kérek a szokatlan fény és hanghatásokért! – és leszállt. A két cigány a Rákóczi térnél szinte hangtalanul kúszott le a villamosról. Remélem a fiatalember csepeli, s a hozzáhasonlók majd megfékezik azokat, akik az erejüket a náluk gyengébbeknek szeretik fitogtatni.

  6. csillagtelepi szerint:

    Elmondaná valaki, miért ilyen silány a tájékoztatás? Mi a sz@rt csinálnak az önkormányzatban, hogy nem adnak felvilágosítást a lakóknak a gerincúti balhékról? A lakók tépik a hajukat de erről nagy a kuss.

Itt lehet hozzászólni !