A titkárnőket kirúgják, ugye?

Meghökkentő fordulat: megint nem Szenteczky volt a hibás

Csepel.info

Szenteczky levele, amit most sem ő rontott el

Alig pár nappal ezelőtt tudósított lapunk arról, hogyan próbált leszámolni párton belüli ellenfeleivel Szenteczky János csepeli MSZP-s polgármester-jelölt. A politikus első kísérlete azonban kínos kudarcba fulladt. Azért nem sikerült kirugdalnia (majdnem) minden ellenfelét, mert összekeveredtek a kirúgásra szánt párttagok nevei, így más került a hivatalos levelek címzésébe, és más a levél megszólításába.

A saját aláírásába szerelmes pártelnök és polgármester-jelölt természetesen most is talált maga helyett felelőst. A titkárnőt. Rögtön meg is zsarolta Horváth Gyula csepeli alpolgármestert: ha nem veszi le a kínos kudarcról szóló blogbeszámolóját, a titkárnőt fogja lapátra tenni. Az alábbiakban Horváth Gyula blogbejegyzését olvashatják.

Vastag a bőr!

A közelmúltban több megkeresés érkezett hozzám, hogy az utóbbi időszak kerületi társadalmi eseményeivel kapcsolatban másítsam meg a kialakított álláspontomat. Erre az elhatározásra azzal is “ösztönöztek”, hogy általam tisztelt és nagyra becsült embert kívántak áldozattá tenni és az ő egzisztenciális ellehetetlenítését az én döntésemtől akarták függővé tenni. Ezt a magam részéről egyszerűen zsarolásnak veszem és visszautasítom! (Minden erőmmel és kapcsolatrendszeremmel azon leszek – ha a fenyegetést beváltják – hogy segítsek az ártatlan és nagyra becsült ember egzisztenciális és emberi megsegítésén.

Lássuk melyek is voltak azok a kérdések, amelyekről a fentiekben szóltam:

– A közelmúltban ezen a honlapon beszámoltam arról, hogy az MSZP-ből való kizárás tárgyában milyen értesítést kaptam Szenteczky Jánostól. Szenteczky elmondta egy találkozásunk alkalmával, hogy a levél nekem szól és adminisztrációs hiba történt csupán (amit a titkárnő vétett). Egy másik volt párttársam pedig arról tájékoztatott, hogy ha nem vonom vissza a honlapomról a kizárással kapcsolatos írásomat, kirúgják azt az embert, aki a levelet írta. Közbevetettem, hogy szerintem az írta, akinek a szignója rajta van a dokumentumon, azt pedig nem gondolom, hogy kirúgja saját magát. Azt mondták, ne hülyéskedjek! Tudnom kell, hogy a titkárnő a hibás!

– A másik ügy a Képviselő-testületi ülés előtt merült fel. Az MSZP frakció értekezletet hívott össze a CSEVAK-nál felmerült esetleges törvénysértések vizsgálatára létrehozandó bizottság megalakulásának megakadályozására. Kérték, hogy ezt az elutasítást szavazzam meg. Tényleg vastag bőr van egyeseknek az orcáján! Azt hiszik, hogy ilyen sarkalatos kérdést, ami a közpénzről szól, lobbyzással el lehet “sikálni”. Megint a ki nem mondott érzelmi zsarolás jött! A vizsgálat eredményeként elképzelhető, hogy egyes ismerőseim megüthetik a bokájukat. Nem lényeges, de ide tartozik, hogy tőlem elvárják a lojalitást és az együttműködést azok, akik pár héttel ezelőtt pártelnökségi ülésen (a munkáltatóm törvénysértő adatszolgáltatását követően) megtárgyalták a nyugdíjazásom ügyét és 6:1 arányban elutasító döntést hoztak.

– Ezek az emberek ismernek! Több évtizedet dolgoztunk együtt, tudják, hogy 57 éves korban, ha az embernek váltania kell a mai világban, az igen sok bizonytalanságot tartalmaz. Még az is benne van a pakliban – jelentős nagyságrenddel – hogy az ember (én) ellehetetlenül, anyagilag és emberileg megsemmisül. Ennek megakadályozására adott lehetőséget a Magyar Kormány az előrehozott nyugdíj intézményével.

Az én volt barátaim ezzel a döntésükkel rátették a kést a nyakamra. Ők ezt tudták, kárörömmel vállalták, sőt széles vigyorral híresztelték, hogy így jár, aki ellent mer mondani nekik!

Ezek után még elvárják, hogy én biztosítsak lehetőséget arra, hogy az esetleges kellemetlenségeket elkerüljék! Megállapítható újra, hogy nagyon vastag bőr van az arcukon!

Forrás: Hgyula.hu

43 hozzászólás “A titkárnőket kirúgják, ugye?” bejegyzésre

  1. Manitu szerint:

    Nem is értem, hogy miért nem Tóth Mihályra vagy Orosz Ferencre kente Csenteczky elvtárs. 😀

  2. fülöpke szerint:

    HGY tarsolyában még van egy-két sztori a jövő hétre is?

  3. " ?! " szerint:

    Néhány gondolat “A titkárnőket kirúgják ugye” című cikkhez:

    Szenteczky a CSEPP Tv-ben Vida Istvánnak adott interjúban azt hazudta, hogy a lakás-mutyi szerződéseket azért írta alá a hibás tartalom ellenére, mert a közjegyzőnél nem volt ideje a szerződéseket elolvasni.
    Tehát szerinte a közjegyző volt a hibás.

    A Horváth Gyulának szánt, de Farkas Lászlónak szóló hibás tartalmú levelet azért írta alá, mert a titkárnő nem figyelmeztette, hogy a levélben más a címzett és más a megszólított személy.
    Tehát szerinte a titkárnő a hibás.

    A mai napon hallottam egy olyan esetről, hogy a Csevak és egy másik cég között kötendő szerződést úgy küldték meg aláírásra a Csevaktól a másik céghez, hogy előzőleg Szenteczky a Csevak helyett, a másik cég nevében írta alá a szerződés mindegyik példányát.
    Azt nem tudom, hogy ebben esetben kit hibáztatott, de biztos vagyok benne, hogy a teljesen egyértelmű helyzet ellenére akkor is másra kente a felelősséget.

    A fenti hiba-sorozat is bizonyítja, hogy ez a gerinctelen és dilettáns Szenteczky nem alkalmas a polgármesteri tisztség betöltésére!

  4. donquijote szerint:

    Ez az etalonjuk ilyen esetekre:

    “Ez így ebben a formában, nem igaz”

  5. PPP szerint:

    Ért itt valaki a a grafológiához?

    Az csak egy dolog, hogy az egoja láthatóan rendben van, és semmire sincs tekintettel (oldal széle, karakterek, vízszint, magaság ), de nekem úgy fest, hogy iszonyatos katyvaszból tör ki a végén, amivel magát veszi körül (a szép hurkokkal) de a hurkokon (látszaton) belül elég erős és ívtelen (szögletes) betüket palástol – talán a rejtegetett énjét?! Úgy fest a vezetéknév első betüje a legszögletesebb (erőszakosabb) felütésnek, és aztán próbál alkalmazkodni.

    Kétségtelen, hogy a hurkok harmonikus ívei simulékony személysigére utalnak, de mint említettem ez csak látszat…

    Szóval szerintem a – saját maga által is kreált – káoszból tör a felszinre.

    Vajon most is sikerül neki ?

  6. " ?! " szerint:

    Nyílt kérdés:

    Ismételten felteszem azt a családi ügynek nem nevezhető fontos kérdést, hogy “Igaz-e az a hír, hogy Szenteczky az orosz maffiózó Szemjon Mogiljevics (Szeva bácsi) veje?”

    ——————————-
    Eddig bejött válaszok:
    #
    Gigi szerint: 2010. szeptember 22., szerda – 19:15-kor:

    “Tényleg orosz.”
    #
    panelproli szerint: 2010. szeptember 22., szerda – 18:07-kor:

    “Annyi bizonyos, hogy Szenteczky felesége orosz anyanyelvű.”
    #
    zed szerint: 2010. szeptember 23., csütörtök – 22:55-kor:

    ”Mindössze egyetlen személy jöhet számításba, járj utána!
    Мила Семенова Могилевич (22. 11. 1972.)”
    #
    ————————–

    Akik megalapozott információval rendelkeznek, azok szíveskedjenek megszólalni, mert ennek a tisztázása nemcsak a fideszes oldalnak, hanem egész Csepelnek az érdeke!

  7. zed szerint:

    Hányszor kopizod még be a hülyeségedet??!

  8. zed szerint:

    “Megdöbbenten értesültem a múlt héten arról, hogy régi párttársunk, képviselőnk és alpolgármesterünk, Horváth Gyula új mozgalmat alakít Új Pólus néven. Felhívásában pedig ezt írja:

    „A baloldali pártok a gyakorlatban hűtlenek lettek a szociáldemokrata elvekhez, politikai életüket egyre inkább a személyes haszonszerzést szolgáló érdekkapcsolatok jellemezték. Ennek következtében az MSZP társadalmi hitele és befolyása minimálisra csökkent. „

    Érthetetlen számomra, hogy mondhatják azt párttársaink, vezetőink és általatok bizalmat kapott politikusok, hogy a baloldali emberek elveszítették a hitüket az MSZP-ben, és hogy felejthetik el, hogy ők maguk voltak ezekben az időkben az MSZP?

    Ez a hozzáállás jelentené a baloldaliságot? Ez jelentené a szolidaritást?

    A válaszom a leghatározottabb nem.

    Kikérem mindazok nevében, akik sok éven át támogattak benneteket, mindazon párttársak nevében, akik soha nem jutottak pozícióhoz, vezető szerephez, csak egyszerűen velünk és mellettünk voltak, kikérem az ő nevükben, hogy ma, Ti, az ő baloldaliságukat megkérdőjelezzétek azzal, hogy az MSZP-t magát kérdőjelezitek és tagadjátok meg.

    Az MSZP nem én és nem Ők, az MSZP mindaz a csendes és sokszor láthatatlan tömeg, aki nem kért soha semmit a munkájáért, támogatásáért, szavazatáért, akik valóban hittek és hisznek az összetartozásban, szolidaritásban, a szociális és baloldali értékekben. Akik ezt nem fennen hangoztatják, hanem csendesen teszik a dolgukat. Ők ma is itt vannak velünk. Ők ma is támogatnak és segítenek minket. Ők azok, akinek a hitét vissza kell adni, ők azok, akiknek be kell bizonyítanunk, hogy rászolgálunk támogatásukra, ők azok, akikről a politikánknak szólnia kell. És nem fogom hagyni, hogy az ő baloldaliságukat megkérdőjelezze bárki is. Főleg nem azok, akik eddig az ő hátukon másztak fel a sikereik csúcsára.”

    http://szenteczky.hu/index.php?mact=Blogs,cntnt01,showentry,0&cntnt01entryid=72&cntnt01returnid=52

  9. CsepeliNo1 szerint:

    zed.
    TE DILETTÁNS BAROM!!!!!

    Fostok, mi, az új mozgalom miatt!!!!!

    Jobb, ha tőlem tudod, (jó esetben) ezt a választást elvesztettétek. DE szerintem a pártnak is annyi.
    Szenteczky olyan nagy kárt tett ebben a Csepeli szervezetben, hogy abból leghamarabb 8év múlva tudtok felállni.

    Értelek Én téged.
    Nem lesz vezetőd (Szenteczky), nem lesz pártod (vagy ha lesz is minek), hova fogsz ezután tartozni?????

    Míg, a Horváth Gyula, meg egy jó pár BALOLDALI már régen otthagyták ezt a bagázst, és nem tetszik nektek, hogy nem tudtátok Őt lehúzni a szarba!!!!!
    Ti nektek jó szórakozást kívánok ott!!!!!

    Tényleg elsiklottunk a felett a kérdés felett, hogy a Szenteczkynek milyen lóvéból van a terepjárója?!

  10. CsepeliNo1 szerint:

    Ja, és még egy.

    Ki az az HÜLYE (rajtad, csepelin, BaráTOM-on) kívül, aki a Szenteczky (IP cím figyelő) honlapjára felmegy?!

  11. codec szerint:

    zed! Hamis a baba!

    1. SENKI nem kérdőjelezte meg egyetlen általam olvasott lapban vagy internetes fórumban a kisnyugdíjasok baloldaliságát. Aki szerint igen, árulja el a forrást!
    Akkor most ki akarja őket megvédeni kitől?

    2. SENKI nem vádolta az országban élő kisnyugdíjasokat az állampolgárok tudatos kijátszásával, félrevezetésével vagy milliárdos korrupciókkal ( Sukoro, BKV stb)
    Akkor miért kéne félnie egy becsületes baloldali elveket valló erkölcsös polgárnak?
    Még jó, hogy az nem hangzik el, hogy koncepciós perektől?

    3. Abban egyetértünk, hogy ha lenne valós értékeket felmutató baloldaliság MO-n, nem tarolna jobboldal. Ma sokan érzik úgy, nincs kire szavazniuk. Elolvadt a bal, mint a fagyi a napon.
    zed! Idézeted szerzője esetleg nem a megmaradó hívek mögé szeretne megbújni, velük takaródzni?

    HA IGEN, MIÉRT TESZI??

    Gyerekek: leszakad a plafon.

  12. kuku szerint:

    zed olyan nagyfoku a bal eszme nyáj szétszéledése, hogy azt Kukorica Jancsi még János Vitéz korában sem tudja majd összeterelni

  13. D-arkangyal szerint:

    Szenteczky Úr!
    Kikérem mindazok nevében, akik sok éven át támogattak benneteket, mindazon párttársak nevében, akik soha nem jutottak pozícióhoz, vezető szerephez, csak egyszerűen velünk és mellettünk voltak, kikérem az ő nevükben, hogy ma, Ti, az ő baloldaliságukat megkérdőjelezzétek azzal, hogy az MSZP-t magát kérdőjelezitek és tagadjátok meg.

    MAGA NE KÉRJEN KI SEMMIT!!!!!
    Éppen azt kérte ki Horváth Gyula, hogy MAGA A SAJÁT ÉRDEKEI ALAPJÁN, ÉRDEK ALAPON SZERVEZZE A PÁRTOT!!!!
    És ebben sem Ő, sem MI elkötelezett baloldaliak nem vagyunk hajlandóak részt venni . . .
    Szenteczky Úr!
    Maga-és elvtársai elárulták a BALOLDALT!!!!! Maguk nem mások, mint BOHÓCOK!!!!
    Azóta látjuk hová süllyedt a Csepeli MSZP. Röhej az egész!!!!!
    Maga tegnap 6 szavazatot kapott (lakásmutyis vizsgálóbizottságnál). Ennyi most a támogatása??????
    NEM KÉNE ELGONDOLKOZNI?????
    NEM?????
    Vagy ezért is a titkárnőt kéne kirúgni ! ! ! ! ! !
    NEM EGYSZERŰBB LENNE, SAJÁT MAGÁT, MEG A MAGA ÁLTAL BELÉPTETETT ÉRDEKEMBEREKET ELTÁVOLÍTANI A PÁRTBÓL??????
    Vegye észre. Magának itt már lejárt az ideje.
    El kéne költöznie valami vidéki faluba, és ott még talán lehet polgármester.
    De olyan helyre, ahol van Stadion (Takács Krisztiánnak), lehet La Guna éttermet nyitni (amit Ady projektől fel lehet újítani ugyebár), és nem utolsó sorban Vagyonkezelő is van!!!!!

  14. Hugi szerint:

    Ami törvény szerint jár, az jár. Szilárd nem élt vissza semmivel, ellentétben az MSZP-vel, ami csalt és lopott nyolc évig.

  15. CsepeliNo1 szerint:

    zed.
    Te BAROM! Ekkor öngólt ne rúgjál már magatoknak!!!!
    És mi a helyzet, Botka Lászlóval, Káli Sándorral, stb . . .
    Botka azt hiszem 8 éve polgármester, Káli, már ki tudja mióta . . .
    És még nem is Budapestiek. Ők hogyan bírják elvégezni “tisztességesen” a munkájukat?!

    Ha a MI oldalunkon van, az NEM BAJ?????

    Ha a másik oldalon van, AKKOR SZEMÉT?!

    HOGY VAN EZ, ELVTÁRSAK?!

  16. kuku szerint:

    zed a héten még korusban eltudjátok énekelni az Ez a harc lesz végső nótátokat mert 4.én már csak egyedül tudod dudolni

  17. Borka-Szász Tamás szerint:

    “Ezek az emberek ismernek! Több évtizedet dolgoztunk együtt, tudják, hogy 57 éves korban, ha az embernek váltania kell a mai világban, az igen sok bizonytalanságot tartalmaz.”

    1. Igen, ezek az emberek JÓL ismerik Horváth Gyulát….
    2. Hát bizony már csak ilyen a sorsa a megélhetési politikusoknak. Mikor kiesnek a pikszisből meg a bőrfotelből, akkor derül csak ki, hogy a pofázáson és a seggük növesztésén kívül nem sok mindenhez értenek…
    3. Gyula 20 éven át remekül megélt a politikából. Most keressen munkát, ilyen egyszerű.
    Lehet visszatérni a munkás gyökerekhez, amit már oly régen elfelejtett…

    A Fidesz ugyan most használja szegényt, lassan e portál állandó sztárja lesz – de ha már nem tudja használni, akkor majd dobja…
    Sok jutalomra nem számíthat! :-)))

  18. Borka-Szász Tamás szerint:

    Csepelino,
    Lehet hogy téged az izgat, hogy mi van Miskolcon meg Szegeden, másokat meg az, hogy mi van Csepelen. Arról majd mondanak véleményt a miskolciak meg a szegediek jövő vasárnap.

    Csepelen 16 éve főállású polgármester van, ez pedig tény, akármennyire habzik a szád.
    Itt meg majd döntenek a csepeliek, kit akarnak polgármesternek. Ilyen egyszerű!

  19. Miska72 szerint:

    Birka Szász Tamás, az emberek nem bírkák, tudnak dönteni. 😉

  20. CsepeliNo1 szerint:

    BaráTOM.
    Nem Ő lenne az egyetlen Csepeli polgármester-jelölt. De ez az Ő MAGÁNÜGYE!!!!!

    Borka-Szász!!!!!
    Írod: „Hát bizony már csak ilyen a sorsa a megélhetési politikusoknak. Mikor kiesnek a pikszisből meg a bőrfotelből, akkor derül csak ki, hogy a pofázáson és a seggük növesztésén kívül nem sok mindenhez értenek…”

    Te mondod, hogy megélhetési politikus?! Ha-ha-ha-ha-haaaaa . . . 🙂
    Neked még az életben nem volt normális munkahelyed! Mindig is a közszférában dolgoztál, az adófizetők pénzéből éltél!!!!!
    Ez a mondatod téged minősít! „Pofázás és seggük növesztése (nem tudom kire-kikre gondoltál, amikor többes számot használtál – csak nem Tóth-Orosz elvtárs is)” közben, Ő helyretette az egészségügyet, 6 év alatt felújíttatta az Sztk-t, Vénusz utcai rendelőt, és felhúzta a gyerekrendelőt.
    Csak hogy azt említsem, ami látható, és amik befejezett projektek voltak Csepelen. Hiszen szinte ez-ezek az egyetlen eredményei az utóbbi 8évben a Csepeli önkormányzatnak.

    TE MIT TETTÉL CSEPELÉRT?????

    Írod: „Gyula 20 éven át remekül megélt a politikából. Most keressen munkát, ilyen egyszerű. Lehet visszatérni a munkás gyökerekhez, amit már oly régen elfelejtett…”
    20 évig megélt a politikából, hiszen Csepelen az emberek megválasztották képviselőnek, Ő így bekerült az önkormányzatba, ez dicsőség, nem elítélendő dolog. Majd megnézem, hogy TE bekerülsz-e egyáltalán, és ha igen, akkor a választók küldenek-e be, vagy egy LISTA!
    IGEN, neki van munkás gyökere. Tudja, hogy ennek a pártnak kiket kéne képviselnie, veled ellentétben.

    Te tudod ki csinált belőled frakció vezetőt?! Igaz?!
    DE TE AHHOZ IS HÜLYE VOLTÁL!!!!!
    Ahol neked bizonyítani kellett volna, ott Te csődöt mondtál.
    Egy nulla vagy, egy senki!!!!!

  21. sas szerint:

    Barátom!
    Ennyit sikerült kiagyalnotok, hogy Németh Szilárdnak szeretője van? 🙂
    Ismered a mondást. Mindenki magából indul ki.
    A ti istenetek, az a félkegyelmű meg végig ment a fél Csevakon, meg a sok pártlibán!

    Mi az, hogy a demokrácia oldalán?
    Nálatok nem lehet a párton belül senkinek más a véleménye, nem mondhatja el, amit szeretne, mindenkit kicsináltok, aki nem hódol be Csenteczkynek! Ti beszéltek demokráciáról?????????

  22. codec szerint:

    TOMI! Ez lenne a szocialisták nagy bejelentése a csepeli FIDESZ-re?
    Hát elég vérszegény és kiötlői alacsony szellemi színvonalára utal.
    Csak erre futja tőletek? Nem baj, ellenzéknek jók lesztek.

  23. fülöpke szerint:

    Tisztelt BARÁTOM! Ha neked ez a fórum nem eléggé demokrata, akkor mit keresel itt?
    Mire vagy oly sűrűn kíváncsi?
    Megígérem, én a szent fórumodra egy percig nem leszek kíváncsi.

    Álszent vagy, mint az az ismerősöm, aki a 80-as években- állítása szerint -azért járt rendszeresen Délegyházára, mert nem akarta elhinni, hogy létezik az az erkölcstelen hely.

  24. sas szerint:

    Borka képviselő úr!

    Most ismételten sikerült lejáratnia magát, a primitív stílusával!

    “A Fidesz ugyan most használja szegényt, lassan e portál állandó sztárja lesz – de ha már nem tudja használni, akkor majd dobja…
    Sok jutalomra nem számíthat! 🙂 ))”

    Na aztán maguktól sok jutalmat kapott (lásd nyugdíj)! Pedig nem egy embernek segített, köztük Önnek is. Ezt ön, az iménti hozzászólásával, RENDESEN megköszönte. Lesülhetne a képéről a bőr!

  25. LB szerint:

    BaráTom!

    Erre gondoltál?

    “kissé jobbos szerint:
    2010. szeptember 25. szombat – 11:46
    Tessenek engem felvilágosítani!
    Én azt hallottam, Német Szilárdnak szeretője van!
    A volt nőit pedig abba a lakásba hordta fel, amelyet az a rendőr kapott.
    Most mi van? A barátja csak addig volt az a rendőr, amíg felvihette a nőket?
    Most akkor én már nem leszek jobb oldali, ha ezt elítélem?
    És kire szavazzon a családom?”

    Amit eddig tőletek hallottam Németh Szilárddal szem:
    – Rondán néz ki, bibircsókos
    – Elsikkasztotta a választási pénzeket
    – Álláshalmozó
    – Szeretőt tart

    Ezek közül, ami tényleg bűncselekmény lenne, nem tudjátok bizonyítani, rendőrségi feljelentést nem tettetek! Azaz RÁGALMAZTOK!
    A másik három “vád” meg titeket minősít! Aljasok és gusztustalanok vagytok, úgy viselkedtek mint a sarokba szorított patkány, amelyik nem tud elmenekülni a süllyedő hajóról!

  26. nagyapó szerint:

    Borka Száz!
    Beírásaihoz igazi rinocéroszbőrű pofa kell.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  27. zed szerint:

    Na, miből idézek?

    “9.§
    (3) Kizárási javaslat nélkül megszűnik annak a tagnak a tagsági viszonya, aki − a Szövetségen belül arra felhatalmazott testülettel történő előzetes egyeztetés és annak hozzájárulása nélkül −, az Európai Parlamenti, az országgyűlési, vagy az önkormányzati választásokon bármely más szervezet képviseletében, vagy független jelöltként, akár egyéniben, akár listán, jelölteti magát a Szövetség hivatalos jelöltjével szemben.”

    A Fideszben leszámolásnak szokás nevezni az alapszabály értelmében történő kizárást? Ábel Attila hány taggal számolt már le??? 😉

  28. " ?! " szerint:

    Nyílt kérdés: “Igaz-e az a hír, hogy Szenteczky az orosz maffiózó Szemjon Mogiljevics (Szeva bácsi) veje?”

    Ismételten felteszem azt a családi ügynek nem nevezhető fontos kérdést, hogy “Igaz-e az a hír, hogy Szenteczky az orosz maffiózó Szemjon Mogiljevics (Szeva bácsi) veje?”

    ——————————-
    Eddig bejött válaszok:
    #
    Gigi szerint: 2010. szeptember 22., szerda – 19:15-kor:

    “Tényleg orosz.”
    #
    panelproli szerint: 2010. szeptember 22., szerda – 18:07-kor:

    “Annyi bizonyos, hogy Szenteczky felesége orosz anyanyelvű.”
    #
    zed szerint: 2010. szeptember 23., csütörtök – 22:55-kor:

    ”Mindössze egyetlen személy jöhet számításba, járj utána!
    Мила Семенова Могилевич (22. 11. 1972.)”
    #
    ————————–

    Akik megalapozott információval rendelkeznek, azok szíveskedjenek megszólalni, mert ennek a tisztázása nemcsak a fideszes oldalnak, hanem egész Csepelnek az érdeke!

    (Szorul a hurok “elvtársak”, mert egy jelenleg még ellenőrzés alatt lévő igen súlyos információ is előkerült.)

  29. ***** szerint:

    ” ?! ”
    Ez egy akkora BAROMSÁG szerintem, hogy az csak na!

    Szenteczky felesége azt hiszem Ukrán nemzetiségű, nem Orosz!

    ÚGYHOGY, NE ÉGESD MAGAD!!!!!

  30. " ?! " szerint:

    ***** írta 2010. szeptember 26., vasárnap – 10:58-kor:
    Szenteczky felesége azt hiszem Ukrán nemzetiségű, nem Orosz!
    ÚGYHOGY, NE ÉGESD MAGAD!!!!!

    —————————-

    Magam sem zárom ki, hogy Szenteczky felesége nem orosz, hanem ukrán, de a Te véleményed kevés ahhoz, hogy kizárjam annak a lehetőségét, hogy Szenteczky maffiavezér (minimum maffia alvezér) stílusa az maffiafőnök apósra vezethető vissza.

    A hozzászólások alapján annyi igazoltnak látszik, hogy a kérdés feltevése nem volt megalapozatlan, mert annyi máris igazolódott, hogy Szenteczky felesége nem magyar anyanyelvű.

    Az az állításod pedig, hogy ukrán nem zárja ki, hogy Szemjon Mogiljevics (Szeva bácsi) az após, mert “Szeva bácsi”-ről is sok írásban azt állítják, hogy ukrán.

    Tehát nem gyengítetted, hanem erősítetted a kérdés feltevésének az indokoltságát.

  31. csepeli szerint:

    ” ?! “: Én meg nem zárom ki annak a lehetőségét, hogy a te anyád egy ukrán kurva volt.

  32. " ?! " szerint:

    Nyílt kérdések “csepeli”-hez:

    1.) Igaz-e az a hír, hogy büntethetőséget kizáró diliflepnivel rendelkezel és azért mered trágár-tróger stílusban becsmérelni és sértegetni az itt fórumozókat?

    2.) Igaz-e az hír, hogy teherbe akartad ejteni anyádat, és a szándékod csak azért nem sikerült, mert az orális módszert választottad?

  33. zed szerint:

    Erre is 10 pontot adsz, Péter?

    “… a sértegető hangnemű, durva megjegyzések esetében – amennyiben ilyet észlelünk – moderálunk.”
    /csepel.info/

  34. bavaria szerint:

    Ilyenkor hol marad az admin ? csak német szilárd és fidesz sértő bejegyzések töröltetnek
    anyázás komcsizás csak emeli a csepel.info színvonalát “!?!

  35. bavaria szerint:

    “!?” is valószínű hogy egy jobbra vetemült munkásőr volt mert csak azok tudnak ilyen elementális bunkó módon mocskolódni.

  36. GONDOLKODÓ! szerint:

    ” ?! ” szerint:
    2010. szeptember 26., vasárnap – 14:26

    “Nyílt kérdések “csepeli”-hez:”

    “?!” Erről írtam tegnap is ennek neve sincs gerinctelen kérdőjelnek!
    Ez vagy te!!!! III. RICHÁRD jellemvonásaival (UTÓDJA) megáldva!

  37. Királyerdei szerint:

    Te olvasol is,vagy csak írsz?

    “” ?! “: Én meg nem zárom ki annak a lehetőségét, hogy a te anyád egy ukrán kurva volt.”

    A “csepeli” elvtársad írta.

  38. " ?! " szerint:

    “bavaria”!

    Neked nem osztottam kártyát.
    Menj inkább oda fórumozni ahová tartozol? A CSIP-re, vagy bavariába.

    Annyit azonban a tudomásodra hozok, hogy mindig a munkásőrökkel szemben álló oldalhoz tartoztam még hivatalból is, és annyira, hogy amikor gyakorlatozások során az ellenfeleink voltak, akkor nagy élvezettel csináltunk majmot a munkásőr elvtársakból.

  39. " ?! " szerint:

    Intelem az itt hazudozó és hőbörgő MSZP-s agitátoroknak!

    Az elmúlt 16 évben nyújtott nagyon szerény teljesítményetek, de ugyanakkor nagyon sok disznóságotok után arra szólítalak fel benneteket (mint amire Gyurcsány apátok szólította fel Orbán Viktort), hogy fogjátok be a szátokat, és annak örvendezzetek, hogy milyen szépen szaporodik a káderképzőben az MSZP megújuláshoz szükséges és a hagyományaitoknak megfelelő káderutánpótlás?

    Emlékezzetek rá, hogy az MSZP jogelődjeinek, az MSZMP-nek, az MDP-nek és az MKP-nak a vezetőségét hagyományosan mindig börtönviselt káderekből választottátok.

    Néhány év mulva szabadulni fognak Zuschlag János (és társai), a nokia-dobozos Hagyó Miklós (és társai), Hunvald György (és társai), Wieszt János, Deme Gábor (és a még szabadlábon lévő csepeli mszp-s társai), Tátrai Miklós, a Főtávos Kovács Lajos, a BKV ügy -, a FŐKERT ügy -, a MALÉV ügy -, a sukorói ingatlan panama -, a kormányzati negyed ügy-, és a még feltárás alatt lévő szocialista mutyi ügyek szereplői.

    Amikor ezek a kipróbált káderek kiszabadulnak a kádernevelőből, akkor ismét visszatérhettek a jogelődjeiteknél alkalmazott szép hagyományhoz, és ismét börtönviselt káderekkel tölthetitek fel a megújuló MSZP vezetését.

    Megválaszthatjátok országos elnöknek Zuschlag, vagy Hunvald, vagy Hagyó, vagy Wieszt elvtársaitokat, aki a börtönben jó néhány évig még minden reggel hitelesen énekelhetik a “Föl, föl Ti rabjai ….” kezdetű indulótokat.

    A Csepeli MSZP elnökének pedig megválaszthatjátok Deme Gábor elvtársatokat aki az általa elkövetett gyilkossággal végződő sikkasztásnak az MSZP-n belüli ismertté válásáig, alelnöki poszton már vezetőtök volt a Csepeli MSZP-ben. (De, hogy legyen választási lehetőségetek, ez a ma még csak 1 főben korlátozott választék is bővülni fog a ma még szabadlábon lévő bűnöző cimboráitokkal.)

    A fent felsorolt, valamint a majd később ismerté váló nevű börtönviselt kádereknek az MSZP-be való visszatérése, és a párt vezetőségébe történő beválasztása után, igazán hozzátok méltó párt lesz a megújult MSZP.
    Addig azonban még sokszor elénekelhetitek az indulótoknak azt a részét is, hogy”…..senkik vagyunk…”.

    A káderképzésen lévő elvtársak a szabadulásáig legyetek nagyon türelmesek és nagyon szerények! Utána meg még szerényebbek.
    Ezen felül tanuljatok meg kicsinek lenni, és nagyon húzzátok meg magatokat!

    Ha pedig nem tetszik a helyzet, akkor fogadjátok meg Gyurcsánynak azt a tanácsát, hogy “el lehet innen menni”!

  40. kuku szerint:

    Igen “!?” ez nagyon jó megujhodási programm

  41. márta szerint:

    Titkárnőket nem kirúgni ! Orosz Fecó sem rúgta ,elvette feleségül:)

  42. […] Erre két magyarázat van. Az egyik, hogy Horváth nem fogadta el Szenteczky polgármester-jelöltségét, és rivalizálni próbált vele. A másik, hogy 2009. április 19-én, amikor egy bécsi luxushotelben ellopták tőle a kézitáskáját, abban nem a saját pénze, hanem a pártkassza volt. Bármelyik igaz, 2010 őszén az MSZP már úgy tekintett Horváthra, mint árulóra. Borka-Szász Tamás, az MSZP frakcióvezetője lapunk fórumán nyilatkozta róla: […]

Itt lehet hozzászólni !