Staudt Gábor a Jobbik főpolgármester-jelöltje

Mandiner, Csepel.info

Staudt Gábor nyilatkozik egy helyi tv-nek

Staudt egyike azon képviselőknek, akiket nemzetbiztonsági szempontból kockázatosnak találtak a C típusú átvilágításkor. A Jobbik arról is döntött, nem lépnek vissza Tarlós István ellenében.

A Jobbik elnöksége a napokban határozott arról, hogy nem léptetik vissza jelöltjüket Tarlós István ellenében az őszi önkormányzati választásokon. A pártban Gyöngyösi Márton neve is felvetődött, de végül Staudt Gábort jelölték főpolgármesternek, aki 2006-ban Budafok-Tétényben a kulturális, sport- és turisztikai bizottság elnöke.

Staudt 2004-ben csatlakozott a párthoz, részt vett a Magyar Gárda Egyesület Alapításában is. A képviselő az ELTE jogi karán végzett, jelenleg a párt jogi kabinetjét vezeti. Staudt egyike azon képviselőknek, akiket nemzetbiztonsági szempontból kockázatosnak ítéltek a C típusú átvilágításkor.

mandiner.hu

A Jobbik indoklása szerint azért döntöttek a 27 éves képviselő mellett, mert már van önkormányzati tapasztalata. Staudt 2006-ban még saját kerületében is ismeretlennek számított. Az erről szóló nyilatkozatát itt olvashatják.

17 hozzászólás “Staudt Gábor a Jobbik főpolgármester-jelöltje” bejegyzésre

  1. Béla szerint:

    Kemény jelölt… az jelent önkormányzati tapasztalatot, hogy egy kerületben külsős bizottsági tag? Ezen szerintem még ők is jót röhögtek, amikor nyilatkoztak.

    Ennyi erővel a csepeli Nagy Ferencet is jelölhették volna. Ő is hasonlóan rátermett.

  2. Gordon szerint:

    Nagy Fecó a bútoriparban mozog. Most épp nem ér rá. 🙂

  3. Páko szerint:

    Orbán: lehetséges az együttműködés az LMP-vel
    2010-07-07 14:21 barikád.hu

    “Azért is tudtam elmenni jó lelkiismerettel az LMP-hez, mert ha lehet más a politika, akkor lehet más Magyarország is” – fogalmazott Orbán Viktor, hozzátéve, hogy az LMP és a kormánytöbbség között – a fennálló jó néhány, jelentős véleménykülönbség ellenére is – a változás érdekében bizonyos együttműködés lehetséges.

    Mi van Gordon???? Budapesten egyedül nem megy???

  4. ... szerint:

    hol van Kovács Ernő?
    valami “értelmeset” biztos hozzá tud tenni ehhez a hírhez 😀

  5. Ice szerint:

    Az új szadesz azért csak kedves a narancs szívüknek…miért nem csoda ez?

  6. Ice szerint:

    Bocs, ezt Pákónak üzentem.

  7. Gordon szerint:

    Ha-ha. 😀 Kukáról zabál a jobbikos Szegedi.

    http://stop.hu/articles/article.php?id=698501

  8. Suttogó szerint:

    Gordon.

    A következő lépés az lesz hogy a kukából zabál.

  9. Manitu szerint:

    Te egy naíva vagy. Szerintem csak a fotó kedvéért borította a kuka ízesebb falatjait egy tálcára. Minél barnább, annál jobb. Ha meg van rajta egy kis bajuszka is, akkor tökkéletes.

  10. Kovács Ernő szerint:

    Pontocska,a Tarlós mennyivel jobb jelölt? SZDSZ-ben kezdte, és most is egy “liberális” párt seggnyalója! A liberális szót nem akarom megmagyarázni neked, de nem dicséretnek írtam. Az összes párt, aki húsz éve bent van a parlamentben, hiteltelenek, többekközött a “nagy” Fidesz is! Orbán Viktort már szídták hangosan a Gárda szétverésen. Egyre többen rájönnek, a király meztelen! Nagy duma, oszt semmi más!

  11. " ?! " szerint:

    Kedves Kovács Ernő!
    Óvatosabban bánj a “liberális” szóval, mert Kossuth Lajos is liberális politikus volt. Nem a jelző, hanem a minőség a lényeg.

    Írod, hogy “Orbán Viktort már szidták hangosan a Gárda szétverésen. Egyre többen rájönnek, a király meztelen! Nagy duma, oszt semmi más!”

    Ezzel nem mondtál semmi újat, hiszen köztudott, hogy jobbikos és gárdás személyek általában szidják Orbán Viktort. Ha van rajta sapka azért, ha meg nincs akkor azért. (Ez már bevett szokás nálatok.)

    Ami pedig a hitelességet illeti, a Jobbik annyival hitelesebb mint a Fidesz, amennyivel több jobbikos képviselő van a parlamentben, mint fideszes.

  12. Gordon szerint:

    Egy friss felmérés szerint inkább a Jobbikból kezdenek kiábrándulni az emberek.

    A Jobbik támogatottsága csökkent, a három másik parlamenti párté nem változott

    http://zipp.hu/belfold/2010/07/02/a_jobbik_tamogatottsaga_csokkent_a_harom_masik_parlamenti_parte_nem_valtozott

  13. Kovács Ernő szerint:

    Gordon: Gyere ki holnap a Kossuth térre, ott majd meglátod mennyire vagytok “népszerűek”! Ne a Fidesz médiát nézd, hanem az internetet. Én bárkivel beszélgetek Csepelen, szídja a narancsot!

  14. Béla szerint:

    Ernő, talán ne szoci vagy jobbikos (ugyan az) rendezvényeken tájékozódj. Ha ez az álláspontod, akkor te biztos azt is hiszed, hogy Csepel virágzik.

    Buta dolog.

  15. csöcsi szerint:

    szia jeniszej szernék vewld baszélgetni

Itt lehet hozzászólni !