Molotov-koktélos támadás Szigetcsépen

Magyar Hírlap

Feltehetően Molotov-koktélokat dobtak a szigetcsépi polgármester házára, amelynek leégett a tetőszerkezete kedd hajnalban.

Kóta István, Szigetcsép független polgármestere nem kíván nyilatkozni arról, hogy valóban az ő háza gyulladt-e ki kedd hajnalban a településen, de több helybéli lakos is megerősítette, az ő ingatlanjának a teteje kapott lángra.

Az elsődleges tűzvizsgálói vélemény alapján nem zárható ki a szándékosság, a tüzet feltehetően az okozta, hogy ismeretlen elkövetők több, gyúlékony anyagot tartalmazó palackot dobtak az épületre. Az eset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálja a rendőrség. A Ráckevei Rendőrkapitányság bűnügyi osztályán rongálás és közveszélyokozás bűntette miatt indult eljárás ismeretlen tettes ellen.

magyarhirlap.hu

2 hozzászólás “Molotov-koktélos támadás Szigetcsépen” bejegyzésre

  1. lolka szerint:

    “A Ráckevei Rendőrkapitányság bűnügyi osztályán rongálás és közveszélyokozás bűntette miatt indult eljárás ismeretlen tettes ellen.”
    – Érdekes leég egy ház teteje ( híradóban lehetett látni) és csak rongálás és közveszélyokozás…érdekes, nagyon érdekes…miért nem gyújtogatás. Ez a polgármester belenyúlt valamibe…(szerintem)

  2. nagyapó szerint:

    Lolka.
    Igaza van. Esztergom polgármesterének is felgyújtották házát. Már a kaptárban vannak a tettesek.
    Bízunk Pintérben és Hatalában, hogy ez sem marad felderítetlen.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !