Csütörtökön zárva lesz a Polgármesteri Hivatal

Csepel.hu, Csepel.info

Fotó: Sarkadi Csaba, Panorámio.com

A Polgármesteri Hivatal tájékoztatása szerint július 1. a Köztisztviselők Napja, amely a közigazgatási szerveknél munkaszüneti nap. Emiatt 2010. július elsején, csütörtökön a Polgármesteri Hivatal zárva lesz.

Legközelebb július 2-án, péntek reggel várják az ügyfeleket.

csepel.hu

54 hozzászólás “Csütörtökön zárva lesz a Polgármesteri Hivatal” bejegyzésre

  1. Miska72 szerint:

    csütörtökön akkor legelább jó, és színvonalas munkát fognak végezni. 🙂 🙂 🙂
    Mert máskor csak kárt meg bosszúságot okoznak.
    Nem kicsit!
    NAGYON! 🙂 🙂 🙂

  2. pricpracpruc szerint:

    Akár őszig, a választások utánig zárva lehetnek. Akkor kevesebb kárt okoznak addig is. (Kivétel persze a szorgos-dolgos ügyintéző, éhbérért dolgozó hangyácskák.)

  3. busman szerint:

    Évek óta ilyenkor szokták felmérni az önkörmányzati vezetők, hogy mire is képesek a titkárnők a kávéfőzésen túl 😉

  4. csepeli szerint:

    Ezek is minden alkalmat megragadnak, hogy elkerüljék a munkát. A Köztisztviselők Napjának az a lényege, hogy nem viselik a köztisztet? Kiváló ötlet! Ennek mintájára bevezethetnénk pl. a Rendőrök Napját – erre a napra mindenhol leállna a rendőrség az egész országban, a bűnözők szabadon garázdálkodhatnának. Sebészek Napja – egyetlen műtétet sem végeznének az országban. Tűzoltók Napja – hiába van tűz, ezen a napon nem oltanának. Buszsofőrök napja – leállna a tömegközlekedés az egész országban, mivel a buszsofőrök otthon kártyáznának. És így tovább. Minden szakma kapjon egy napot, amikor nem dolgozik.

  5. csepeli szerint:

    Kedvencem egyébként az, amikor egy hosszú hétvége (szombat-vasárnap-hétfő) szombatján elmentem a Szent Imre téri postára, ami ugye szombaton is nyitva tart délután 2-ig. Zárva volt, arra hivatkozással, hogy mivel hétfőn nem kell dolgozni, ezért ők szombaton sem dolgoznak. Mondjuk a postai dolgozóknak egyébként is büdös a munka, záróra előtt negyedórával már beszólogatnak és húzzák a szájukat, hogy miért ilyenkor jön az ügyfél. Lusta bagázs!

  6. Ditte szerint:

    Talán Horn Gyulánál kéne reklamálni, 1997 óta létezik ez az “ünnep”.
    Ha Orbán eltörölné, itt nyüszítene az összes demokrata.

  7. csepeli szerint:

    Ditte: Jól melléfogtál. A Köztisztviselők Napja 2001 óta munkaszüneti nap a köztisztviselők számára. Melyik párt is volt kormányon 2001-ben?

  8. Ditte szerint:

    Akkor már tudom, miért kedvelem ezt az Orbán fiút. Horn Gyulánál csak a duma ment, hogy ünnep, Viktor legalább adott egy szabadnapot!

  9. csepeli szerint:

    Ditte: Világos. Ha Horn hozta, akkor fúj de szar, ha Orbán, akkor jaj de nagyszerű. Így működik a te kis primitív elméd.

  10. Ditte szerint:

    Én nem mondtam, hogy sz@r, egy szóval sem. Hiszen én sem dolgozom csütörtökön.:)

  11. " ?! " szerint:

    Csepeli!
    Jelentkezz a sakkszövetségnél, mert elveszett egy sötét paraszt!

  12. csepeli szerint:

    Ditte: Merthogy köztisztviselő vagy? Remélem, a 15%-os bértömeg-csökkentésért is csókolgatni fogod Viktorod fenekét.

  13. Ditte szerint:

    Így igaz! A hazáért mindent! Én nem csak a tűzijátékról tudok lemondani, amit úgysem nézek.

  14. Gordon szerint:

    Én még csepeli baromságairól is lemondanék. De nem az árvízkárosultak javára, mert belőle ők se kérnek szerintem.

  15. nagyapó szerint:

    Csepeli, mint igazi komcsi, félretájékoztat. Idézem: a köztisztviselők jogállásáról szóló 1992. évi XXIII. törvény 71/A. § A Köztisztviselők Napja július 1-je, amely a közigazgatási szerveknél – a munkaviszonyban állókra is kiterjedően – munkaszüneti nap.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  16. csepeli szerint:

    nagyapó: Igen, ez a módosítás 2001-ben került a törvénybe.

    Ebből is látszik: ha nagyapó kinyitja a száját, hülyeséget mond!

  17. Jeniszej szerint:

    Mondta a fater is a Csepeli az nem, mond igazat.
    Elferdíti a valóságot.

  18. Jeniszej szerint:

    Az újság írókat is riogatja a munkahelyük elvesztésével.
    Az öreg is bólogat.

  19. pricpracpruc szerint:

    Csepeli! Ebben az országban már minden szakma úgy dolgozik, mintha az ő “Napjuk” lenne. Sőt! Évük. Mitöbb éveik. Ami a rendőrséget illeti a bűnözők akkor is szabadon garázdálkodnak, ha a zsaruk állítólag dolgoznak. Perzse ott is fejétől bűzlik a hal. Bencze főkapitány élettársa a gyanú szerint rommá töri párja szolgálati kocsiját, amit azután közpénzen javítanak, ám annak előtte magáncélú furikázásra azt hosszú távon használja a hölgy, s rendőrségi bankkártyával tankolja hosszú távon teli. Persze, megint csak a gyanú szerint. Mert ebben az országban hovatovább már mindenki és minden gynús. Már ami a kétes üzleteket illeti. Ugyanennek a főrendőrnek, persze megint csak a gyanú szerint, az az ötlete támad, hogy külsős kommunikációs céget alkalmaz az ORFK pénzén. Pedig: egy egész kommunikációs osztály áll rendelkezésére.
    Nos, nem volna jobb, ha minden szakma legalább egyx napot kapna, amikor a munkahelyük, tevékenységük közelébe se mennek? Az a nap legalább nem lenne veszteséges.

  20. Jeniszej szerint:

    A csepeli mindenkinek csúnyát irogat.
    Trágár – azt mondja az Öreg is.

  21. csepeli szerint:

    Jeniszej! Úgyis az én apukám az erősebb!

  22. busman szerint:

    csepeli:
    Már a kilnecvenes években jűlius 1-jén tartott az önkormányzat mindenféle “ügyességi” versenyekkel tarkított /ferde/ napot az ifjúsági táborban.
    Tehát zárva volt a hivatal.
    Már megint hazudsz…!!!

  23. zed szerint:

    A Csevak nem lesz zárva csütörtökön. Mondjuk amúgy sincsen aznap ügyfélszolgálat. 😉

  24. anticsóka szerint:

    Mert a Csevak az Zrt., nem közszolgálati intézmény, te nagyagyú!

  25. anticsóka szerint:

    zed:
    A te gondolkodásod szerint mindenkinek jár a holiday, aki mszp-s?
    Így már érthető, hogy belekeverted a csevakot.

  26. munkásököl szerint:

    zed már csak tudja, a Csevaktól osztják neki a pénzt. Még őszig…

  27. csepeli szerint:

    busman: Butább vagy a busmanoknál! A munkaszüneti napot a 2001. évi XXXVI. törvény létesítette, melynek címe: “a köztisztviselők jogállásáról szóló 1992. évi XXIII. törvény, valamint egyéb törvények módosításáról”.

    Az lehet, hogy önhatalmúlag ezt megelőzően is bezárt az önkormányzat, de törvénybe ez nem volt iktatva!

  28. Manitu szerint:

    Kíváncsi lennék hány ember kapott a Csevajknál csak azért állást, hogy fórumozzon.

  29. BaráTOM szerint:

    A 10 gépes router történet az a Fidesz. Tóth János 23 nickneve. El is tűnt, miután lebukott. Meg is csappant a hozzászólások száma rendesen.
    Nekik 1 gonddal több, nekünk 23-mal kevesebb! 😀

  30. admin szerint:

    Kedves BaráTOM!

    A végtelen aljasság és butaság valamint a magyar törvények és az erkölcs semmibevételének eredménye az, amire most már sokadszorra utalsz.

    E sorok írója, ha az IP-címet személyi azonosítónak vennénk, megegyezne több más gondolkozású, pl. jobbikos és MSZP-s fórumozóval is. (A kétkedőknek: ez nem így van.)

    A cikk, amire utalsz, minden tekintetben aljas. Szerzője – aki vélhetően te lehettél, hiszen dilettáns módon még büszkélkedsz is vele – annyira hitvány volt, hogy utána sem nézett annak, hogy mi az az IP-cím, mit jelöl, és mit tesz akkor, ha egy honlap fórumozóját nem létező indokokkal, szándékosan megalázza.

    És még csodálkozunk azon, hogy ez az alom adta Csepelnek Deme Gábort vagy Gulyás Gábort?

  31. admin szerint:

    Kedves Olvasóink!

    Figyelmeztetünk mindenkit, hogy a helyi MSZP-hez kötődő honlapokon gyaníthatóan személyes adatokkal való visszaélés és tiltott adatbázis-építés folyik.

    Aki ezeken a honlapokon fórumozik, az vegye figyelembe, hogy adatait tárolják, számon tartják és megfigyelik, bármikor visszaélhetnek velük. Mindezt úgy, hogy a megfigyelés alapjául szolgáló IP-cím nem olyan adat, amelyből az internet-használók azonosíthatók.

    “Az internetet használó számítógépek minden tranzakció során (például egy weboldal megjelenítésekor) megadják IP-címüket, ami révén elvileg be lehet azonosítani az adott gép helyét és tulajdonosát, illetve egy adott géppel végzett tevékenységekről sok információt lehet gyűjteni. A gyakorlatban a számítógépek jelentős része az internetszolgáltatójától rendszeresen új IP-címet kap, így azonosítása csak a szolgáltató együttműködésével lehetséges, aki csak rendőri megkeresésre és más jól meghatározott esetekben adhatja ki az információkat. Ezzel együtt az IP-cím számos országban, többek között Magyarországon is személyes adatnak számít.”

    Ezekkel a személyes adatokkal él vissza a csepeli MSZP egyik kampányblogja.

    Bővebb információ:

    http://hu.wikipedia.org/wiki/IP-c%C3%ADm

  32. Manitu szerint:

    “És még csodálkozunk azon, hogy ez az alom adta Csepelnek Deme Gábort vagy Gulyás Gábort?”

    Mégis, ki csodálkozik ezen?

  33. csepeli szerint:

    admin: Nálatok sincs rá semmi garancia, hogy nem éltek vissza személyes adatokkal. Nektek ugyanúgy nincs adatkezelési nyilatkozatotok. Úgyhogy itt sincs semmivel sem nagyobb biztonságban a kommentelő, mint amott.

  34. grün szerint:

    Manitu!
    Az admin, királyi többesben!

  35. busman szerint:

    csepeli, te egy ökör vagy, ettől még önhatalmúlag bezárhatott az önkormányzat. Pont Csepelen? Miért ne? Na ebben az egy dologban sikerült megelőzniük a környező kerületeket, ill. településeket.

  36. admin szerint:

    Csepeli!

    Nincs szükség adatkezelési nyilatkozatra.

    A Csepel.info 2007 óta működik. Egy alkalommal, Borka-Szász Tamás esetében derült ki, hogy milyen nick név alatt fórumozik, de ő magát buktatta le.

    Viszont több alkalommal is előfordult, hogy olyan fórumozókat, akik nem tartották be a fórumozás szabályait, nem tudtunk még ideiglenesen sem kitiltani a fórumról. Azokban az esetekben látványosan is bebizonyosodott, hogy az IP-címek nem felhasználókat jelölnek. (Csak akkor lehet azonosítani a felhasználó számítógépét, ha a szolgáltatónál rendőrségi közbeavatkozással az internet-kapcsolat időpontja segítségével megállapítják. De még akkor sem biztos, hogy egy bizonyos felhasználó kezelte a gépet, hiszen egy ember számítógépét mások is használhatják.)

    Az IP cím nem alkalmas az internet-felhasználó azonosítására. Tehát nem lehet egyedi felhasználót egyértelműen azonosítani vele. Mivel azonban sajnos vissza lehet vele élni – lásd a csepeli MSZP-sek kampányblogját – személyes adatnak minősül.

    Sajnálatos, hogy a csepeli MSZP kampányblogja és kampánycsapata még mindig nem kért elnézést a törvénysértő és hazug vádaskodásaik miatt.

  37. csepeli szerint:

    admin: Adatkezelési nyilatkozatnak minden tisztességes website-on kellene lennie, nem kötelező ugyan, de erre nézve EU-s irányelv is van.

  38. admin szerint:

    Külön adatvédelmi nyilatkozatnak pont azért nem szükséges lennie, mert akkor sem adsz ki nyilatkozatot, hogy nem fogsz lopni, amikor bemész a Tesco-ba.

    A szabályokat be kell tartani. Előfordulhat, hogy tájékozatlanságból ez nem úgy történik, ahogy kellene, de vannak egyértelmű esetek.

    A csepeli MSZP kampányblogjának szerkesztői például pontosan tudták, hogy visszaélnek a törvénnyel.

  39. csepeli szerint:

    admin: Az adatkezelési nyilatkozatban kellene közölni, hogy milyen adatokat rögzít a rendszer a weboldal látogatóiról, különösképpen a kommentelőkről, és hogy ezekkel az adatokkal mit csináltok.

  40. admin szerint:

    Mivel nem kérünk semmiféle személyes adatot a fórumozáshoz, azokra nem kell adatkezelési nyilatkozatot kiadnunk.

    Minden más esetben a törvény az törvény még akkor is, ha a csepeli MSZP kampányhonlapja azt nem tartja be.

  41. csepeli szerint:

    admin: Nem kell, de ha ez egy igényes website lenne (na persze ez abszurd felvetés, tudom), akkor lenne adatvédelmi nyilatkozat. Igénytelen fos website-hoz persze hogy nem kell.

  42. bolemann lajos szerint:

    “nem kérünk semmiféle személyes adatot a fórumozáshoz”

    Ezexerint az IP nem személyes adat.

  43. admin szerint:

    Ízlések és pofonok.

    Egy biztos: a csepeli MSZP kampányblogja személyes adatokkal élt vissza és olyan állításokat tett közzé, mint tényeket, melyek egyáltalán nem bizonyíthatók, csak rendőrségi közbeavatkozással.

    Sajnos az ilyen visszaélések és a fórumozókról készült adatbázisok építése alapjaiban rendítheti meg a bizalmat, így mindenkire károsan hat.

    Mélyen elítéljük ami történt.

  44. Manitu szerint:

    Lajos, nem kérik, de én nem is látom, hogy megadtad volna az IP-címedet. Így azt mások nem láthatják, a Csepel.info meg nem teszi közzé. Bármilyen nyilatkozatot is írnának az adatvédelemről, csak az számít, hogy betartják-e a törvényeket vagy sem.

    Ha meg itt betartják, nem kell pampogni. Kíváncsi lennék, hogy ott is pampogtok-e mindenen. Lefogadom, hogy nem. Az elvtársakat gondolom akkor se bíráljátok, ha épp törvényt sértenek.

  45. csepeli szerint:

    Én bíráltam őket odaát.

  46. bolemann lajos szerint:

    Itt is adatbázis feltöltés történik. Ezzel a hozzászólásommal egy új rekord íródik a csepel.info adattáblájába: IP, nickname; dátum, idő, e-mail, komment, opcionálisan weblink (nem feltétlenül ebben a sorrendben).

    Ez a tudat rám nem hat károsan. Magyarul lexarom. Ez nem pártpreferenciát bizonyító ajánló szelvény, és nem titkosított adattárhely (2006-os fidesz központból végrehajtott szerver betörés). Amit ideírok azt a nyilvánosságnak szánom, ha nem ez volna a célom, email-t írnék.

  47. admin szerint:

    Minden fórum épít automatikusan valamilyen adatbázist. Ez törvényszerű és természetes.

    Az a kérdés, hogy visszaélnek-e a fórumozók adataival? Amikor mi ilyen kérdésekkel foglalkoztunk, kizárólag azért tettük, mert valakit/valakiket kénytelenek voltunk kizárni a fórumról. Akkor szembesültünk azzal is, hogy az IP-címek nem köthetők személyekhez vagy számítógépekhez. Tehát egy bizonyos felhasználó IP-címével lehet, hogy legközelebb egy egészen másik ember kapcsolódik az internethez. Emiatt volt rá példa, hogy IP-cím alapján letiltottunk valakit, aztán töröltük a tiltást, mert akit letiltottunk, az javában fórumozott tovább, viszont egy egészen másik fórumozó meg nem tudott hozzászólni.

  48. Gigi szerint:

    Egyetértek: amit csináltak, az elítélendő. Az érintett nem fontolgat pert?

  49. bolemann lajos szerint:

    “Emiatt volt rá példa, hogy IP-cím alapján letiltottunk valakit, aztán töröltük a tiltást, mert akit letiltottunk, az javában fórumozott tovább, viszont egy egészen másik fórumozó meg nem tudott hozzászólni”

    Ez marhaság. Egyébként az IP nem tartalmaz semmilyen személyes infót (max. internet szolgáltatót, és várost)

    Ha valaki megadja az igazi nevét (Tóth esetében ez történt), az miért csodálkozik, hogy beazonosítják. Nem kell ahhoz IP sem, elárulja a komment szerkezete (az írásjelek utáni szóköz következetes hiánya). Csak a vakok előtt maradt rejtve.
    Gigalúzer, ti kutyátok kölyke. 😀
    Akarata ellenére saját magát fedte fel. Lúzer volt.

  50. Hugi szerint:

    Bólé, te se vagy komplett, de abban igazad van, hogy azokkal, akik csalnak, Nem lehet tisztességesen kiállni.

  51. bolemann lajos szerint:

    Most ez az IP-m: 84.0.166.245

  52. bolemann lajos szerint:

    Most meg ez: 84.0.167.25

  53. bolemann lajos szerint:

    Most meg ez: 81.182.199.165

    Mit lehet ezzel kezdeni?

  54. BaráTOM szerint:

    Apropó dicsőséges jogkövetés! Kobatov Gábort kérdeztétek már? Mit szóltok, hogy Bánhegyi Attila Fideszes politikus 100 milliós hűtlen kezelésért felfüggesztett börtönt kapott, egy percig sem volt előzetesben.Bizonyított dolog, az ártatlanság vélelme sehol!
    Kordonbontás?
    Ejj-ejj ez a fene nagy törvénytisztelet!

    “De még akkor sem biztos, hogy egy bizonyos felhasználó kezelte a gépet, hiszen egy ember számítógépét mások is használhatják.” -írja admin. Szerintem a “Torlódás a Kvassay hídnál” című cikk fényképén totál jól látszik, hogy milyen dugó van a mindenki által használatos számítógépeknél. Nekem van egy nagy szívlapátom a falnak támasztva az admin bejegyzése után, mert ha tényleg használhatja bárki a számítógépem, hát én kupán vágom! Szerintem bárki észrevette volna, ha 23 derék blogger ott tobzódik a számítógépnél!
    Vagy így volt:
    -Hát ti kik vagytok?
    -Mi vagyunk a bloggerek, akik a maga IP címén akarunk szelet vetni, hogy vihart arassunk!
    -Ej “fiúk”, csak baj ne legyen belőle!
    -Ááááá, Janibátyám! Odaát mindenki hülye!
    Ez a beszélgetés megtörtént, ha Tóth lakásán van a számítógép, amiről egy IP címről 23 nick jelentkezett rendszeresen, nem történt meg, ha az adott számítógép a Fidesz irodájában van. Ott lehet, hogy egy gépről az összes betyár a netet járja. Jelzem, akkor meg a komplett Fideszes brigád érintett a politikai szélhámosságban.
    Az a vicces, hogy meg akarjátok hülyíteni a népet, mert egy kicsit sem gondolkodtok! Azt próbáljátok bemagyarázni, hogy ugyanaz az IP cím más személy internetkapcsolódása is lehet, közben eszetekbe sem jut, hogy ott bukik a porhintés, hogy szerintetek ez az ide-oda pattogó IP cím mindig olyan személyhez kerül, aki Csepelen szélhámoskodik! 😀
    (Láttátok az Üvegtigrist? “Csuklik a sofőr, és nem tud vezetni! Akkor miért nem vezetsz te?) 😀 😀
    De csűrjétek csak a dolgot nyugodtan, ameddig lebeg a köztudatban a Fideszes sumákság lebukása, addig az jó!
    Aztán megbeszélhetjük, hogy Németh Szilárd azért nem csatlakozik Borbély Lénárd, és 14 levajazott képviselő jelölt-jelölt társához a kormány kritikában, mert fél, vagy azért, mert nincs egység a helyi Fideszben?

Itt lehet hozzászólni !