Rendőrségi hírek

Police.hu, Csepel.info

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást rendelt el lopás bűncselekmény kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 44 éves férfivel szemben.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2010. június 11-én az esti órákban egy buszon egy női utas táskájából megkísérelt értékeket eltulajdonítani.

A buszvezető észlelte a cselekményét és a férfit a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta.

A férfit a csepeli rendőrök előállították, elszámoltatása megtörtént.

Tolvajokat keresnek

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen lopás bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2010. június 11-én a reggeli órákban egy csepeli borozóban egy férfi két, egymással dulakodó nőre lett figyelmes. A férfi odalépett hozzájuk, és megkísérelte szétválasztani őket, ami végül sikerrel járt. A férfi ezután észlelte, hogy eltűnt a zsebében lévő készpénz.

Rézkábelt loptak

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást rendelt el lopás bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

2010. június 14-én a csepeli rendőrök elfogtak és előállítottak egy 30 éves férfit, egy 30 éves nőt és egy 48 éves nőt, akik egy XXI. kerületi bekerített telephelyről – kerítésbontás módszerével – 40 kilogramm rézkábelt tulajdonítottak el.

A gyanúsítottak a kábeleket egy babakocsiban próbálták a helyszínről elszállítani, azonban út közben a csepeli rendőrök tettenérték őket.

police.hu

12 hozzászólás “Rendőrségi hírek” bejegyzésre

  1. Miska72 szerint:

    Azért érezhető a biztonság. 🙂 🙂 🙂

  2. zed szerint:

    Ez a verekedés-színlelés egy régi zsebtolvajlási trükk. Általában mérsékelten forgalmas helyeken, női zsebesek szokták eljátszani, a közeli bankautomatától távozó egyedül közlekedő férfi áldozatokat szemelnek ki (a férfiak könnyebben elszánják magukat a beavatkozásra -különösen ha úgy adják elő a szituációt, hogy az erősebb támad a gyengébbre.) Van amikor be szoktak vonni egy harmadik személyt, általában szintén nőt, aki egy külső szereplőt, pl. járókelőt alakít, úgy tesz, mintha egyedül nem bírná szétválasztani a verekedőket, és segítséget kérve odakiabál a kiszemelt áldozatnak. Miután a lökdösődés közben kiemelik a segítségnyújtó tárcáját, villámgyorsan eltűnik mindegyik fél. Akkor éri meg a módszert alkalmazni, ha jelentős összegű készpénz tulajdonítható el.

  3. " ?! " szerint:

    MSZP POLITIKAI HIRDETÉS (Kivonat)
    Az MSZP Csepeli Szervezetének programja a 2002-es önkormányzati választásokra
    Tények bizonyítják, hogy A SZOCIALISTÁK TELJESÍTIK VÁLASZTÁSI ÍGÉRETEIKET.
    Kormány megálljt parancsolt a korrupciónak, a visszaéléseknek, a közpénzek elherdálásának és a hatalmi gőgnek.
    Az MSZP Csepeli Szervezetének legfontosabb célja, hogy a megkezdett kerületfejlesztést a következő években felgyorsítsa, ezért a következő célok megvalósításához kérjük a csepeli választók bizalmát és szavazatait:
    1. Határozott és eredményes intézkedéseket kezdeményezünk a kormánynál, Budapest vezetőinél és követeljük a gerincút megépítését.
    2. Az északi terület hasznosításából származó bevételeket Királyerdő, Csillagtelep, Ófalu, és Háros fejlesztésére fordítjuk.
    3. Nyomatékosan igényeljük a tömegközlekedés feltételeinek javítását. Megvizsgáljuk, hogy van-e mód újabb buszjárat saját erőből történő beindítására.
    4. Felgyorsítjuk a csatornázást és az útépítést a Királyerdőben.
    5. Csepel teljes csatornázottsága érdekében részt veszünk a régió szennyvízelvezetési és szennyvíztisztítási programjának megvalósításában.
    6. Húsz kilométer közcsatornát építünk.
    7. Huszonkét kilométer földutat látunk el szilárd burkolattal.
    8. Előkészítjük Háros közművesítését.
    9. Megkezdjük a teherforgalmi mentesítő út építését.
    10. Csepel közbiztonságának az erősítése érdekében a körzeti megbízotti rendszert két csepeli rendőrőrs létrehozásával bővítjük.
    11. Kezdeményezzük és szorgalmazzuk a Weis Manfréd kórház korszerűsítését, fejlesztését.
    12. Kezdeményezzük, hogy törvény mondja ki a lakhatáshoz való jogot, továbbá azt, hogy az állam biztosítsa az első lakáshoz való jutás elérhető feltételeit.
    13. Felgyorsítjuk a kerületi iskolák rekonstrukcióját, az épületek korszerűsítését, a taneszközök cseréjét.
    Olyan Csepelt akarunk, ahol
    – tisztaság, és rend van, egészséges a környezet,
    – erős a közbiztonság,
    – gyors, kényelmes és biztonságos a közlekedés.
    2002. 08. 16. Tisztelettel: az MSZP Csepeli Szervezetének Elnöksége.

    Van-e valakinek hiányérzete a 2002-2006 közötti ciklusra vállalt mszp-s választási ígéreteket illetően?

  4. Jniszej szerint:

    Móka? 😀

  5. tibor szerint:

    Nekem az a sor tetszett, hogy: követeljük a gerincút megépítését.
    A valóság az, hogy Demszky minden választás előtt mézes- mázos volt, utána meg szóba sem állt a témáról a vezetőkkel. Minek is: a kopogtató cédulákat bezsebelte, a szoci jelölt visszalépett a javára.

    A húsz kilométer csatorna sem rossz. Pontosan nem emlékezem (olyan rég volt), de vagy 3 éve egy méter csatornáról sem tudok. Ha tévedek, valaki helyesbítsen.

  6. csöves szerint:

    Tegnap megnéztem , hogy épül -e a gerinc út de még semmi.

  7. grün szerint:

    csöves!
    Most folyik a talaj pihentetése! Különben is, jó munkának idő kell! A Jóisten is hat nap alatt összecsapta ezt a világot! Láthatjátok saját szeműleg, hogy mi lett belőle!

  8. lolka szerint:

    csöves:
    2010. június 20., vasárnap 16:46-kor
    Melyik végét kerested, mert azt nem árulták el, hogy hol kezdik. Attól félek, hogy középen kezdik és mi meg az elején keressük a munkálatokat…
    De lehet, hogy már évek óta a föld alatt csinálják és egyszer csak lerántják a leplet és tá-dá-dán íme a gerinc út lehet használni….

  9. Gordon szerint:

    A talaj pihentetése már 16 éve zajlik.

  10. grün szerint:

    Gordon!
    Róma több tízezer évig pihentetett talajra épült és teccik látni még mindig áll!

  11. islander szerint:

    ehhez most hogy jön a gerincút és az emeszpé?

  12. roppancs szerint:

    ezekkel a norvégokkal mindig csak a baj van.

Itt lehet hozzászólni !