Halálos tragédia a Kis-Duna csepeli partján

Hírszerző

Szombat hajnalban meghalt az a 23 éves csepeli fiatalember, aki péntek éjszaka a Gubacsi híd közelében, a Botel Hoteltől nem messze esett bele a Ráckevei (Soroksári) Duna-ágba.

A XXI. kerületi Rendőrkapitányságtól kapott információ szerint június 11-én éjjel 23 óra körüli időben egy több tagú társaság motoros hajóval akart kikötni a víz fölé emelt kis szálloda szomszédságában. Eddig ismeretlen okok miatt ekkor esett vízbe a fiatal csepeli férfi. Társai a segítségére siettek, hamarosan ki is emelték a Kis-Dunából – közölte a Hírszerzővel Polgár György, a csepeli önkormányzat kommunikációs főtanácsadója.

A parton megpróbáltak segíteni rajta, miközben a mentőket is értesítették. A helyszínre érkező mentők megállapították a klinikai halál beálltát, de sikerült onnan visszahozni, életre kelteni a férfit, akit azonnal kórházba szállítottak. A gondos orvosi kezelés ellenére a 23 éves csepeli fiatalember szombat hajnalban a kórházban meghalt. A tragédia körülményeinek, okainak vizsgálatát több szakma szakértőinek bevonásával megkezdték.

Forrás: Hírszerző

Egy hozzászólás “Halálos tragédia a Kis-Duna csepeli partján” bejegyzésre

  1. Andika szerint:

    Hihetetlen,ami történt!Alig hittem a fülemnek!
    Búcsúzom Tőled Drága Bálint!!!

Itt lehet hozzászólni !