Tömeges karambol az Erdősor úton

Csepel.info

Teljes a káosz (fotó: Sz.E.)

Olvasónktól kapott információk szerint pénteken délután négy autó ütközött össze az Erdősor és a Szabadság utca kereszteződésében. Az utóbbi pár hónapban ez már nem az első baleset ezen a helyen.

Tudomásunk szerint a kereszteződés kanyarodósávjában csúszott össze két-két autó. A helyszínen még nincsenek rendőrök, személyi sérülésről nem tudunk. Az anyagi kár azonban tetemes lehet. A közlekedési káoszt fokozza hogy egy 159-es busz is lerobbant a balesetek közelében. 

Akinek bővebb információi vannak az írjon a fórumba.

csepel.info

45 hozzászólás “Tömeges karambol az Erdősor úton” bejegyzésre

  1. Gordon szerint:

    Csak a szokásos…

  2. Misi szerint:

    Gratulálok az önkormányzatnak, hogy azzal a k..va kereszteződéssel nem képesek valamit kezdeni! Hívjanak ki valami szakembert, aki ért is hozzá, aztán kérdezzék meg Tőle, hogy mit lehet ott tenni, ha már Podolák elvtárs (a Sanyi) odavezettette az egész miklósi- szigethalmi forgalmat!
    Vitette volna inkább a saját házához.

  3. Kukac szerint:

    Most szereltek fel oda kamerát. Az majd biztos megoldja, hogy ne legyen annyi baleset…

  4. Suttogó szerint:

    Podolák Sándor egy idióta. Én már csak tudom.

  5. Misi szerint:

    Honnan? Csak nem a szomszédod?

  6. bekaphatjamindkétoldal szerint:

    Tudom, hogy nem ide tartozik, de ezúton is szeretnék gratulálni Kósa és Szíjjártó uraknak a csodálatos nyilatkozatukért.

  7. anonimus szerint:

    milyen érdekes, hogy amig nem szélesítették a kereszteződést, addig nem volt baleset.

    a múltkori fejreállósnak meg láttam egy okozati lehetőségét. valaki úgy gondolta, hogy az erdősorról (festő utca felől) a szabadságra rákanyarodni a kanyarodósávon jófej dolog. A FORGALOMMAL SZEMBEN.

    szerencsére nem volt ott senki.

  8. Ditte szerint:

    Nehogy má elhiggyétek, a mesét, hogy a globális pénzvilág nem tervezett pályán mozog, hanem a debreceni polgármester szavaira mozdul!
    Podolák Sanyi nem olyan nagy ember,hogy a kedvéért jött volna be nekünk az M0 a Szabadság útra. Nekem a jehovák gyanúsak ez ügyben.

  9. Misi szerint:

    Kedves Ditte, el kell szomorítsalak. Tőle magától hallottam egy lakossági meghallgatáson, hogy az Ő javaslatára aszfaltozták le a csepeli utat, ami ide vezeti a forgalmat a szigetről!
    Azt gondolta, majd jó lesz menekülőútnak, ha történik valami baleset a gerincúton(!!!!!). Jól hallod! Azon a gerincúton, amit még máig sem kezdtek el építeni.
    Azt bezzeg megcsinálták. Az ott élők meg már alig tudják elviselni a zajt, meg a büdöset. Az egyik haverom ott lakik az egyik 4 emeletesben, azt mondja, hogy nyáron nyitott ablaknál tv-t sem tudnak nézni a zaj miatt.

  10. anticsóka szerint:

    Az utóbbi negyven évben szinte évente volt egy nagyobb baleset ebben a kereszteződésben. A sarkon lévő ház kerítését, de magát a házat is többször is lebontotta egy-egy autó, vagy az 59-es busz.

  11. Vica szerint:

    Kedves bekaphatjamindkétoldal!

    Hát igen, a meggondolatlanság, a hülyeség nem ismer határokat. Ha valaki pozícióba kerül, annak minden szavára figyelnie kell, mert piszkosul sokat árthat egy-egy meggondolatlan szóval. Romlott már a forint “Gyurcsány papa” dumája miatt, most a változatosság kedvéért mások is kipróbálják ezt a módszert. Csakhogy ez a mi bőrünkre megy “kedves uraim” úgyhogy először inkább 100-szor rágják meg, amit mondanának, mert ennél már nem kellene méllyebbre nyomni minket, ugyanis akkor megfulladunk.

  12. Ditte szerint:

    Lehet, hogy ezt mondta a kispodolák, de tudtommal az atel elődje adta a zsozsót az aszfaltra. Nem lennék meglepve, ha az előző főnöknek kedves lett volna Jehova, és a központ jó megközelítése fő szempont lett volna.
    Podolák Sanyit még a saját frakciója sem veszi komolyan, kíváncsi vagyok, ősszel ki indul helyette.
    Amit ez az út hozott az erre élőknek, eddig nem érdekelt senkit. Kíváncsi lennék, anonimusnak ez tetszik-e.
    anticsóka, ez egy másik, közeli kereszteződés, ha tényleg az 59-es buszra gondoltál. A Kölcsey-Erdősor is nagyon pocsék hely gyanútlan utazóknak.

  13. Vica szerint:

    Igen Ditte, a jehovák gyanúsak. 🙂

    Leszólítgatanak az utcán, prosikat nyomkodnak a kezünkbe, és azt mondják, csak a jehovisták juthatnak a menyországba, ők is csak egy meghatározott létszámban. (Mondtam is a múltkor az egyiküknek, hogy engem ne győzködjön, mert nem venném a lelkemre, ha miattam szorulna ki.) A létszámon felüli hívők ugyanis sajnos ráfaragnak, hát hajtaniuk kell, nehogy gond legyen… 🙂
    Időnként jó sokan érkeznek ide buszokkal, kocsikkal, aztán valószínűleg imádkoznak. No, ha Podolák nem elég nagy ember, a jehovák istene (vagy csoda tudja, ők hogy hívják) biztosan elintézte, hogy az M0-ról ne kelljen sokat buszozniuk. 🙂

  14. hencegnő szerint:

    Ebben a kereszteződésben hetente van valami. Többnyire “apróbb” koccintások. Kitöltik a papírokat, aztán megy mindenki a maga dolgára. Így aztán nem kerülnek bele a statisztikákba. Mintha az áprilisi fejreállós lett volna az utolsó. Pedig nem.

  15. Vica szerint:

    Látod Misi, milyen előrelátó ember. Bizonyára azért nem épült még meg a gerincút, hogy ne legyenek rajta balesetek. 🙂
    Látod, nem is volt rajta 40 éve egy sem! Így elmondhatjuk, hogy a gerincút a legbiztonságosabb útja Csepelnek! 🙂

  16. Ditte szerint:

    A jehovista tanokat nem nagyon ismerem, de azt tudom, hogy Csepelen egy időben megszaporodtak a hívők, ami az iskolákban és óvodákban nem kis gondot jelentett, hogy a gyerekeknek is tilos a születésnapot, karácsonyt stb megünnepelni, így a kollektív ünneplésből ki kellett hagyni őket. Ez nem kis pedagógiai probléma.

  17. Vica szerint:

    Ilyesmiről én is hallottam, és meglehetősen kegyetlennek tartom, hogy ha pl. egy gyerek örömet szeretne okozni az édesanyjának anyáknapján, megtanul egy szép verset, éneket, vagy valamit, az anyja pedig az ünnepség előtt egyszerűen fogja és elviszi a gyerekét és nem hajlandó őt meghallgatni. Ismerek olyan felnőttet, akit ilyen anyuka nevelt föl, szeretettelen, érzéketlen, önző emberré vált, akinek soha eszébe sem jut, hogy örömet okozhatna a környezetének…

    No, de ezt Ők biztosan másként látják.

  18. anticsóka szerint:

    Ditte:
    Ja, ja… igazad van. Felületesen olvastam és a kereszteződés szó tévesztett meg. Az Erdősornál úttorkolat van a KRESZ szerint, itt torkollik be a Szabadság utca, mégha légvonalban egy földúttal folytatódik is tovább -más utcanévvel.

  19. Ditte szerint:

    Ezt én is így Látom, Vica, pedig semmi előítélettel nem rendelkeztem előtte.
    Egy-egy osztályban 2-3 ilyen gyereket látni szívszorító.

  20. bekaphatjamindkétoldal szerint:

    Kedves Vica!
    Ezek a felelőtlen nyilatkozatok valóban a mi bőrünkre mennek, állítólag hétvégén fejezi be a munkáját a gazdasági tényfeltáró bizottság, tehát Hétfőtől már megalapozottan tudnának nyilatkozni, de még akkor is óvatosan kellene bánni a szavakkal.

    Ha rosszindulatú lennék még arra is gondolhatnék, hogy ezek a nyilatkozatok nem véletlen történtek, hiszen az ilyen gyors és nagy árfolyam és tőzsdei mozgásokon milliárdokat lehet keresni.

  21. Ditte szerint:

    Kedves bekaphatjamindkétoldal, szerintem ha nem a valóságos gazdasági helyzet mozgatja a pénzvilágot, akkor bármikor, bárkivel, bármi megtörténhet. 2006 nyarán is 280 felett volt az euró. Azt olvastam az imént, hogy a zlotyit is Kósa döntötte be, és a dollárnak is ártott.

  22. Matula szerint:

    A Jehova Tanuihoz két apróság.
    Volt egy jehova-hívő kollégám (már nyugdíjas), aki annak ellenére hogy nem ünnepelték, minden karácsonykor kibulizta magának a szabadságot, ha ez nem jött össze, akkor a betegállományt – így másnak kellett benn maradni.
    Most is van egy “hasopnló” munkatársam – náluk meg rendszeres, hogy az ajéndékozással járó ünnepek előtt 1-2 héttel a családi kasszából feldobnak egy kis pénzt és abból vesznek egymásnak valamit…
    Jó mi? 🙂

  23. ződ szerint:

    Ditte! Kósa olyan mint egy gyerek aki már tud beszélni, de még nem tudja, hogy mit mond!

  24. lolka szerint:

    “Tömeges karambol az Erdősor úton”
    Ez lenne a fő cím, Csepelen ha valahol történik egy közlekedési baleset, megfigyeltem azonnal minden vezető, akiket mi választottunk és hagytuk, hogy becsapjanak bennünket, ők a hibásak. Csak akkor mi van, amikor beül az illető az autójába tele mindenféle felszereléssel ABS, automata váltó, sőt még a szélvédőre kiírja hány fok van kint. De, hogy a sarkon, vagy a kereszteződésben milyen tábla van azt nem írja ki, sőt még az irányjelzőt sem tudja automatikusan bekapcsolni. Valamit a járművezetőnek is kel csinálni, azon kívül, hogy nyomja a gázpedált. AZ VISZONT HIBÁS DÖNTÉS VOLT, a Szabadság u kanyarodó sávját belevitték egy gyorsítósávnak csúfolt valami korcsosulásba. Gyorsulásra nem, de arra jó, hogy baleset veszélyt okozzon, ugyan is ha valaki a Szabadságról jobbra kanyarodik akkor belemegy ebbe az elfuserált valamibe, de a szabályok szerint ,ha benne van az Erdősoron haladónak jobb kezet kell adni, na ezt most vagy megadja, vagy nem, ha nem na ekkor kellene egy parkoló oda ahova nem régen virágokat ültettek és akkor ott meglehetne írni a papírokat és nem lenne feltartva a forgalom. Ameddig a KRESZ táblák a helyükön vannak, addig nem másban kell keresni a hibát. A szabályokat be kell tartani és tartatni. . .

  25. csepeli szerint:

    lolka: jobbkéz??? kreszről hallottál már, apafej? hihetetlen.

  26. donquijote szerint:

    Valóban nem jobbkéz, de abban igazad van hogy úgy el van cseszve az a kereszteződés ahogy van ha így marad akkor ugyanígy minden héten lesz legalább egy roncsderbi.

  27. lolka szerint:

    csepeli:
    2010. június 05., szombat 11:54-kor
    “Ha pedig mindkét jármű csak irányváltoztatással tud tovább haladni, annak van elsőbbsége, amelyik addig a jobbra eső forgalmi sávban haladt.” Igazad van evvel kevertem, ezért jó néha kézbe venni a könyvet . Régen volt már ’71, amikor vizsgáztam. . .

  28. Nyugger szerint:

    Ha van jó út az a baj, ha nincs az a baj! (Tipikusan magyaros ez is).

    Hofi Géza már rég megállapította: “Magyarországon az egy főre jutó bunkók száma: kettő.” (Szerintem is ez a legnagyobb baj).

  29. bekaphatjamindkétoldal szerint:

    Kedves Ditte!

    Ha Kósa nem a Fidesz elnökhelyettese és a Szíjjártó nem a miniszterelnök szóvivője lenne akkor nem érdekelne senkit, ha ökörségeket mondanak, a piac sajnos reagál ezekre a megnyilvánulásokra.

    Három hónapja még nem érdekelte a külföldet, hogy mit mondanak, de most már ők vannak kormányon csak úgy látszik ezt még szokniuk kell.

  30. " ?! " szerint:

    Ződ, Vica, Bekaphatja….! Ezen rágódjatok!

    (Idézet Gyurcsánytól, az őszödi böszmétől.)

    “Amit az előző hónapokban titokban meglehetett csinálni úgy, hogy nehogy a választási kampány utolsó heteiben előkerüljenek olyan papírok, hogy mire készülünk azt megtettük. Úgy őriztük a titkot, mint soha.
    Nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk. Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk az nem igaz. Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy mi azt nem tudtuk korábban elképzelni. És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit.
    Nem tudtok mondani olyan jelentős kormányzati intézkedést, amire büszkék lehetünk, azon túl, hogy a szarból visszahoztuk a kormányzást. Semmit. Ha el kell számolni az országnak, hogy mit csináltunk négy év alatt, akkor mit mondunk?
    A dolog úgy áll, hogy nincsen választás. Gyorsan eljött az igazság pillanata. Az isteni gondviselés, a világgazdaság pénzbősége, meg trükkök százai segítette, hogy ezt túléljük. Nincsen tovább. Nincsen.
    Magyarország le van írva.
    És amikor azt mondom, hogy bukás, akkor beszélek Magyarországról, beszélek a baloldalról, és nagyon őszintén mondom nektek, beszélek magamról is.
    Majdnem beledöglöttem, hogy másfél évig úgy kellett tenni, mint hogyha kormányoztunk volna. E helyett hazudtunk reggel éjjel meg este.
    Ott tévedtek, ha azt hiszitek, hogy van választásotok. Nincsen. Nekem sincs. Ma legfeljebb az a választás, hogy megpróbáljuk-e mi befolyásolni, hogy mi történik, vagy ránk fog omlani.”

    Vica!
    A forint Gyurcsány papádnak nem a dumája miatt, hanem a tetteinek a következménye miatt romlott.

  31. " ?! " szerint:

    Varga Mihály, a Miniszterelnökség államtitkára a gazdasági tényfeltáró bizottság részjelentését ismertetve szombaton azt mondta: nem igazak a tervezett regisztrációs, jövedéki, a vállalkozásokhoz kapcsolódó adóbevételek, ahogy nem igazak a költségvetési szervek kiadásaira vonatkozó számok sem, és nem történtek meg a strukturális átalakítások. Az idei költségvetésben számos súlyos valótlanság, trükk szerepel, ezért azonnal cselekedni kell.

    Pénteken egy tv riportban Kovács Árpád az Állami Számvevőszék volt elnöke lényegében ugyanezt mondta el.

  32. hencegnő szerint:

    No, ennyit az Erdősoron történt balesetről…

  33. Syme szerint:

    lolka vágja a kreszt
    szomorú
    biztosan sokszor, ügyesen kanyarodott a szabadság útról jobbra
    még jó, hogy most feljött a téma, legalább megvilágosodott
    holnap átvehetjük a pirosat jelző lámpa jelentőségét.
    különben az a besoroló sáv tényleg nagyon elfuserált. Kb. fél méterrel kéne szélesebbnek lennie

  34. Csepel-sziget szerint:

    Ha néhányan nem tudnak vezetni/odafigyelni, azért nem feltétlen a kereszteződés a hibás. Annyira eltunyultak a sofőrök a sok körforgalom és a sok rendőrlámpa miatt, hogy egy egyszerű kereszteződést már nem is tudnak abszolválni. Tisztelet a kivételnek!

  35. donquijote szerint:

    látom nem sokszor jártál arra még….

  36. Nemmondommeg szerint:

    Én a buszon utaztam éppen akkor. Kitolta nagyon a kocsi az orrát és a busz ment bele. Szabályosan közlekedett a busz, de az el el**ot kereszteződés. Ahhoz, hogy kiláss ki kell tolni az orrát. Engem múltkor majdnem egy kamion temetett maga alá amikor az erdősorról kanyarodtam volna. Szemből annyira átjött a sávomba, hogy be kellett padlógázzal hajtanom a jobbra lévő utcába….A busz is kicsit áthúz a másik oldalra ezért gondolom, hogy a kocsi túlságosan is kilógott. Kíváncsi lennék mennyi pénzért tervezték azt a kereszteződét…

  37. Csepel-sziget szerint:

    Szerintetek minek van ott a kereszteződés túloldalán az a hatalmas tükör? Hát nem azért, hogy a közterület egyhangúságát megtörje. Pontosan az a szerepe, hogy be lehessen látni a kereszteződésnek a rosszul felmérhető oldalát. Már amikor nincs összetörve természetesen. Persze, kihajtás előtt meg kell győződni a saját szemeddel is tiszta útszakaszról, de segíthet a tükör. Szerintem több ezren vagyunk, akik naponta használjuk ezt a kereszteződést és még sosem toltuk ki annyira a kocsi orrát, hogy levigye a védett útvonalon haladó. Biztos valami balfasz volt ez is!

  38. donquijote szerint:

    Talán ez a kép szemlélteti hogy elég szűk a hely pláne ha a busz rongyol éppen arra, és eléggé be kell csorogni hogy kiláss rendesen , még egy kis forgalmú útnál ez még elmenne, de pont oda van bevezetve a bejövő forgalom, és amikor nagyon sokan vannak akkor már egymást tolják be a kereszteződésbe, ja és az Erdősorról balra bekanyarodni a Szabadságra az is egy élmény főleg testesebb járművel miközben épp valaki tolja ki a kocsija orrát , a besorolósáv meg egy vicc, úgyhogy ott valami jobb megoldás kéne, talán egy lámpa jól jönne oda, persze dugó akkor is lenne de talán kevesebb roncsderbi, jó döntést nehéz ott találni a busz miatt mert akkor meg joggal a rajta utazók anyázhatnának ha sokáig állna a pirosban.
    http://www.norc.hu/street-view/?lang=en

  39. donquijote szerint:

    bocs, helyesbítek a linknél címkeresőben ezt kell bemásolni és akkor körbe lehet forgatni a panorámaképet a kerszteződésnél.

    1214 Budapest, erdősor St 102, Hungary

  40. anonimus szerint:

    Csepel-sziget: az a tükör lószart sem ér.
    ha a kedves delikvens bekapcsolja a tompított fényt, akkor talán van esélyed észrevenni, hogy a sötétben jön. egyébként nincs.

  41. csepeli szerint:

    A fáktól nem lehet rendesen kilátni. Két-három fa kivágásával sokat javulna a helyzet. Vagy meg kéne tanulni vezetni!

  42. Csepel-sziget szerint:

    Persze, rakjanak oda is lámpát… mert nincs még elég lámpa Csepelen. Az összes, valami minimális tudást igénylő kereszteződést belámpázták már, 2 kivételével.

    A Kölcsey-Völgy u. kereszteződés sem volt különösebben vészes, de sikerült oda is lámpát állítani. A következő lefogadom, hogy a Szent István u. és a stadion Királyerdő felé lévő oldalán haladó utca (nem tudom a nevét sajnos) torkolatában lesz.

  43. hehehehe szerint:

    Jó lenne, ha felfognátok végre!!!

    GERINCÚT NEM LESZ! TERVBE SINCS VÉVE!

    amit ma gerincútnak hívnak, az 17 éve még tehermentesítő út volt.
    akkor még egy 2×2 sávos, soroksáritól az m0-ig tartó út lett volna a gerincút, a tehermentesítő meg hárostól, majd a mag utcától indult volna…

    ma ott tartunk, hogy gerincút nincs is tervben, a tehermentesítő utat gerincútnak hazudják, és az is már csak a posztógyártól indulna…

  44. zeta szerint:

    Zsigai: nagyon szép, és ez sem rossz!
    http://www.youtube.com/watch?v=A2_vzsj15jA&feature=related
    Csepel, a csepeli emberek elleni vétek, ami a gyár területén kialakult! Csepel szégyene!!!

Itt lehet hozzászólni !