Női horgász ob-t rendeztek Csepelen

Stop, Horgaszklub.eu, Csepel.info

Balról jobbra: Hunyady Adrienn bronzémes, a bajnok, Kovács Hajnalka és az ezüstérmes, Rimmer Noémi (fotó: horgaszklub.eu)

Hétvégén a csepeli evezőspályán rendezték a magyar női horgász bajnokságot. A legjobbak kvalifikálták magukat a dél-afrikai világbajnokságra és a 2011-es olaszországi világjátékokra.

Hunyady Adrienn, Szabó-Petró Henriett, Barna Diána, Ivancsóné dr Horváth Zsuzsa, Német Szilvia. Ők szereztek jogot a világbajnoki indulásra: a nevezett öt versenyző képviseli a magyar horgászsportot a dél-afrikai világbajnokságon. Az országos bajnokságon Kovács Hajnalka volt a legjobb horgász. Rimmer Noémi és Hunyady Adrienn állt a dobogóra.

A horgaszklub.eu tudósítása szerint a szabályok szerint – ha a versenyző vállalja -, az első hat helyezett automatikusan tagja a válogatott keretnek, míg további kettő versenyzőt a kapitányok választanak ki. Ezek alapján a válogatott keret azonos a bajnokság első hat helyezettjével, míg a kapitányok döntése alapján ehhez a kerethez csatlakozik a világbajnok, Hajdú Lívia és a bajnokságban a 10. helyen végző, Német Szilvia.

stop.hu

A versenyről szóló bővebb beszámolót  itt olvashatják el.

Egy hozzászólás “Női horgász ob-t rendeztek Csepelen” bejegyzésre

  1. Pecás szerint:

    Ez nem rossz, de miért nem a komp környékén , nem zárt területen rendezték meg a viadalt?Hja kérem ott most térdig ér a gaz….és hal sem sok van ebben a szegény koszos kis folyórészben…

Itt lehet hozzászólni !