Süsüvel és óriáskivetítővel készülnek a foci VB-re

Hölgyfórum

A család minden tagját érintő ingyenes programokkal készül a Csepel Plaza a labdarúgó világbajnokságra. Míg az apukák az óriáskivetítőn, lelátóról nézhetik a meccseket, addig a gyerekeket Süsü-ház és különböző programok várják, az anyukáknak pedig kedvezményes sportolási, vásárlási és további kikapcsolódási lehetőségekkel kedveskedik a bevásárlóközpont.

Még szórakoztatóbb központtá változik a Csepel Plaza a foci VB teljes idejére, azaz egy egész hónapra. A programsorozat a világbajnokság startjával egy időben, azaz június 11-én indul a hivatalos megnyitó és az első meccs közvetítésével. Ezt, és az összes többi meccset egy 4×3 méteres kivetítőn, egy 60 fős lelátóról nézhetik a férfiak, illetve természetesen a focit kedvelő hölgyek is. A lelátó mellett a meccsek idejére külön szotyit, virslit, perecet és csapolt sört árusító helyiségek kerülnek kialakításra, hogy ne maradjon el az autentikus focimeccs-hangulat.

De hogy a férfiak ne tűnjenek el egy egész hónapra a hozzátartozóik szeme elől, a Csepel Plaza az egész családot különleges programokkal várja. Míg apuka meccset néz, a picik a lelátó melletti játszóházban vehetnek részt jobbnál jobb programokon. A szervezők kiállítják Süsüt, a kóbor királyfit, a királylányt, a sárkányfű árust, sőt, az egész várat. Mellette királyfis és királylányos kézműves alkotóház kap helyet, a fiúkat focis ügyességi játékokkal, a legkisebbeket pedig egy hatalmas játszószőnyeggel várják. Az egész játszóház pedig csak félig lesz elkerítve, azaz az apukáknak csak jobbra kell fordulniuk a lelátón, és rálátnak a csöppségekre.

A játszóház délután egytől hétig lesz nyitva a focimeccsek közvetítésnek ideje alatt, hiszen a gyerekeknek az esti meccs alatt már ágyban a helyük. A szervezők a játszóház nyújtotta lehetőségek mellett a világbajnokság idejére eső három szombaton, délután négy órától, extra programmal készülnek a gyerekek számára, még pedig 1-1 színdarabbal. Az előadások egy órásak lesznek, az első szombaton a Süsü egyik változata lesz látható, a másik kettőn pedig 1-1 interaktív sárkányos játék.

Részt vesz a programsorozatban a Cinema Csepel is: a világbajnokság ideje alatt 500 forintos kedvezményes áron lehet olyan mesefilmeket nézni, mint például az Alvin és a mókusok 2, a Hercegnő és a béka illetve a Derült égből fasírt. Amíg az apukák és a gyerekek szórakozhatnak a meccsek alatt, az anyukáknak sem kell az unalomtól tartaniuk. A hölgyek a boltok különböző vásárlási akcióit, kedvezményeit vehetik igénybe. Ráadásul 14 órától 50, 16 óra után 30, és 19 órától 20 százalékos kedvezménnyel mozoghatnak a fitness teremben. A kiadós edzést követően kedvezményes áron fogyaszthatnak a bevásárlóközpont kávézóiban. És a hónap zárásaként, a döntő meccs után akár egy kerékpárral is gazdagodhat a család, ha apuka mellé szegődik Fortuna, és a VB elején ügyesen tippel a meccsek eredményeire.

holgyforum.hu

Egy hozzászólás “Süsüvel és óriáskivetítővel készülnek a foci VB-re” bejegyzésre

  1. roppancs szerint:

    ott lesz csak sok czigány.

Itt lehet hozzászólni !