Pierre

Erdei Éva Galéria, Csepel.info

A Király-erdei-Műhely családi, szellemi alkotó közösség szeretettel várja kedves vendégeit Kolozsvári Grandpierre Károly festőművész kiállításának megnyitására 2010. június 12-én, (szombaton) 17 órára.

A kiállítást megnyitja Zsellér Jenő művészeti író. A megnyitón Kolozsvári Grandpierre Károly: „HÁTTAl SZODOMÁNAK” című kötetét bemutatja Rőczei György képzőművész és a szerző.

A kiállítás bejelentkezéssel mindennap megtekinthető 2010. június 30-ig. Cím: 1213 Budapest, Kondor utca 29. Telefon: 420-1728.

A kiállítást rendezte Erdei Éva, támogatók Burány Tamás nyomdász és Mehrl Nándor építészmérnök.

3 hozzászólás “Pierre” bejegyzésre

  1. bögöly szerint:

    Remélem ennek a kiállításnak kapcsán nem születnek ideológiától felfűtött, indulatos hozzászólások.
    Nagyon érdekesnek és értékesnek tűnik.
    “Szép az, ami érdek nélkül tetszik.” (Honore de Balzac)

  2. Jeniszej szerint:

    “A színek rezgések. Az atomok, a fény, a gondolatok, az energia: rezgések. Minden rezgés és rezonancia. Ezek a képek is. Lelkem válaszai a világegyetemnek. Talán az első villanatra föl sem foghatóak ezek a festmények, de remélem később be- bevillannak. A jó alkotás felerősíti az univerzum akaratát – hangját. Sokáig hallgatóztam, figyelve mit mond nekem. Aztán finom imogatásokkal, ecsettel, sóhajtással, álmaimmal szőttem össze vásznaim ilyenné. Éljétek át, tapasztaljátok meg az alkotás csodálatos pillanatait, váljatok csodává ti is: az átélés valóságává.”

    Kolozsvári Grandpierre Károly

Itt lehet hozzászólni !