Ismét elmarad a kupameccs

Csepelfc.hu, Csepel.info

Elmarad a holnapra tervezett Csepel – Soroksár kupameccs, mivel a Béke téri stadion gyepe a folyamatos esőzés miatt jelenleg talán csak a rizstermesztés feltételeinek felelne meg, de futballra alkalmatlan.

A Csepel FC vezetősége a mai terepszemle után azonnal egyeztetett a soroksári klubbal, és a felek meg is állapodtak az új időpontban: június 9.-én, szerdán 18.00 órai kezdettel játszik egymással a két csapat.

/ A mai Csepel FC-Ferencváros öregfiúk is elmarad, az új időpontot időben jelezzük /

Esélylatolgató a kupameccs előtt

Régóta nem adódott ilyen lehetőség a Magyar Kupa főtáblájára kerülésre, mint ebben az évben. A budapesti előselejtezők utolsó fordulójában hazai környezetben vívhatja ki csapatunk a továbbjutást a nem túl jó szezont futó Soroksár ellenében. A szomszédvár jelenleg az NB III Alföld csoportjában vitézkedik, ahol 22 mérkőzésen gyűjtött 27 pontjával a 10. helyen áll. A hétvégi fordulóban szabadnaposak voltak, így kipihenten érkeznek hozzánk szerdán. Legutóbb a 2008/2009-es bajnokságban találkozott egymással a két csapat, akkor mindkét meccsen 1-0 arányban győzött a Soroksár, amely abban a bajnokságban bronzérmet szerzett.

Szerdán, a 18 órakor kezdődő mérkőzésen a papírforma alapján kiegyenlített, éles küzdelem várható, ám a hazai pálya mindenképpen mellettünk szól. Remélhetőleg sok szurkoló lesz kíváncsi a derbire, és a kupa főtábláján majd felsőbb osztályokban szereplő klubok ellen is megmutathatjuk, hogy a csepeli futballnak nem csak múltja, hanem jelene és jövője is van!

No, és persze, ha esőisten is így akarja, és lesz egyáltalán meccs…

csepelfc.hu

7 hozzászólás “Ismét elmarad a kupameccs” bejegyzésre

  1. Gordon szerint:

    Még szerencse hogy Angliában “soha” nem esik az eső. Azért is jobb ott a foci.

  2. Csepelino1 szerint:

    Micsoda TRAGÉDIA! Ezt nem élem túl.

    :-((((((

    Brü-hü-hü-hü-hü. . .

  3. Nem Jani szerint:

    Szerintem a rizstermesztés elfogadható alternatíva, pláne, hogy most a rizs elég drága!:)

  4. Kovács Ernő szerint:

    Csepelino1: Látszik, hogy te nem vagy őscsepeli!

  5. Csepelino1 szerint:

    De. ŐSCSEPELI vagyok! Csak ezt a sz.r focit utálom. Miatta minden csődbe ment a Csepel SC-ben. Lásd: Röplabda, Kosárlabda, Ökölvívás, Öttusa, stb. . .
    A Bírkózás, meg a Kajak kenu csak vegetál.
    SAJNOS.

    Mindez a falábúak miatt!

    Támogatom a rizstermesztést!
    :-)))))

  6. bimota szerint:

    sajnos tök mindegy…úgy is kikap csepel…

  7. Pecás szerint:

    Én nem fognám a labdarúgókra a hanyatlást!…Egyetlen emberre annál inkább: Kiss Imrének hívják, és a mai napig lejár a Csepeli Sportcsarnokba keddenként futballozni…Ez a tragédia!!!Neki már rég a hűvösön lenne a helye gazdasági bűncselekményekért…

Itt lehet hozzászólni !