Verekedők az Ady Endre utcában, ámokfutó a Weiss Manfréd úton

Eredményes volt a csepeli rendőrök gyors intézkedése a bejelentés után

Csepel.hu

Tegnap délután két bűncselekmény borzolta a kedélyeket Csepelen. A tetteseket elfogták. Mind a két eset a XXI. kerületi Rendőrkapitányságon ért véget. A vizsgálat folytatódik.

Az első esetről a kora délutáni órákban érkezett a bejelentés a Csepeli Rendőrkapitányság ügyeletére. Az Ady Endre utcában található egyik bolt előtt több személy összeverekedett.

A helyszínre kiérkező rendőrjárőröknek a bolt tulajdonosa elmondta, hogy négy férfi és egy nő

az üzlet előtt elhelyezett reklámtábláját megrongálta, majd amikor a rongálást számon kérte rajtuk, bementek az üzletbe és az üzlet tulajdonosát bántalmazták. A bűncselekmény elkövetőit – a gyors rendőri intézkedésnek, valamint az üzlet tulajdonosa által adott pontos személyleírásnak köszönhetően, – az üzlettől mintegy 200 méterre elfogták.

Néhány órával később bejelentés érkezett a kerületi Rendőrkapitányság ügyeletére, amely szerint a Weiss Manfréd úton (a volt Szabadkikötő úton) a Kvassay híd irányába a forgalommal szemben haladt egy Audi. A gépjármű vezetője az AGIP-töltőállomáshoz kanyarodott és ott egy személygépkocsinak ütközött. A rendőrjárőrök azonnal a benzinkúthoz hajtottak, és az ott parkoló Audi sofőrjét vérvételre előállították, vezetői engedélyét a helyszínen bevonták.

Forrás: Csepel.hu

14 hozzászólás “Verekedők az Ady Endre utcában, ámokfutó a Weiss Manfréd úton” bejegyzésre

  1. bögöly szerint:

    Végre valakinek volt vér a “pucájában”, hogy ne tétlenül nézze az ilyen ámokfutókat, akik ártatlanok életét veszélyeztetik, hanem azonnal értesítette a rendőröket. A zsaruk se tétlenkedtek, hanem rögvest a helyszínre mentek és intézkedtek. Valaki mesélte, hogy az Audit látta az ominózus esetnél. Szerinte padkától-padkáig verődött, jobbra balra csapódott, s mire a kúthoz ért, már több friss sérülés volt a kocsin és mind a két bal oldali kereke defektet kapott. Bármibe lefogadom, hogy a vezető erősen piás lehetett. Szóval: merni kell az ilyen ámokfutók ellen tenni és ellenük kötelesség a rendőröknek szigorúan intézkedni. Most így történt.

  2. Csepel-sziget szerint:

    A legfrissebb információk szerint a verekedők skandinávok, feltételezhetően svédek voltak. Ugyanis tipikusan rájuk jellemző a cikkben említett viselkedés.

    Az audis köcsögnek meg marha mázlija volt, hogy nem gyilkolt meg senkit, vagy hogy nem találkozott össze egy teherautóval mondjuk. Ott minimum 70-et jönnek az autók, ha ő is csak annyival ment, akkor 140-nel közeledtek egymás felé. Ekkora tempónál egy cikázó autót kikerülni borzasztóan nehéz és balesetveszélyes.

  3. roppancs szerint:

    egyik sem czigány származású volt, a verekedők eszkimók, az audis pedig hottentotta.

  4. csepeli szerint:

    Magyarok voltak mind!

  5. bögöly szerint:

    Roppancs az audis nem volt cigány, az ismerősöm látta!

  6. donquijote szerint:

    Lehet hogy Bucinak megint kedve szottyant vezetni egy kicsit. 🙂

    (tudom ez gonosz volt)

  7. Kovács Ernő szerint:

    Jó lenne, ha több sétáló rendőr is lenne Csepelen, főleg a sétáló utca és környékén. Éjszaka sok részeg sofőr furikázik a kerületben, de nemigen buknak le! Vajon miért nem?

  8. páko szerint:

    Lakatos Attila Borsod megyei cigányvajda is felszólalt a Fidesz által szervezett “Nemzeti Konzultáció” ózdi állomásán.

  9. én szerint:

    Több rendőr kéne a Csete sétányra is, a kocsmasor előtt lehetne sétálgatni, sőt intézkedni is bőven.

  10. Lora :) szerint:

    Ez már a legalja.hu réteg. Ez, ami Csepelen megy, már normál ember gyomra be sem veszi.

    Ady Endre utca maga az elátkozott lakótelep. Mindig történik valami, vagy kábszeresek árulják a szajrét, vagy valaki leveti magát a tizedikről,…..félelmetes

    Megelégedetten olvastam a sorokat, hogy mindkét esetben elfogták az embereket…..így kellene ezt mindig, de a legjobb az lenne, ha nem történne semmi, és lehetne békében, nyugodtásgban élni Csepelen.

  11. Nyugger szerint:

    Sok olyan vendéglátó hely van ahova a kuncsaftok gépjárművel érkeznek, fél vagy egész nap iszogatnak és gépjárművel távoznak.

    Arra meg már gondolni sem merek miből isznak, mikor minden nap csak a délelőttöt és csak a délutánt töltik a büfében. (Lehet éjszaka dolgoznak)?

    Nem hiszem, hogy újat mondtam! De engem már hosszú évek óta rettentő módon irritál! Csak azért bátorkodtam mondani ezt a kocsmás témát, mert ugye nagyon fontos a nemzeti konzultáció, továbbá tudomásul vettem, hogy nem a gazdasággal kezdjük a rendteremtést.

  12. hehehehe szerint:

    most miért nem volt jó a szabadkikötő?

    nekem pl a vasmunkás tér is vasmunkás tér marad.
    rákócziból van út.
    a vasmunkások csepel történelmét(és talán vmennyire még jelenét is) képezik, nem értettem azt miért kellett átnevezni.

  13. lolka szerint:

    hehehehe:
    2010. június 02., szerda 13:57-kor
    A Vasmunkás-tér, valamikor Rákóczi-tér volt (’50-’60-s évek).” Most” vissza kapta nevét, mint Rákóczi-kert…
    A II. Rákóczi Ferenc u. pedig valamikor Thököly u. volt…

  14. Sas szerint:

    Nincs apacs bünözés,csak megélhetési bünözés!Az indiánok a rezvervátumban gyülést tartanak,nagy baj van mondja a törzsfönök van egy jó és egy rossz hirem!A rossz hirem a cigányok körbeveték a rezervátumot,a jó olyan a húsuk mint a bölényé:)

Itt lehet hozzászólni !