Álfideszes csalók járják Csepelt

Csepel.info

A kép csak illusztráció (Rtlhirek.hu)

Megdöbbentő esetről számolt be egyik olvasónk. Pár nappal ezelőtt magukat fideszesként feltüntető csalók csöngettek be hozzá, akik gyanús pénzt és élelmet akartak neki adni egy ropogós tízezres fejében.

Olvasónk elmondása szerint múlt héten becsöngetett hozzá a Fidesz nevében egy ismeretlen személy az alábbi szöveggel: “Gyümölcsöt és 10500 forintot hoztam gyógyszerekre a Fidesztől. Ugye a Fideszre szavazott?”

Az ismeretlen férfi ezután megpróbált átadni neki pár kiló gyümölcsöt és érdekes módon pont 20500 forintot, mely után kérte a 10000 forint visszajárót. Amikor kiderült hogy olvasónk nem tudna neki visszaadni, akkor a gyanús férfi szó nélkül visszavette a felkínált pénzt és a gyümölcs épp kéznél lévő részét, majd sietve távozott. Olvasónk meglepettségében nem tudta felírni az autó rendszámát.

Mivel elképzelhető hogy hamis volt az átadásra szánt húszezres, javasoljuk hogy hasonló esetben azonnal értesítsék a csepeli rendőrséget.

csepel.info

23 hozzászólás “Álfideszes csalók járják Csepelt” bejegyzésre

  1. Gordon szerint:

    Azt a kutyaúristenit!

  2. csepeli szerint:

    Egy férfi eltéved a hőlégballonjával. Lejjebb ereszkedik, lent a földön meglát egy nőt, és odakiált hozzá:
    – Elnézést, tudna nekem segíteni? Megígértem egy barátomnak, hogy találkozom vele egy órával ezelőtt, de eltévedtem, és most azt sem tudom, hol vagyok.
    A nő a földön így felel:
    – Ön egy hőlégballonban tartózkodik, körülbelül 10 méterrel a talaj felett. Az északi szélesség 47˚ 21’, illetve a nyugati hosszúság 19˚ 5’ által meghatározott ponton.
    – Maga biztosan mérnök – mondja a hőlégballonos férfi.
    – Az vagyok – feleli a nő -, honnan tudja?
    – Minden, amit mondott nekem, technikailag korrekt, de fogalmam sincs, hogy mit kezdjek az Öntől kapott információkkal, és az a helyzet, hogy még mindig nem tudom, hol vagyok. Őszintén szólva nem volt túlzottan segítségemre. Csak feltartott az utamban.
    – Maga pedig szerintem Orbán Viktor, a Fidesz elnöke.
    – Igen – bólint a hőlégballonos férfi egyetértően -, de ezt honnan tudja?
    – Nem tudja, hogy hol van, sem azt, hogy hová tart. Jelenlegi pozíciójába a kedvező széljárás sodorta. Olyan ígéretet tett, amiről fogalma sincs, hogyan fogja betartani, és a maga alatt lévő emberektől várja, hogy megoldják az Ön problémáit. Igazság szerint pontosan ugyanabban a helyzetben van, mint mielőtt találkoztunk volna, de most már én tehetek róla!

  3. donquijote szerint:

    Mi az Gordon te is kaptál ilyen csomagot, majd vigyázz a húszas beváltásnál nehogy ott fogjanak. 🙂

  4. donquijote szerint:

    Amúgy tényleg egyre pofátlanabb módszerekkel próbálnak pénzt kicsalni az emberektől, és ha csak páran beveszik a dolgot már igen szép hasznuk van belőle. 🙁

  5. Gordon szerint:

    Én nem kaptam csomagot, de undorítónak találom hogy valakik át akarják verni az időseket. Ha te nem akkor jelentkezz be egy csomagért. 🙂

  6. csepeli szerint:

    Itt üt vissza a Fidesz elmúlt években folytatott populista demagógiája: annyira lehülyítették az embereket a szövegeikkel, hogy manapság már sokan nem ütköznek meg azon, ha magukat fideszesnek mondó emberek azzal állítanak be hozzájuk, hogy pénzt hoztak. Hiszen ugye most már a nap is másképpen süt, és a kerítések is kolbásszá alakulnak, mi volna olyan meglepő abban, hogy fideszesek személyesen készpénzt hoznak?

  7. csepeli szerint:

    A Fidesz agyilag lepusztította az embereket (ezt világosan látni az itteni hozzászólókon is), ezért működhet ez a fajta bűncselekmény.

  8. Hugi szerint:

    Csepeli, ez Csepel. Itt csak egy banda hülyít 16 éve.

  9. Gordon szerint:

    csepeli! Az mszp mennyi kézpénzt vitt és hová Nokiás dobozokban?

  10. csepeli-nek szerint:

    jobb ha befogod a pofádat, az agyilag lepusztított emberek hozták a fejünkre gyurcsányt és a sokmilliárdos adósságot.
    aki ilyen bűncselekményt követ el azokat össze kell kötözni a hagyó féle politikus bűnözőkkel és árokba lőni.

  11. Papi szerint:

    csepeli!
    Te elmebetegebb vagy mint tíz ember együtt véve!

  12. vazelin janka szerint:

    Csak azt nem értem, hogy a csalóknak miért kellett megkérdezni, hogy a Fideszre szavazott-e a kiszemelt áldozat? Miért nem kérték el Kubatovtól a listát?
    Komolyra fordítva: az ilyen galád pimaszság börtönt érdemel, akármelyik párt nevében is lépnek fel a csalók. Csak ki ne találja valaki, hogy MSZP-s direkt provokáció volt. Mert összesküvés-elméletekben nagy most ez az ország. Rövidesen a koncepciós perekben is az lesz, de a személyi kultuszban máris az! Becsöngetnek az “ötvenes évek”. “Érted jöttünk nem ellened!”-hangzik majd.

  13. Jeniszej szerint:

    A zsidók már a tengeren is gyilkolnak. Magyarországra még csak repkednek.
    A gyilkolászás a tökös Törököknek nem tetszik.

  14. Gordon szerint:

    A “tökös” törökök errefele többet gyilkolásztak.

  15. zed szerint:

    Vajon ezek az “álfideszes csalók” is Kubatov-lista alapján választják ki az áldozataikat? Ki tudja, talán egy kukában bukkantak rá a kincset érő papírokra, vagy egy aktivista vesztett el munka közben fontos iratokat, esetleg nem is álfideszes szélhámosokról van szó…? Mindenesetre nem túl bonyolult dolog megfejteni a szimpátia-jelzéseket: a címlistán “SZ”-szel jelölik, aki szimpatizáns, “E”-vel, aki elutasító gesztusokat tett (=”komcsi”), “B”-vel a bizonytalanokat. Utasítás esetén az “Sz” betűs címeket az aktivisták mozgósítás céljából újra végigjárják a kampány utolsó napjaiban.

    “Királyerdőben lakó olvasónk az imént jelezte szerkesztőségünk felé, hogy a környező utcákban jelenleg fideszes aktivisták járják a házakat. Lista alapján csengetnek be a házakba és arról érdeklődnek vasárnap számíthat-e Németh Szilárd a szavazatukra. Olvasónkat kihagyták, így valószínűleg a náluk lévő papírokon ő “komcsiként” szerepelhet és ezért nem is voltak kiváncsiak arra, hogy elmegy-e 25-én szavazni. Azonban a következő párbeszédet, mely a szomszédjában zajlott jól hallotta:

    – aktivista: Akkor Önöktől mennyien mennek el vasárnap?

    – pártszimpatizáns: Mi ketten megyünk.

    – aktivista: Köszönjük szépen, felírtam a két főt.”

    (CsIP)

  16. atata szerint:

    Gordon, két pofozkodó közé állni nem jó jel, ezt sikerült a nyugatra húzó nagyjainknak a török és a tatár esetében is. Nem mi voltunk a célpont. Csak egyszerűen utjába álltunk korábbi szövetségeseinknek. Akik pedig célba voltak véve jót röhögtek a markukba.
    De vissza térve a témához, hogy ezeknek a zsiráfoknak mi minden rá fér a pofájukra, vérlázító! Ami tovább jönne belőlem az lehet, hogy újabban bűntetendő.

  17. Jeniszej szerint:

    Gordon:
    A törökök évszázadokkal ezelőtti tettei nem adnak felmentést a zsidóknak, hogy ártatlan embereket öljenek, minden indok nélkül a tengereken is.
    Ki – kit gyilkolt igázott le évszázadokkal ezelőtt nem ad semmiféle felhatalmazást a ma – emberének erőszakos életellenes cselekedetekre.

  18. Gordon szerint:

    Ezek szerint elveted Vátesz ostoba elméletét az “eredendő bűnről”. Vátesz egyik korábbi baromságában épp azt ecsetelte, hogy a zsidók az évezredekkel korábbi bűneik miatt bűnhődtek a 20. században.

    Vátesz egy hülye, örülök hogy te nem követed a példáját.

    Egyébként Trianon negatív területi vonatkozásait nagymértékben az ország etnikai sokszínűségének, azt pedig a török háborúknak köszönhetjük.

  19. nagyapó szerint:

    Csepeli (hétfő 13:04-kor)
    Csodálatos marhaságot írt, amit csak egy NEM műszaki tud kitalálni. A léghajós, aki a megadott koordinátáknál – az északi szélesség 47˚ 21’, illetve a nyugati hosszúság 19˚ 5’ – lenézett, egy szép, nagy víztükröt láthatott, az Atlanti óceánt, így csak egy ütődött komcsi próbált, esetleg egy sellővel értekezni Orbán Viktorról (gy.k. a hosszúsági fokoknál alapértelmezett a K-i, ez a +, a Ny-i a -, így a nyugati 19 fok a -19 fok). Ezek szerint az utóbbi 8 évben a komcsik hülyültek, bocs. „hüjültek” el.
    Zed (20:14-kor). Az “álfideszes csalók”, mivel álfideszesek voltak, nem mehettek, csak a szoci lista alapján (l. Cusi vallomása). A többi már szép mese, irodalmi értéke nincs.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  20. Anikó (Krizantém utcából) szerint:

    Csepeli ha szerinted itt agyilag lepusztult Fideszesek a hozzászólók akkor minek vagy itt ezen a bloggon, miért írsz, válaszolsz, győzködsz, fejted ki állandóan az ellenvéleményedet , (ki a fene kíváncsi rád??), miért nem mész át baloldali bloggra az elvtársaidhoz, ott biztosan egyetértenél mindenkivel és még vitatkoznod sem kellene senkivel. Szerintem te ezt nagyon élvezed azért vagy itt, hogy a jól értesültségedet, baloldali érveléseidet közöld, a Fidesz ledekradálását fitogtasd az itt hozzászólóknak (Zed-del együtt).

  21. " ?! " szerint:

    Ezek az álfideszesek vagy MSZP-sek, vagy Jobbikosok.

  22. DFK szerint:

    vazelin janka,

    Pedig szerintem nagyon valószínű, hogy a szocik csinálják. Náluk ugyanis minden belefér.

  23. Jeniszej szerint:

    Csúzlival, kalapácsnyéllel védték magukat a nemzeti vizeken támadó – világ legmodernebb hadseregével szemben a segélyt szállító hajók legénysége. 😀
    Nem volt nehéz lemészárolni ezeket a szerencsétlen békés embereket.
    Igaz lehet, hogy csúzlival rendelkező embereket mészárolt le az Izraeli hadsereg?

Itt lehet hozzászólni !