Akadozott csütörtökön a Csepel.info

Csepel.info

Csütörtökön reggeltől egészen délelőtt 10:20-ig nem vagy csak akadozva lehetett betölteni a Csepel.info oldalt. A hibát az informatikusok elhárították, elnézést kérünk a kellemetlenségekért!

Azokat a fórumozóinkat, akiknek a hozzászólásaik nem jelennek meg azonnal, türelemre kérjük. A blogrendszer automatikus moderálása sokszor számunkra is rejtély, nem tudjuk megmagyarázni, hogy sokszor látható okok nélkül, miért történik. Az automatikus moderálást ugyanakkor nem tudjuk kikapcsolni, az ilyen esetekben moderált hozzászólásokat ezért később engedélyezzük. A Csepel.info hírlevél megrendelőinek száma az elmúlt hónapokban örvendetesen növekedett, a hírlevélre jelentkezni vagy újabb e-mail-címeket megadni itt lehet: csepel.info@gmail.com.

23 hozzászólás “Akadozott csütörtökön a Csepel.info” bejegyzésre

  1. zed szerint:

    Szerencsétlen önkormányzati dolgozók, akik kéretlenül kapnak csepel.info-s hírleveleket a hivatali e-mail címükre, nem mernek leiratkozni, mert attól tartanak, “komcsi” besorolást kapnak és ha esetleg a Fidesz veszi át ősszel a kerület vezetését, mondvacsinált indokkal repülnek a munkahelyükről. Nos, annak már láttuk bizonyítékát, hogy a csepeli Fidesz is vezet Kubatov-listát a helyi választókról, de vajon igaz ez a csepel.info-ra is? Adatvédelmi szempontból elég aggályosnak tartom ezt a hírlevél szolgáltatást egy impresszum nélküli pártújságtól.

  2. kiváncsi szerint:

    Szegény, szegény önkormányzati dolgozók. Zsepit küldjünk?

    A melegszívű MSZP-SZDSZ vezetés persze teljesen ártatlanul terjeszt mindenféle vad dolgokat a Fideszről. Csak figyelemfelhívásképpen. Semmi hátsó szándék. Fő az egyenesség. Uuuugyan már!

    Zed! Nem unod? Ja persze, Te is félted az állásod…
    Inkább dolgozz! Bár lehet, hogy azzal több kárt okozol.

  3. LB szerint:

    zed!

    Másold már ide a CsIP-nek az impresszumát!

  4. zed szerint:

    “Magunkról

    A blog a csepeli ügyek kiegyensúlyozott tájékoztatásáért jött létre.

    A ************* szerkesztőinek az alábbi e-mail címen írhatnak: info@*************.hu”

  5. Herbert szerint:

    zed! A főnökeid utasítására ijesztgeted az önkormányzat dolgozóit?

  6. admin szerint:

    Kedves Zed!

    Nincs olyan nap, hogy ne lenne feliratkozó a hírlevél-listára, és ugyanez igaz a leiratkozásra is. Sokan azért iratkoztak le, mert úgyis naponta többször nézik a lapunkat. Miért tartanánk számon őket, no meg minek?

    Egyébként sem panaszkodhatunk. A Csepel.info ma Csepel messze legolvasottabb internetes hírforrása: az elmúlt hónapban szerény becslés szerint is 170.000 felett volt az oldal-letöltések száma, és a hírlevél-megrendelőink is több százan vannak.

  7. balszélső szerint:

    Úgy látom, Zed kategóriákat állított fel: a becsületes, szorgalmas alkalmazottakat SZERENCSÉTLEN jelzővel minősíti.
    Most már csak az érdekelne, hogy a beépített pártembereket, a botcsinálta igazgatói állások betöltőit milyen elnevezéssel látja el!

  8. benőke szerint:

    Admin, hagyd csak Zedet, csupán irígykedik, mert a CsIp-et a kutya sem olvassa! Féltékeny a drága, és haraggal válaszol…

  9. zed szerint:

    balszélső: Igen, szerencsétlen helyzetben vannak a csepeli közhivatalnokok, mert ha a Fidesz kerül hatalomra, könnyen veszélybe kerülhet az állásuk.

    “Mint ismert, Németh Szilárd országgyűlési képviselő, előzetes bejelentés nélkül szokott berontani csepeli közintézményekbe, és a jól ismert arrogáns stílusában követelőzik és kiabál az ottani közalkalmazottakkal. Amikor pedig tájékoztatják egy-egy ügy hivatalos menetéről, azon nyomban sajtótájékoztatókat tart, közleményeket ad ki elhallgatott adatokról és kedvenc szavát, a „mutyi”-t kiabálja.

    Mindeddig senki nem sejtette mire alapozhatja a képviselő vádjait, míg nem hallottunk a fideszes polgármester ügyéről, aki nem csak hogy megtagadta a közadatok kiadását, hanem még írásban utasította is hivatalának dolgozóit erre.”
    (CsIP)

    Ha jól emlékszem, Németh egyszer úgy nyilatkozott, mentelmi jog felfüggesztésével kapcsolatos kérdésekben lelkiismerete szerint szokott szavazni. Nagyon kíváncsi vagyok, milyen döntést fog hozni fideszes képviselőtársa ügyében (és hogyan indokolja). Megígérem, hogy N. Sz. parlamenti ténykedését is fokozottan figyelemmel fogom kísérni!

  10. admin szerint:

    Kedves Zed!

    Mint köztudottan MSZP-s pártember, te nem nyilatkozhatsz a Fidesz nevében.

    Csak tisztelettel szeretnénk felhívni a figyelmedet arra, hogy a közhivatalnokok politikai diszkrimináció útján történő eltávolítására tett fenyegetőzéseidet csak mint egy MSZP-s tudtad itt megtenni, és akaratoddal ellentétben így csak a saját pártodat tudtad rossz hírbe hozni.

  11. Földhözragadva szerint:

    Érdekes lesz ennek az oldalnak az átalakulását nyomonkövetni, ellenségkép nélkül. Persze egy darabig lehet majd hátrafelé mutogatni…

  12. LB szerint:

    zed!

    Szerinted ez mennyivel jobb/több mint a csepel.info impresszuma?!

    Csepel.info impresszum
    Hírblog Csepelről, kendőzetlenül.

    A Csepel.info híroldalt egy kis baráti társaság szerkeszti, amelynek elege lett abból, hogy a közpénzből csepelieknek készülő híroldalak, újságok egyetlen politikai párt üzeneteit, véleményét közvetítik.

    Szerkesztőségünk célja ezért az, hogy azok a Csepelről, csepeliekről szóló hírek is elérhetők, olvashatók legyenek, amelyeket a helyi médiából – például a durván cenzúrázott Csepel újságból – szándékosan kihagynak.

    Internetes hírportálunk nyitott olvasóink felé: e-mailben is örömmel fogadunk helyi híreket, melyeket igyekszünk megjelentetni. Természetesen lehetőleg a fényképes, nem magánvéleményt tükröző hírekre vagyunk elsősorban kíváncsiak. Az utólagos szerkesztés, korrektúra jogát fenntartjuk.

    Magánvéleményt a hírek melletti megjegyzés rovatban lehet elmondani, de a sértegető hangnemű, durva megjegyzések esetében – amennyiben ilyet észlelünk – moderálunk. A rendszer az általunk ismert neonáci honlapokra mutató linkeket automatikusan moderálja.

    Címünk, melyen hírlevél-szolgáltatást is lehet kérni: csepel.info@gmail.com

  13. Földhözragadva szerint:

    Ha NSZ lesz a polgármester, akkor dícsérni kell majd a csepel.hu-t? Ezért jobb függetlennek lenni, nem rúgják ki az ember alól a széket…:)

  14. zed szerint:

    Értem, kedves admin. Ezzel a reagálásoddal most bizonyára sikerült megnyugtatnod a csepeli közalkalmazottakat és köztisztviselőket. Azokat is, akik önhibájukon kívül nem teljesítik azonnal a főnököd kívánságát, ezért el kell tűrniük a képviselő úr honatyához nem méltó, modortalan, lenéző, lekezelő viselkedését. Ebből is látható, hogy Németh valójában nem szolgálni szeretné a csepelieket, hanem dirigálni nekik.

  15. név nélkül szerint:

    Én LMP-sként is rendszeresen olvasom ezt az oldalt. Néha sokkal gyorsabban reagálnak mint az önkormányzati honlap. A saját írásaik színvonalasabbak.

  16. Hugi szerint:

    Zed, elõször magyarázd el, hogy erkölcsileg minek tartod, ha valaki egy képviselõt politikai okokból akar megverni vagy otthona elõtt bántalmazni!

    Csak mert ezt pont te tetted meg a másik, komcsi oldalon!

  17. zed szerint:

    Ne hazudj, Hugi! Én ilyet nem mondtam. Amúgy jámbor lélek vagyok.

  18. Lexon szerint:

    “Érdekes lesz ennek az oldalnak az átalakulását nyomonkövetni, ellenségkép nélkül. Persze egy darabig lehet majd hátrafelé mutogatni…”

    Ezt már én is megjósoltam itt, le is hurrogtak. Pedig az önkoris választások után néhány hónappal ez a blog be fog zárni. Azért nem azonnal, mert az első néhány hónap úgy fog eltelni, hogy az előző vezetést kell mocskolni. Ahhoz megfelel ez a blog is. Utána pedig a mocskolódás tovább fog élni a kerületi pártlapban, a csepel.hu-n.

    admin:
    “az elmúlt hónapban szerény becslés szerint is 170.000 felett volt az oldal-letöltések száma” – az oldalletöltés és a látogatók száma nem ugyanaz… Sok ráérős nyugdíjas van, aki itt írogat, és naponta sokszor benéz. Ez egy ember, de sok oldalletöltés. 170 ezret elosztod egy napra, az 5600 körül van, ezt tovább osztod az emberenkénti többszöri “benézéssel”, és máris nem olyan nagy a látogatók száma… 😀

  19. bögöly szerint:

    Zed nem féltheti az állását, mert olyan neki nincs. Nem MSZP-tag, mert…….., na és ennél többet nem mondok, mert még kiderülne, hogy kicsoda Zed.

  20. Ditte szerint:

    Némely köztisztviselőnek és közalkalmazottnak nem ártana kipróbálni magát a versenyszférában, javítana az empátiás képességét. A munkanélküliség sem ördög találmánya, sok százezren túléltük már.

  21. zed szerint:

    Admin kérésének megfelelően mint szocialista pártállású hozzászóló mondom el, hogy ha ősszel a Fidesz veszi át a kerület vezetését, az önkormányzatnál és háttérintézményeinél leépítésekre lehet számítani. A felmondások indoklása átszervezés lesz. Az elbocsátásra kerülő alkalmazottak kiválasztásánál védettséget élveznek azok a dolgozók, akik Fidesz párttagok vagy önkéntesek, de én elképzelhetőnek tartom, hogy azok a munkatársak is, akik az a Fidesz-KDNP részére adták le az ajánlószelvényüket.

  22. codec szerint:

    Én meg azt képzelem, hogy a 9 igazgatós haveri, elvtársi rendszer borul.
    Lehet, hogy az infózásra felvett alkalmazottak, beépített párttagok tényleg nem sok jóra számíthatnak?

  23. zed szerint:

    Jajj, elfelejtettem leírni a poénomat a címmel kapcsolatban:
    Azt hittem, hogy csütörtökön csütörtököt mondott a csepel.info. 😀

Itt lehet hozzászólni !