Mindkét csepeli körzetben lesz második forduló

A Fidesz nyerte a választást

Csepel.info, Valasztas.hu, Mno.hu

A Fidesz az első fordulóban 99 százalékos feldolgozottság szerint 206, az MSZP 28, a Jobbik 26, az LMP 5 mandátumot szerzett. A Fidesz eddig 119 egyéni mandátumot nyert.

A csepeli eredmények, 30-as egyéni országgyűlési körzet:

1. Borbély Lénárd, FIDESZ-KDNP, 9.181 szavazat, 48,31%

2. Podolák György, MSZP, 6.644 szavazat, 34,96%

3. Nagy Ferenc, Jobbik, 3.179 szavazat, 16,73%

31-es egyéni országgyűlési körzet:

1. Németh Szilárd FIDESZ-KDNP 9.102 szavazat, 43,96%

2. Dr. Avarkeszi Dezső, MSZP, 5.939 szavazat, 28,68%

3. Hudák János, LEHET MÁS A POLITIKA, 2.955 szavazat, 14,27%

4. Hegedűs Tamás Mihály, Jobbik, 2.709 szavazat, 13,08%

90 hozzászólás “Mindkét csepeli körzetben lesz második forduló” bejegyzésre

  1. Tóth Mária szerint:

    MH: “Csepel lepusztult kerület”

    sajnos, a cikk minden szava igaz! itt élek Csepel 3o éve, de minden évben csak lejjebb volt! a szoci városvezetéstől már búcsút kellene venni kedves polgártársak, de még mindig van kb. 1 mill. szavazó, aki nem látja a fától az erdőt!!!!!! A 2. fordulóban csak a Fideszre szavazni, különben Csepel elsüllyed a mocsárban !

  2. kispajtás szerint:

    Küzdelmes két hét következik, csak okosan!!! Az mszp-nek még az írmagját is ki kell irtani Csepelről!
    Az első forduló bár megnyugtató győzelemmel zárult, de a végső sikerhez még sok a tennivaló.
    CSEPEL NÉPE FELÉBREDT CSIPKERÓZSIKA ÁLMÁBÓL!
    Gratulálok a csepeli Fidesz-KDNP országgyűlési képviselő-jelöltjeinek az első fordulóban elért nagyszrű eredményéhez!
    Higgadtsággal és összefogással a második forduló után végre a helyükre kerülnek a dolgok, sok sikert hozzá – magunknak is!!!

  3. munkásököl szerint:

    A második fordulóban egyértelműen hajrá Fidesz (mármint Csepelen, nem BAZ-ban ;-)), remélem Podolák és Avarkeszi elvtársak is hamarosan Ibolya és Károly sorsában osztozhatnak, és kicsit összerezdülnek majd, amikor reggel megszólal a csengő. 😉

  4. csepeli szerint:

    Podolák 35, Avarkeszi 29 százalékot kapott, ami lényegesen magasabb, mint az MSZP országos átlaga, ami 20% körül van. Különösen figyelemre méltó Podolák teljesítménye: majdnem kétszer annyit kapott, mint az országos MSZP-átlag! Ezzel szemben a fideszes Borbély 48, Németh pedig 44 százalékot kapott, vagyis jelentősen alulteljesítette a Fidesz 54%-os országos átlagát. Németh Szilárdtól az LMP vitt el sok szavazatot, nyilván sokan vannak, akik úgy gondolják, lehet más is a politika, mint az arrogáns tahó Németh Szilárdé.

  5. Ábel Attila szerint:

    Szeretném megköszönni azt a támogatást, kitüntető bizalmat, amit a Fidesz-KDNP csepeli jelöltjei kaptak vasárnap!

    De két hét múlva folytatódik, fejezzük be, amit elkezdtünk!

  6. zed szerint:

    Igazán nincs mit. De tényleg. 🙂
    Mióta Ábel Attila N. Sz. és B. L. szóvivője?

  7. Mamóka szerint:

    Végre ébredeznek az Emberek!Felébrednek Csipke Rózsika álmukból.Csak ne aludjanak vissza!!!!!!!!!!!!!!!!! Kitartás! A Strucc politikának vége kell,hogy legyen! ITT AZ IDŐ! A második fordulóra is el kell menni,aki nem ment el az elsőre annak főleg!Hiszen MAGUNKRÓL döntünk.Legyen még sikeresebb a választás,mert nagyon nehéz döntések elött áll az új Kormány.Részemről sok sikert és kitartást kívánok mert szükség lesz rá.

  8. csepeli szerint:

    Mivel már nyilvánvaló, hogy a Fidesz fog egypárti kormányt alapítani, már megvan a többsége. A második forduló eredményein az múlik, hogy lesz-e kétharmada.

    A Fidesz nem éppen a demokratikus beidegződéseiről híres, így a kétharmad mindenképpen ártana a demokráciának. Ezért szerintem még a Fidesz-szavazók is meg fogják gondolni, szavazzanak-e a Fidesz jelöltjeire a második fordulóban, vagy inkább az ellenzékét támogassák, hogy minél erősebb demokratikus kontrollja legyen a Fidesznek, illetve hogy egyszerűen ne menjenek el szavazni, lévén a Fidesznek már úgyis megvan a többsége. Ebből a szempontból az, hogy Borbély Lénárd és Németh Szilárd is bejussanak még egyéniben, már abszolút nem fontos.

  9. loastman szerint:

    Szavazati jogomat egy Nokia9300 communicator húszezresekkel teletömött dobozára cserélném 😉

  10. Mamóka szerint:

    Nekünk igenis fontos,hogy bejussanak lehet,hogy kedves Csepeli honfitársamnak nem de Nekünk igen!Mert Csepelre jobban oda fognak figyelni!Lesz aki felhívja rá a figyelmet!!!!!!!!!!!!

  11. Ábel Attila szerint:

    Zed, mint a Fidesz csepeli elnöke és a Fidesz-KDNP frakció tagja jogom van megköszönni a Fidesz-KDNP jelöltjeire leadott szavazatokat. Még akkor is, ha ez neked nem tetszik.

  12. csepeli szerint:

    Mamóka: majd úgyis bejutnak listán.

    Egyébként is, Németh Szilárd polgármester szeretne lenni. Márpedig sokkal több ideje lenne a kerület ügyeivel foglalkozni polgármesterként, ha nem kéne közben a parlamentbe is járogatnia. Szoktassuk le Németh Szilárdot az álláshalmozásról!

  13. Mamóka szerint:

    Ez igen!Ennyire bizalmába fogadta N.Szilárd?Az,hogy Ő mi szeretne lenni saját joga!Ha pedig valóra váltja akkor Ő az-az Ember aki másoknak is tud segíteni és csak drukkolni fogok,hogy legyen az amitől kedves Csepeli: hozzászoló fél. De mért?

  14. Manitu szerint:

    Gratulálok Zednek és Csepelinek, Deme Gábor és Gulyás Gábor védelmezőinek.

    Elég mélyre süllyedtetek, de van még ennél mélyebb is. Csak így tovább, süllyedjetek a pártotokkal együtt!

  15. csepeli szerint:

    Mamóka: Németh Szilárd nem szokott másoknak segíteni. Mocskolódni szokott.

  16. Mamóka szerint:

    Ez már nem szép és én úgy gondolom,hogy itt tovább nincs értelme az Eszme cserének Csepeli:

  17. Demeter J szerint:

    Nekünk kerületi polgároknak egyáltalán nem mindegy, hogy valós képviseletünk lesz-e? Értünk szól a képviselönk, vagy a Közterületeseknek a gumibotot intézi a hozzászólása során.
    Szeretnék olyan képviselőt.,aki a négy év alatt rendszeresen felszólal a lakókörzetünk érdekében( tudom persze, hogy a 4 évenkénti egy felszólalás is eggyel több lesz, mint elődje hozzászólása érdekünkben).

  18. csepeli szerint:

    Demeter J: Az Országgyűlés nem helyi ügyekről szól. Ott törvényeket hoznak, amelyek az egész országra érvényesek.

  19. Béla szerint:

    Két szarkeverő hozzászóló utolsó elkeseredett vergődése a szarkavarásra 🙂
    hajrá srácok, gyerünk zed, gyerünk csepeli, ontsátok az észt.
    kezetek lábatok levágva, de a fejetek még megvan http://www.youtube.com/watch?v=JN5mQ7WQzN0

  20. Herbert szerint:

    Nézőpont kérdése, hogy egy képviselő hogyan szerepelt. Ha pártjának a “népszerűségéhez” hasonlítom, akkor a fővárosi szocialisták szereplése “figyelemre méltó”. Valamennyien jóval az országos átlaguk felett teljesítettek- köszönhetően az északi régiók totális bukása miatt.
    Ha viszont azt nézem, hogy egy regnáló képviselő ellenfele 48-49 %-ot ért el, akkor mondható, hogy az első forduló után a vesztesek a szakadék szélére kerültek.

  21. Demeter J szerint:

    csepeli! Akkor miért a körzet válaszja, miért nem listás a 386 hely?
    Szerinted, akkor hazudott a Podolák, amikor azt állította, hogy az év elején a körzetében dolgozik?
    Azért mondta, mert van körzete ( még van).
    Ha nem lenne, akkor milyen körzetét látogatná? Miféle kötelezettsége lenne? Gratulálok.

  22. csepeli szerint:

    Demeter J: Mert ilyen a választási rendszer. Nem sok értelme van, alapvetően mindenki pártra szavaz, legtöbben azt sem tudják, név szerint kire szavaztak.

  23. KKK szerint:

    csepeli: mint jobbikos, a második fordulóban inkább a fideszre fogok szavazni nehogy valami fatális véletlen folytán mégiscsak mszp-s képviselője legyen a kerületnek.
    remélem ezzel megsemmisítettem minden halvány reményedet arra hogy még négy évig itt tomboljatok.
    és ezzel mindenki így van úgyhogy ne is reménykedj, inkább csomagolj össze aztán takarodj el innen te megélhetési rettegő.

  24. csepelino1 szerint:

    Csepeli, Csepeli, Csepeli. Ennyire ne legyél már ellenséges. Tudjál veszíteni. Köszönjük, hogy így kielemezted a szavazatokat, csak nem ez a munkád (persze sutyiban, mert munkakörileg biztosan más van leírva a munkaköri leírásodban)? De van egy tippem, hogy hol dolgozhatsz. . . 😉 Igenis Németh Szilárd legyen polgármester is, meg országgyűlési képviselő is. Hiszen van már ilyen MSZP-ből is, és a Fideszből is (Botka, Kósa, Pokorni, stb…)! Ennél rosszabbul úgysem fejlődik majd Csepel (ha eddig egyáltalán valamit is fejlődött). Az MSZP-nek volt 16 éve volt, hogy a terv-ket megvalósítsa. De a tervek, tervek maradtak… KÖSZÖNJÜK!

  25. csepeli szerint:

    KKK: A neved Ku-Klux-Klan-t jelent, ugye? Jellemző a Jobbikra.

  26. csepelino1 szerint:

    Csepeli: Az Országgyűlés nem helyi ügyekről szól. Ott törvényeket hoznak, amelyek az egész országra érvényesek. – Ezt írod. Figyelj. Tudjuk, hogy az országgyűlés a törvényhozás háza, de azért azt nehogy mán bemagyarázd nekem, hogy Avarkeszi Dezső úr, és Podolák György úr 16 (!!!!!) év alatt egy szökőkutat, és egy (kettő) napelemes rendszert tudott csak elintézni Csepelnek. A fenébe! Az Elefántos játszóteret majd el felejtettem a Podolák úrtól. Bocsánat. 🙂 Nem jártak közbe, hogy több pénzt kapjon a kerület, hogy Királyerdőt csatornázzák, nem jártak el a Gerincút érdekében, stb. . . És még lenne mit sorolni.

  27. KKK szerint:

    na és rátok mi jellemző? az hogy loptok, csaltok és hazudoztok, ha kell embert is öltök. mindezt mentelmi jog mögé bújva, az állampolgárok pénzét elrabolva. erre nem lennék büszke a helyedbe. még egy bűnöző is különb nálatok, azok legalább vállalják a lebukás kockázatát és onnan lopnak ahonnan nagy haszon kecsegtet, ti viszont az amúgy is nyomorgó lakosságot fosztjátok ki minden következmény nélkül. nehéz lesz azzal a tudattal élni hogy ezután bármikor jöhet értetek a villogó autó.

  28. Gordon szerint:

    csepeli írja bután:

    “Az Országgyűlés nem helyi ügyekről szól. Ott törvényeket hoznak, amelyek az egész országra érvényesek.”

    Inkább örvénybe foglalnak bizonyos intézkedéseket. A kettő nem ugyanaz.

    Szégyen és gyalázat, hogy Csepel jelenlegi országgyűlési képviselői nagy ívben tettek Csepel sorsának alalkulására, és hogy szégyellik csepeli mivoltukat. Szégyen és gyalázat, hogy a helyi mszp szervezet ennyi ideig kitartott mellettük. Avarkeszire és Podolákra mondható, hogy csupán kerületi lakosok (vagy talán már az sem). Remélem ezért a csepeliek meg fogják büntetni őket, és ez így van jól.

    Április 25. lehet a végső csapás napja.

  29. csepeli szerint:

    Gordon, Gordon, nagyon kilóg a fideszes lólábad.

  30. csepeli szerint:

    KKK: te egy primitív fasiszta hülye vagy, nem érdemes rád szót vesztegetni.

  31. KKK szerint:

    ennyit tudsz felhozni érvként? gratulálok. legalább egyet megcáfolhattál volna abból amit elmondtam rólatok, te becsületes emberek érték alapú közösségénék tagja, te.

  32. Tóth Mária szerint:

    csepeki, te mit keresel itt? írogass a saját elvtársaidnak, “mert ők megérdemlik”

  33. KKK szerint:

    egy magadfajta senkiházi pofájából ezt bóknak veszem.

  34. csepeli szerint:

    KKK: nácikkal nem állok szóba.

  35. Demeter J szerint:

    csepeil! Ha igazad lenne, akkor ( pártállás nélkül )20 éve minden egyéni képviselő hazudik , aki a választókörzet érdekében tett erdményektől ad tájékoztatást.

  36. KKK szerint:

    veled lassan már senki nem áll szóba, :D:D:D

  37. csepeli szerint:

    Demeter J: na és?

  38. Páko szerint:

    Gratulálok a Fidesz csepeli szervezetének az elért sikerhez, az elkezdett munkát be kell fejeznetek, kikel takarítani a kerületből 16 év szemetét.

  39. LB szerint:

    csepeli!

    Podolák és Avarkeszi (ex?)képviselő urak már bizonyítottak!
    Jól látható, hogy mit köszönhet Csepel nekik (Gerincút, légifolyosó, …)!
    Szerintem ennyi épp elég volt, itt az idő, hogy a másik oldal képviselői is bizonyíthassanak! Vagy pont ettől féltek?

  40. LB szerint:

    csepeli!

    Ha jól emlékszem, 2008 tavaszán, a szociális népszavazás előtt a csepeli civilek vitára hívták ki Podolák és Avarkeszi képviselő urakat.
    Ők akkopr azzal utasították ezt vissza, hogy a választók 4 évente mondanak véleményt a munkájukról és annak még nem jött el az ideje.
    Tegnap megtörtént a véleménynyilvánítás: KÖSZÖNJÜK, ELÉG VOLT BELŐLETEK! Illene ezt kellő alázattal tudomásul venni, még akkor is, ha kaptatok egy reményfutamot, ahol elvileg még ti is győzhettek.

  41. csepelino1 szerint:

    Csepeli nem írogat csepeli elvtársainak, mert nem tud! Ugyanis a nyelve állandóan a seggükben van! :-)))))

  42. Mamóka szerint:

    Hát szomorú,hogy idáig fajult az “Eszme-csere” jó érzés így a gép előtt s nem egymás szemébe nézve egymást pocskondiázni?Felnőtt Emberek és milyenek lesznek a Gyerekeink ? ITT AZ IDŐ A VÁLTOZÁSRA!!!!!!!!!!!!!!!!

  43. nana szerint:

    Mamóka teljesen igazad van, olyan mintha óvodában lenne az ember! Pedig ideje lenne felnőniük, mert a változáshoz felnőtt emberekre van szükség akik nem gyűlölködnek, hanem dolgoznak!

  44. Mózsi szerint:

    Akármit is irogat csepeli. zed, ződ, dőz..stb a csepeliek elindultak, indultunk egy úton, ami a szocik leváltásáról szól. Nincs visszaút,( értelmetlen lenne) fejezzük be, amit elkezdtünk.

  45. munkásököl szerint:

    Hápog az egész pártszékház. 🙂

    Csak aztán nehogy a következő polgármesternek kelljen kifizetnie a mostani internetszámlát is. 😉

    Remélem, a közel 17%-os szavazati arányt kitevő Jobbik-szavazók igényeit sem fogja figyelmen hagyni a Fidesz-kormány, legyen szó nemzetstratégiai ügyekről vagy közbiztonságról. Az igazságról és az elszámoltatásról nem álmodom, mert abban a Fidesz csak rövid PR-akciók erejéig érdekelt. És úgy gondolom, ha a Fidesznek, az LMP-nek (!) és az MSZP-nek van pozitív médiamegjelenése, akkor kijárna a nemzeti radikálisoknak is. Ez lenne a minimum, de persze ebben sem bízom. Még jó, hogy az internetet nem cenzúrázzák mifelénk, csak néha, ha a kimondhatatlan nevű belinkelhetetlen portálról akarunk idézni, amelyikre még Lendvai Ildikó is kénytelen volt hivatkozni. 😉

  46. munkásököl szerint:

    És természetesen gratulálok Nagy Ferencnek és Hegedűs Tamásnak, akik budapesti összehasonlításban egész jól szerepeltek, pedig a sajtó csak pocskondiázta a Jobbikot. Szerencsére – bár voltak mélypontok – a csepel.info azért nem kezdte el terjeszteni egyikükről sem, hogy ittasan randalíroztak a cigánybálon, meg ilyesmi. Remélem ezt értékelhetem pozitívumként egy majdani konstruktív önkormányzati légkör reményében. Ráférne Csepelre.

  47. egyszerü pályázó szerint:

    csepeli:ma 11.30 Szoktassuk le Németh Szilárdot az álláshalmozásról!!!!! ejjnye-bejjnye csepeli,csak nem munkanélküli vagy????Mikor én berzenkedtem a lakáshalmozó(k) ellen,(lásd császár),azt(azokat) igen csak pártoltad

  48. egyszerü pályázó szerint:

    Vagy csak most leszel az!!:-)))))

  49. Huba szerint:

    Megvédem “csepeli”-t !?
    Csak gyakorolja pártjára jellemzővé vált leszűkült lehetőségét.
    Mivel hasonlatossá váltak a törpeharcsához, már csak a pofájuk maradt.

  50. Verocska szerint:

    Tudjátok az a kijelentés az mszp-től hogy “nem szabad hagyni hogy a fasiszta fidesz kétharmados többsége legyen” azért ez egy kicsit durva. Szerintem. Bár nem így mondták de a lefasiztázás megvolt. Azaz ezt totál kimondták.

  51. Verocska1111 szerint:

    Tudjátok az a kijelentés az mszp-től hogy “nem szabad hagyni hogy a fasiszta fidesz kétharmados többsége legyen” azért ez egy kicsit durva. Szerintem. Bár nem így mondták de a lefasiztázás megvolt. Azaz ezt totál kimondták. Vagy ezt csak én érzem durvának?

  52. Verocska1111 szerint:

    bocsikaa dupláért

  53. szigetország szerint:

    Gratulálok a szocik csepeli eredményéhez, mert amit elértek (34 és 28 százalék egyéniben) kész bravúr, ha figyelembe vesszük, hogy hazudtak, loptak és öltek. A rossz külsejű Podolák alkoholista-láncdohányos, a puffadt képű Avarkeszi hájasra hízta magát. Ha nem vigyáznak az egészségükre, hamar meghalnak. Vajon hogy bírják most a megaláztatást, hogy a Fidesz Lúdas Matyi módjára tángálja el őket rendesen?

  54. KicsiChef szerint:

    sok degenerált fasz!ti még hisztek a csodákban?amit ez gyökér orsós mond?nem szurkolok egyik pártnak sem,mert mindegyik csak hazudik!ti meg beveszitek ezt a sok maszlagot amit mondanak és képesek vagytok ezen vitatkozni!ne haragudjatok de szánalmasok vagytok.elgondolkodtatok azon,hogy mi lesz,ha gyökérkéjéknek meg lesz a két harmad?bármit megtehetnek majd.ez kell nektek?akkor csak gratulálni tudok!szánalmas bagázs!!!!

  55. kokika szerint:

    Én az előző ciklusokban az MSZP-re szavaztam. Be kellett látnom, hogy ez a legnagyobb tévedés volt az életemben. Podolák, és Avarkeszi maximálisan segítette a Gyurcsány, és Bajnai kormányt hogy nincstelenné, reménytelenné tegye azokat az embereket, akik becsületes munkából akarnak megélni. Csepelre akarták építeni európa legmodernebb papírgépét. Ezt az önkormányzat megakadályozta, 300 munkahely szűnt meg. El akarták adni a kisdunapatot, és még sok mást is. Ezt Németh Szilárd akadályozta meg. Hol van a gericút, amit olyan sok éve ígérnek. Az északi terület eladása után kiosztották egymásnak a sikerdíjakat az önkormányzati vezetők, a többi pénznek nyoma veszett. Csepelnek egy FIDESZ vezetésre van szüksége, hogy magához térjen.

  56. donquijote szerint:

    KicsiChef: kicsit moderáld magad légyszíves, ajánlom inkább a infopluszt
    ott szeretik ezt a stílust.

  57. KicsiChef szerint:

    még azt szeretném kérdezni tőletek,hogy egy új Magyarországban ébredtetek?mert én ugyanabban!ha fideszes képviselönk lesz,akkor se fog semmi változni,csak még több pénzhez segítjük őket.nektek több pénzetek lesz?kevesebbet kell majd számlákra fizetni?nem!akkor meg nincs mit vitatkozni.a jobbikost meg költöztessük kis panelből?majd ezután már biztos,hogy villában fog lakni.hajrá gyerekek!!!!

  58. kokika szerint:

    KicsiChef. A dolgok rendjének változni kell. ha soha semmi,nem történik nem jutunk előrébb. Ha mindig ugyan az az irányítás marad hatalmon, állandó meg nemoldott gondokkal kell küszködnünk. Ennek a levét a kis emberek isszák meg. Nemvolt elég az elmúlt húsz évben? Ezen túl kell lépni.Nem tudom hány éves vagy, de én szőrös fejjel éltem át a rendszer váltást. Azok a pártok eltűntek a süllyesztőben, akik magyarország kiszipolyozását elkezdték.(kisgazdapárt, szocdem,mdf,szdsz) sajnos az MSZP még talpon van, de remélem nem sokáig.

  59. Kati szerint:

    Először is gratulálok Borbély Lénárdnak és Németh Szilárdnak.
    Minden csepeli embert kérek, hogy menjen el szavazni a második fordulóban és csakis a Fidesz-KDNP -re tegye szavazatát. Csak így tudjuk
    megmenteni Csepelt ettől a hazudozó rabló és maffia módszerekkel működő bandától. Elég volt !!!!

  60. Zsóka szerint:

    Gratulálok Borbély Lénárdnak és Németh Szilárdnak. Családtagjaimmal együtt természetesen a második fordulóban is rájuk fogunk szavazni.
    Meggyőződésem, hogy a jövővel kell foglalkozni, az ország újjá építésével, ehhez pedig csak a Fidesz-KDNP-n keresztül vezet út!
    Mindenkinek csak azt tudom ajánlani, hogy a környezetével békéljen meg és hagyjuk a gyűlölködést!

  61. zed szerint:

    Én úgy látom, a Fidesz kelti a gyűlölködést, és szerintem az önkormányzati választásokig folytatni fogja az acsarkodását.

  62. szigetország szerint:

    zed:
    Nem a szocik terjesztettek és terjesztenek olyan kiadványokat, amikben a Fideszt mocskolják? De bizony! Nem a Csepel újság az, amelyben rendre támadják a Fideszt? De bizony!
    Áruld el nem barátom, hogy a Fidesznek milyen publikációs lehetősége van a csepel.infon kívül?

  63. zed szerint:

    szigetország:
    Nem!
    Nem! (Mivel példákat nem hoztál fel, én sem fejtem ki a válaszom.)
    Több a jobboldalhoz köthető médiafelület, mint a kormányközelinek mondottak, ezért a Fidesz propagandája nagyobb nyilvánosságot kap, mint az MSZP-é.

  64. Manitu szerint:

    Zed, ha a Fidesz gyűlölködik, miért nem álltok ki a rendőrkapitány szociális bérlakásának valódi dokumentumaival?

    Március 25 óta hetek teltek el. Másrészt, elég furcsa, hogy miközben Gulyás Gábort és Deme Gábort véditek, mert Gulyás esetében még a bírósági elmarasztalásokat sem fogadjátok el (!!!), Németh Szilárdot meg Borbély Lénárdot állítólagos szóbeszédek alapján támadjátok.

  65. zed szerint:

    Manitu:
    Ezerszer tisztáztuk: a volt rendőrkapitány NEM szociális bérlakást bérelt, majd vásárolt meg.
    Közérdekű adatok igénylése az előírt tartalmi és formai követelmények betartásával írásban lehetséges. N. Sz. miért nem tett panaszt az adatvédelmi biztosnál, ha szabályosan járt el és ennek ellenére elutasították a kérelmét??
    A többivel kapcsolatban légyszíves egyértelműsíts, ha tőlem szeretnél választ kapni!

  66. Manitu szerint:

    Zed!

    Mikor tisztáztátok? Dugdossátok az adatokat, dokumentumokat!

    Bűzlik az MSZP. Ha nem mutyiztatok volna, a dokumentumokat röhögve hoztátok volna nyilvánosságra, csak hogy megszégyenítsétek Németh Szilárdékat.

    Ehhez képest csak a mocskok kis hazudozásotoktól volt hangos minden. Szerinted mi lenne itt, ha a Fidesz is a negatív kampányhoz nyúlna, és előjönne Avarkeszi, Podolák, Deme, Gulyás meg Szenteczky ügyeivel? Mi lenne?

  67. Manitu szerint:

    Szerintem egyébként megérdemelnétek, hogy a Csepel.info által kibogozott ügyeiteket mindenki megismerje!

    Miféle banda vagytok ti?

  68. Attila szerint:

    Szigetország, csak a korrektség kedvéért: Helyi Théma

  69. zed szerint:

    Manitu!
    Ha annyira kíváncsi vagy az egykori rendőrkapitány lakásbérleti szerződésére, javaslom, hogy a pontos jogszabályi háttér megjelölésével fogalmazz meg egy hivatalos beadványt közérdekű adat megismerésére vonatkozóan és terjeszd elő a Csevak ügyfélszolgálatán. Bár tudom, hogy szerény értelmi képességeid gátolnak mindebben, ez akkor így működik a gyakorlatban!
    A továbbiakban nem kívánok veled társalogni, mivel úgy látom, kizárólag mocskolódni szeretnél rajtam keresztül.

  70. Manitu szerint:

    Zed!

    Duma, duma, duma.

    Elég a dumából, ha nem igaz a rendőrkapitány szociális bérlakásának mutyija, akkor elő a farbával! Akkor tessék megmutatni a dokumentációt az ellenzéknek úgy, ahogy azt egy demokráciában szokás, azaz kérésre, megkeresésre!

    Ez eddig nem történt meg, pedig ha jól számolom vagy háromszor próbálkozott vele a Fidesz.

  71. Berciskriszta szerint:

    Szép napot kedves csepeliek!

    Mióta az eszemet tudom,a Fideszre szavaztam,a családpolitikája fantasztikus volt,és mint kis magyar vállalkozó láttam a jövőmet/1998-2002/
    DE!Az utóbbi 8 évben,mióta ellenzékben politizálnak csalódtam bennük.Az mszp kormány a hazánkat ki- és elárulta,ellopta,megnyomorította,erre a Fidesz tettek helyett csak annyit mondott:mondjon le! és elutasítjuk!
    Ja,és kivonultak amikor szavazni kellett./azért a költségtérítést és a közérdekű adatok titkosítását megszavazták maguknak/
    Ezt vajmi kevésnek találtam,ezért a Jobbikra szavaztam.
    Kedves csepeli!
    A Fidesz nem a demokratikusságáról híres???Hát az mszp talán arról?Ebbe az országba az utóbbi években visszatért a diktatúra,kedvesem!
    Ez valószínűleg azért van,mert a múlt rendszer vezetői ülnek a nyakunkon,véget kell vetni ennek!
    Azt figyeltem meg a környezetemben,hogy azok szavaztak a szocikra,akik az államtól várják a megélhetést,mint a”régi szép időkben”.
    Én úgy érzem,a magam erejéből képes lennék rá,csak hagyjanak élni.
    Remélem a Fidesz felvesz egy egészséges nacionalizmust,aztán csapjunk a lovak közé!
    Ja,a nacionalizmus nem jelent egyet a fasizmussal!A szocik fasisztakártyája már kicsit idejét múlt,úgy kb.60 éve mondják a rendszerellenesekre.Lapozzunk!

  72. csak egy ember szerint:

    Sziasztok!
    Olvasgatom itt a hozástolásokat és csak azt látom mindenki mondja a magáét a maga meggyőződését próbálja a másikat jobb belátásra téríteni. Sajnos a parlamentben is egymásra mutogatnak és elbeszélnek egymás mellett ez ma Magyarországon a politika! Ki foglalkozott az itt élő csepeli lakosokkal melyik párt? Maradjon MSZP lehet hogy jó lesz már eleget loptak lehet nem kell már olyan sok nekik, vagy legyen FIDESZ ne sajnáljuk tőlük ők is lopjanak már egy kicsit. Kire is szavazzak egyik se jobb mint a másik.! Ígéretekből elég volt úgy gondolom nekem legalább is. Ne bántsátok egymást mindenkinek joga van a saját véleményéhez ezért nem vagyunk egyformák.

  73. Tisztánlátó szerint:

    Ejnye, ejnye Csepeli elvtárs!
    Ennyire nem tudunk veszíteni? Csak ilyen szavakkal megy a vélemény nyilvánítás? Anyuka nem mondta, hogy “kisfiam, csúnyán beszélni nem szabad, nem illik jól nevelt kisfiúhoz”.
    Pontosan emlékszem, a “mocskolódó” szót is ti vezettétek be a politikai szótárba. Mert ti jól ismertétek a tartalmát régről.
    Orbánt szoktad hallgatni? Hallottál már tőle csúnya, szidalmazó, a másik embert bántó szavakat?
    Tedd a kezedet a szívedr. Ugye nem hallottál?
    A mi mentalitásunk más. Lesz módod megismerni az új rendszerben. És tudod mit? Te is jól fogod érezni magadat benne. Igaz, hogy nem érdemled meg, de mi akkor is emberként fogunk téged kezelni, nem úgy, ahogy ti tettétek.

  74. Anikó (Krizatém utcából) szerint:

    ZED ! (Manitunak írtad)
    “A továbbiakban nem kívánok veled társalogni, mivel úgy látom, kizárólag mocskolódni szeretnél rajtam keresztül.”

    Mások sem veled ! ! Minek irogatsz ezen a bloggon, miért nem mész a baloldal bloggjára, ott senkivel nem kellene hadakoznod Csepelit is viheted !

    A mocsoklódást, sértegetést hagyjuk, hisz te ugyanazt teszed a Fideszesekkel és a Jobbikkal ! Nem veszed magad észre ?
    Akkor mit vársz el tőlük !!

  75. Yuice szerint:

    “arrogáns, tahó Németh Szilárd”- írta csepeli.
    Szerintem meg kellene válogatni a szavaidat. Nem gondolod..?
    Azért, mert egy őskövület csepeli komcsi vagy, nem tudod a vereséget elviselni.
    Szegfűs védenceidről meg csak annyit: nagyon sokan tönkre mentek miattuk.
    Én a nyolc évük alatt most másodszor vagyok munkanélküli…
    Két dolog lehet: vagy megtollasodtál vagy mazohista vagy.
    Hajrá FIDESZ!!! Előre a kétharmadért!!!

  76. zed szerint:

    Yuice! Arra azért ne számíts, hogy N. Sz. majd munkát ad neked.

  77. Yuice szerint:

    Nem, de ő már nem tudja elvenni, hisz nincs mit.
    Egyébként ennyire dilettáns nem lehetsz.

  78. r jah szerint:

    Sok a duma,meglatjuk ti mennyit fogtok lopni ha lessz ra iehetosegetek
    lasd l

  79. Yuice szerint:

    Avarkeszi visszalép az LMP javára.
    Most közölte az a csontkollekció Lendvai.
    Bevagytok tojva a kétharmadtól…

  80. Kamcsutka szerint:

    Vajon kinek a zsebében landolt a megzsarolt fél Csepel kéményfelújítási kényszerítéséből származott hatalmas összeg, A csupán 35 éves házakról kiderült a kéményseprő vállalat igazgatóváltása után hogy minden ház kéményei életveszélyesek, a lassan összekuporgatott tényleges,fontos felújításokra persze már nincs, nem jut pénz.
    Szavazzatok az LMP-re ők az új SZDSZ, ott van a kéményseprő vállalat igazgatója is,

  81. szigetország szerint:

    zed + csepeli:

    Ó, ti fajankók! (finoman fogalmaztam) Most be vagytok tojva, ugye? Tele a gatyátok, féleszű és zsivány szocik.
    Ha tényleg demokraták vagytok, miért nem gratuláltok Borbély Lénárdnak és Németh Szilárdnak az eredményéhez? Egy igazi gentleman ezt teszi.

  82. egyszerü pályázó szerint:

    Szerintem ép eszű ember tudja hogy nem fog egyből megváltozni semmi,de legalább valami elkezdődött…Reméljük hogy jó irányba ,és figyeljünk!!!!hogy többé ne legyen senkinek sem esélye ahoz hogy átverő müvészetet gyakoroljon a saját népén!

  83. SNOOPY szerint:

    HAJRÁ FIDESZ!SNOOPY!A SOK MSZP-ÉS BIRKÁNAK AZT ÜZENEM MENJENEK A PICSÁBA!

  84. zed szerint:

    szigetország:
    Egyelőre sem N. Sz., sem B. L. nem jutott be a parlamentbe, tehát nincs mihez gratulálnom. Azonban N. Sz.-nak akkor sem fogok gratulálni, ha beszavazzák. Takács József és Papp László sem tennék.

  85. Demeter J. szerint:

    Ebben tévedsz. Takácsot ismertem, intelligens úriember volt. Nem tudom, mit keresett köztetek.

  86. zed szerint:

    N. Sz. két meggyilkolt ember hátán készül felmászni a parlamentbe.

  87. Gordon szerint:

    Akik meggyilkolták őket már a dutyiban vannak. Akitől elindultak gyilkolni még nem. De ami késik nem múlik.

  88. Ditte szerint:

    zed! Vár a csiplusz, mind a három hozzászóló!

  89. Beluszky Tamás szerint:

    Csepeli

    Vedd már észre – pedagógusként tudok egyet s mást az emberi természetről, ezért nem hiszem, hogy fogod – hogy plurális demokráciában a megjegyzéseid jó része ovodás vádaskodás szintű butaság. Engem felesleges a fideszes “lóláb” kilógásával vádolnod, mivel a fideszesség nem szégyellni vagy titkolni való, hanem igenis büszkén felvállalható politikai álláspont. Én fideszes vagyok, pont. S ha már egyszer ló vagyok, nem értem, miért kellene pl. disznógúnyát húznom. (Hiába várná ezt el sok disznó gúnyja…) S ha egy MSZP-s politikai irányultságát nem tudja hasonloóan büszkén válalni, akkor annak nem a Fidesz az oka, hanem az elmúlt nyolc esztendő, illetve a régebben elmúlt negyven esztendőhöz fűződő kapcsolat. Az előbbit eredményesen kimagyarázni már nektek is túl nagy feladat. Ezért kapkodtok és vádaskodtok frusztráltan össze-vissza.

  90. SNOOPY szerint:

    CSEPELI!TE NAGYON HÜLYE VAGY!MENJ NYALJÁL TOVÁBB A SZARHÁZI MSZP-NEK!JÓL ELBUKTÁK!ELÖBB KELLETT VOLNA LEVÁLTANI ŐKET!MOCSKOS TOLVAJ VOLT MINDEGYIK!TE IS AZ VAGY!SNOOPY!NÉZHETNÉL NÉHA TÜKÖRBE IS!

Itt lehet hozzászólni !