Munka helyett inkább hazudik az MSZP

Csepel.info

Míg az MSZP-sek hazudoznak, a fideszesek dolgoznak

Míg az MSZP és az SZDSZ keményen dolgozott, munka helyett a Fidesz kampányolt – állítja “az első igazi tavaszi hétvégéről” a csepeli MSZP hivatalos honlapja.

Bár az MSZP-s honlap nem mutat képeket az állítólag olyan nagy energiával  takarító és dolgozó MSZP-sekről, lapunk úgy tudja, hogy azon a bizonyos “első igazi tavaszi hétvégén” nem csak a  Fidesz szimpatizánsai szorgoskodtak a közterületeken, de a tagságból is sokan segítettek ott, ahol csak tudtak.

Fenti képünkön Borbély Lénárd látható a Kis-Duna parton végzett munkája közben. A fideszes önkéntesek reggel hét órától húsvéti képeslapot osztottak a csepeli piacnál, utána pedig továbbmentek a Kis-Duna partra a tavaszi munkákban segíteni.

A képviselő nem kommentálta a helyi MSZP újabb hazugságait. Mint mondta, arra számítanak, hogy a kampány utolsó hetében a hatalmukat, pozíciójukat féltő Podolák György és Avarkeszi Dezső MSZP-s jelöltek és kampánycsapatuk minden létező hazugságot be fognak vetni.

Csepel.info

14 hozzászólás “Munka helyett inkább hazudik az MSZP” bejegyzésre

  1. Béla szerint:

    Már megint hazudott a csepeli MSZP. Lehet húzni egy újabb strigulát.

  2. ződ szerint:

    Nem a Borbély Szilárdról mintázta Munkácsy Mihály a Rőzsehordó asszony-t annyi szent, esetleg Szenteczky?

  3. Manitu szerint:

    Íme az MSZP-s: a munka neki megvetendő. Akkor meg mit kekeckednek?

  4. nem jani szerint:

    Én tegnap is ma is dolgozok. Nem is hazudozok, most akkor fideszes vagyok???:)))))

  5. Manitu szerint:

    Nem, te vagy Jani, aki nem jani 🙂

  6. donquijote szerint:

    Azt figyelte valaki, hogy a szocik honlapján olyan büszkék az elvtársak hogy dolgoztak (persze ők csak irányították az ifjú elvtársakat) háromszor egymás után szerepel a hír, ezzel gondolom le van tudva újabb 4 évre a dolog. 😀

  7. malacka szerint:

    De hol volt Podolák meg Avarkeszi? Úgy tudom az egyik külföldön lopta a napot, a másik meg a minisztériumban őrködött az igazságosság felett!

  8. Gordon szerint:

    A munka és az mszp két külön kávéház. Gondolom a fiataljaik (Szenteczky, Red Bull Borka-Szász Tamás, Bátky stb-k) a négy elemis vörösdiplomás öregektől tanulták a “munkakultúrát”

  9. ződ szerint:

    Manitu! “Íme az MSZP-s: a munka neki megvetendő. Akkor meg mit kekeckednek?” A munka púposít, azért az a sok egyenes hátú fideszes! (Bocsika, majdnem gerincűt írtam!)

  10. Földhözragadva szerint:

    http://csepel.info/?p=2927#comments Hm, akkor még nem volt kampány, így kaptam hideget-meleget…:)

  11. Csepelino1 szerint:

    Fenti képünkön Borbély Lénárd látható a Kis-Duna parton végzett munkája közben. – Kérdésem. Országgyűlési képviselőként is látjuk majd közterületeken dolgozni? Mert ugye az NEM KÉRDÉS, hogy megnyeri mind a két Fideszes jelölt az országgyűlési szavazást. NEM MEGLEPŐEN…

  12. Csepelino1 szerint:

    Ződ. Egyenes hátú Fideszes? Majdnem gerincűt írtam? MIRŐL BESZÉLSZ? NYISD MÁR KI A SZEMEDET! Kik buktattak meg saját csapatukból 2 (ejtsd: azaz KETTŐ) miniszterelnököt? Kik azok, akik SARCOLJÁK A NÉPET (tény, hogy kell, de a mértékkel nem értek egyet)?! Legyen Csepelről is! Kik azok, akik 94 óta nem képesek királyerdőt csatornázni? Kik azok, akik 94 óta nem képesek gerincutat építeni? KIK????? És NEM SZAVAZOK A FIDESZRE (bár Ő még mindíg jobb, mint az MSZP)! Ős MSZP-ből csináltatok egy olyan szavazót, aki valamelyik kis pártra adja le a szavazatát! Köszönöm nektek. ÚJ – HITELES BALOLDAL KELL! Hagyó és társai nélkül. . .

  13. Mózsi szerint:

    Olvasva ezt a sok szoci sületlen hazudozást, egyszerűen elképedek azon, hogy még mindig próbálkoznak szoci testvéreink ( az ember megválogatja barátait).
    A Borbély az Lénárd, a Szilárd meg Németh ! Az ideggyógyászat kórtörténetében nem ritkák azok az események, amikor a páciens akár szándékosan is a verbális kommunikációjában szavakat kever, cserél! Lehet, hogy legközelebb Ződ Dőz-ként küldi el figyelemreméltó hsz-ét? Akkor viszont megállapítható lehet nála egy agyi történés, amit viszont kezelni kell!
    Amennyiben szándékos volt a nevekkel való játszás, csúfolódás, az viszont a gyermekkor része, vagyis egy visszafelé mutató “fejlődés”!
    Ajánlom a pszichiátert, nem olcsó, de hasznos.

  14. Anikó (Krizantém utcából) szerint:

    Kedves Mózsi ! a nem tudnád a Ződ mindig ződeket mond, a fideszesekre neki ez a vesszőparipája, ahelyett, hogy a baloldali barátai között söprögetni, ott aztán lehetne bőven !! Díszmadarak felsorakozva: Tóth Mihály, Orosz Ferenc, Podolák, Avarkeszi, Gulyás stb. mit tettek Csepelért ?? Hozzájuk csatlakozott a haver, a jóbarát Császár rendőrkapitány úr (a sok hazudozásával, madarat tolláról, embert barátjáról !!) Márcsak 10 nap !!

Itt lehet hozzászólni !