Usztics Mátyás lesz a csepeli Jobbik vendége csütörtökön

Csepeli Jobbik

21 hozzászólás “Usztics Mátyás lesz a csepeli Jobbik vendége csütörtökön” bejegyzésre

  1. Gordon szerint:

    Miből fog állni a radikális változás? Vona Gábor helyett az MDNP-s Hegedűs jön majd liftet szerelni csepelre?

  2. toto szerint:

    Azért sajnálom a Jobbik mellett lándzsát törő ismert embereket, mint pl. Usztics Mátyást. Mit fog majd csinálni, amikor a Jobbik teljesen lejáratja magát a Parlamentben.

  3. Páko szerint:

    Na a két kutya megszólalt. Csóváljátok a farkatokat,hátha a NSZ megsimogatja azt a üres fejeteket.
    Okosok!! Mi van a titok törvénnyel,még mindig nem adtatok választ. MIÉRT SZAVAZTA MEG A FIDESZ ÉS AZ MSZP A TITKOSÍTÁSI TÖRVÉNYT??????
    Közlöm a paréj szándékát:

    Kövér vasárnap Csongrádon a Kisgazda Polgári Egyesület ülésén beszélt pártja választások utáni elképzeléseiről. A választmányi elnök szerint a leltárkészítés, a rendteremtés és az elszámoltatás után nem kizárt az együttműködés az MSZP-vel.
    A politikus szerint a két párt összefogása “szükségesnek látszik”, amennyiben a szocialisták “legalább az elmúlt nyolc évről számot tesznek, megvallják a bűneiket, meg is bánják, és kérik az önök bocsánatát.” A jelenlegi hatalom elszámoltatásról, és felelősségre vonásáról a fideszes vezető nem beszélt.
    És ha bocsánatot kérnek, akkor nekik is megsimogatják majd a buksijukat????

  4. Nemmondommeg szerint:

    Az M1-en egyetlen dologra kérte a szerkesztőt Vona Gábor. Kérdezzék meg miért szavazta meg a Fidesz is a titkosítási törvényt. Ezt meg is ígérte a szerkesztő. Azt mondta: Nem ő lesz, de mindenképp átadja az üzenetet. Természetesen nem kérdezték meg vissza lehet nézni a videót. Szánalmas. Nem akarok senkit se megbántani, de elég elvakultak vagytok a Fidesszel kapcsolatban. Ti miért nem kérdezitek meg, hogy miért szavazták meg a titkosítási törvényt ? Nem érdekel milyen törvénytelen dolgokat bújtatnak el több évtizedre ? A ti sorsotok is és majd a gyermekeiteké. Én azt is megmondom mi az ami nem szimpatikus a Jobbikban, nem feltétel nélkül fogadom el és rajongok értük, ahogy itt páran a Fideszhez viszonyulnak. Tényleg bármit tennének ugyanaz lenne a vége….Viktor…Viktor. Nincs megoldásuk a cigányságról ( persze sokak szerint nem is kell ) ahogy húsz évig nem is volt megoldás, nincs megoldásuk a korrupcióra. Ezek elég sok embernél kiverik a biztit. Én azt mondom nagyon nagy meglepetés lesz a végeredmény már már vicces a média erőlködése és a közvélemény kutatások:)

  5. Hugi szerint:

    Hónapok óta nem áruljátok el, hogy mi a bajotok azzal a törvénnyel.

  6. Nemmondommeg szerint:

    Hugi.
    Nagyon sokszor leírtam:
    NEM DEMOKRATIKUS. Ez az elmúlt húsz év kommunista diktatúra visszamaradott rendszer része. Milyen jogon titkosítanak le bármit a Magyar emberek előtt ? 98 %-ban bűncselekményeket titkosítanak le, amihez felső vezetésnek van köze. Letitkosították az őszi rendőri vérengzést is…Gratulálok, azt nem tudom hogy fogja a Fidesz elővenni, hiszen ő is hozzájárult, hogy letitkosítsák.
    Még valami- Pont ez a hozzáállás ad sok-sok szavazót a Jobbiknak. Sok ember nem így gondolja.
    JÓZAN PARASZTI ÉSSZEL:
    A sunyi dolgokat titkosítják le és aki hozzájárul az benne van.
    Ezért erősödik a Jobbik.

  7. Hugi szerint:

    Te nem vagy demokratikus. Ez a válasz ugyanolyan pontos és szabatos, mint a tiéd. Szidjátok, kritizáljátok, de nem mondjátok meg, hogy miért. Közben nemzetpolitikai szempontból szükséges volt a meghozatala.

  8. Papi szerint:

    Nemmondommeg!
    A beírásotokkal kapcsolatba (Pákora gondolok) csak az a baj, hogy a HA kategóriába tartozik. Konkrét dolgot mondani nem tudtok úgy, hogy nyugodtan abba lehet hagyni ezt a szöveget.
    Arra azonban egyikőtök sem válaszolt, hogy pontosan mit is takar nálatok az, hogy “radikális megoldás”. Vagy fogalmatok sincs róla vagy nem merítek leírni! Uszticcsal kapcsolatban nem akarom sértegetni senkinek a lelkivilágát de eléggé elmebeteg mert 2006-ban akkor kezdet legjobban a Fideszre köpködni amikor több ezer Fideszes volt ott (Szem és fültanúja voltam).
    Tehát még egyszer mit takar nálatok a radikális megoldás?

  9. Nemmondommeg szerint:

    Radikális = Gyökeres. Párszor leírták. Nektek ezek szerint jó volt az elmúlt húsz év. A Magyarok halnak ki, nincs munkahely ha van ott is megaláznak, közben a kereset csak arra elég, hogy nehogy éhen halj. Konkrétan az elmúlt években ugyanaz volt a stratégia. Eladni mindent kiszippantani a Magyar ember pénzét, a Magyar földet eladni. Nincs már szinte semmink, ezért haldoklik a gazdaság. Változtatni kell, nem beszélni a dolgokról. Úgy látom a titktörvényre sehol senki nem tudja megadni a választ. Röhejes .)

  10. Hugi szerint:

    Radikális = gyökér. Cigányozás,zsidózás ész nélkül, lásd a Petike féléket. Ennél többre nem futja, észre sem veszik, hogy a szocik szekerét tolják.

  11. Nemmondommeg szerint:

    Hugi:
    Cigányozás ész nélkül ? Jártál vidéken ? A saját házában verik meg az embert ha nem hagyja, hogy ellopják a termést. Nem kell egyből rasszizmusról beszélni, ha az ember a saját jogát szeretné megvédeni. Tudod, hogyha elhajtanak a kútról 19.900 Ft értékben tankolt benzin után a kutasnak kell megfizetni? Szerinted egy kúton kik és hányszor hajtanak el egy héten ? A média bemutathatja Sztojka urat mint ártatlan bodzaszedőt, de az igazság az igazság: Ébred a Magyar. Verik a rendőrt, tűzoltót, mentőst, tanárt. Ez antiszociális viselkedés. Véget kell vetni a homokba dugjuk a fejünket stratégiának, mert csúnya vége lesz ha ennek most nem szabnak gátat. Zsidózás ? Azt ki lehet jelenteni, hogy felvásárolták Magyarországot ugye ? Ezzel sincs semmi gond. Furák vagytok. Azt mondják a holló nem vájja ki holló szemét. nem így van. Ti is csak fújjátok ész nélkül igazából nem is érdekel titeket a másik véleménye nem is olvassátok végig.
    Mit tesz a Magyar emberek érdekében a Fidesz a cigány terror ellen ? Erre sem tudtok válaszolni ? Semmit.

  12. Gordon szerint:

    radikális= gyökerek… gondolom ezt akartad írni.

  13. Error szerint:

    Az ilyen Magyarka és Páko féléknek felhívnám a figyelmüket, hogy most sem a kerületi Fidesz kezdte a mocskolódást!

  14. Gordon szerint:

    Most hogy kiderült Vona mutyija a csepeli mszp-vel, szerintem nem a csepeli Fideszre kellene mutogatni, hanem otthon a tükör előtt.

  15. Gordon szerint:

    Abortuszokat végez, és hóhérnak nevezi magát a Jobbik keszthelyi képviselőjelöltje

    Totálisan szembemegy saját pártja hivatalos álláspontjával a Jobbik keszthelyi képviselőjelöltje, aki – amikor éppen nem radikális család- és nemzetvédő politikus – szülész-nőgyógyász, és abortuszokat végez.

    A Jobbik kiskátéja gyilkosságnak nevezi az abortuszt. Dr. Pap Ervin, a Jobbik keszthelyi parlamenti képviselő-jelöltje azonban a napokban nyilvánosan kijelentette: „nem gyilkos vagyok, hanem hóhér”. Arra hivatkozott ugyanis, hogy ő egy végrehajtó intézményben dolgozik, az abortusz törvényi keretek között zajlik, nem tagadható meg. Valamiféle megfelelési szándék azért lehet benne az őt indító párt felé, hiszen „vállalta, hogy hetente egy napon nem végez sem kémiai, sem pedig sebészeti terhesség-megszakítást.”

    http://gondola.hu/cikkek/70497-Abortuszokat_vegez_a_Jobbik_keszthelyi_kepviselojeloltje.html

  16. Gordon szerint:

    Csak heti egy napig Jobbikos. Más napokon más elveket vall. 🙂

  17. Nemmondommeg szerint:

    Most már látom ide nem Fideszes szimpatizánsok írnak, hanem Fideszesek. Ugyanaz a mellébeszélés jó kis stílus. Én nem mondom, hogy a Fidesz nem jót akar, de nem védi meg a Magyar embert és nem is akarja. A mellébeszélés helyett néha konkrét dolgokat is mondjatok. Hogy akar a Fidesz elszámoltatást ha szigorították a titoktörvényt ? Röhejes. Ja a 2/3. Sunyi alattomos dolog és ezért nem fog összejönni.

  18. maminti szerint:

    Ha Kövér azt mondta, hogy szükséges az összefogás az MSZP-vel, akkor azt meg is fogják tenni. Különben a titoktörvény összehozásával már meg is tették. Azoknak, akik nem értik ezeket a folyamatokat, szükségtelen minden tény bemutatása. Legyen meg nekik hitük szerint.

  19. Manitu szerint:

    Kövér azt mondta, hogy a Jobbik az MSZP szüleménye, és ez így is van.

  20. Páko szerint:

    Papi,Gordon stb….

    Úgy látszik, nem csak nekünk furcsa ez a titkosítási törvény:
    Ma reggeli friss hírek uraim.

    http://hvg.hu/itthon/20100331_titoktorveny_alkotmanybirosag_elott_megta

  21. Páko szerint:

    Gordon 2010. március 30., kedd 11:34-kor bejegyzésedhez a következő cikket ajánlom,

    http://hvg.hu/velemeny/20100329_jobbik_hegedus_program?FullComment=true#comments

    ha ebbe is találsz hibát,kérlek szólj hozzá a HVG oldalán és közvetlenül fogsz választ kapni Hegedüs Tamástól,mert a kérdésekre Ő választ is add.

    Még lehet,hogy itt is megosztod az álláspontodat???

Itt lehet hozzászólni !