Az LMP április 6-án tart lakossági fórumot

LMP

Az LMP országos tart lakossági fórumot a csepeli Rákóczi Kert Civil és Közösségi Házban április 6-án, 18 órakor – értesült a Csepel.info.

Csepelen a 31-es országgyűlési körzetben állított jelöltet az LMP, ott Hudák János fog a párt színeiben indulni. Hudák János bemutatkozó filmjét itt nézhetik meg olvasóink.

14 hozzászólás “Az LMP április 6-án tart lakossági fórumot” bejegyzésre

  1. Lehet Más Csepel! szerint:

    Pontosítást szeretnénk tenni: Schiffer András egyéb elfoglaltsága miatt nem tud részt venni a fórumon. Vendégünk Szabó Rebeka, a Lehet Más a Politika választmányi tagja, az országos lista 3. helyezettje lesz.

    További résztvevők: Hanzély Ákos csepeli öttusa világbajnok, egyesületi elnök és Tenk András országgyűlési képviselő-jelölt (LMP), zöldaktivista.

  2. Lehet Más Csepel! szerint:

    A fórum házigazdája Hudák János, a csepeli 31-es egyéni választókerület LMP-s országgyűlési képviselő-jelöltje lesz.

    Minden érdeklődőt sok szeretettel vár a Lehet Más a Politika csepeli szervezete!

  3. Gordon szerint:

    Komolytalan.

  4. Manitu szerint:

    Inkább LMP mint MSZP. Kellene egy beszületes baloldali párt – már amennyire lehet becsületes(ebb) a politika.

  5. donquijote szerint:

    LMP szadesz reinkarnáció, abból én köszönöm nem kérek elég volt az eddigi rombolásuk is.

  6. Manitu szerint:

    Összetéveszted az LMP-t a Jobbikkal. A SZDSZ a legantikommunistább pártként indult, akárcsak a Jobbik. Vona meg, miközben bratyizott az MSZP-s politikusokkal, 20 év börtönről beszél mindenkinek (így Morvainak is) akinek köze volt a politikához.

  7. donquijote szerint:

    Manitu :
    Az lmp egy az egyben az úgymond liberális szdsz máshogy csomagolva,aki vígan távvezérléssel irányította az mszp-t csak érdekes hogy most nevet váltottak már mindenki csak maszepet szidja, és ki volt a gazdasági, egézségügyi tárca élén a szadesz. Ezzel nem az mszp-t mentegetem csak most érdekes módon a kóka féle szemét bandáról egy szó se esik csak kizárólag a szocik bűneiről.
    szadesz mint jobbik hát elég durva elképzelés 🙂

  8. Nyugi szerint:

    Biztos vagyok benne: Tényleg lehet más a politika!

    Volt is, lesz is.
    Ez itt a praxis.
    Minden kornak helyzete van.
    Helyzete van!

    Hajrá LMP! Szabó Rebeka nagyon csinos!

  9. Páko szerint:

    Fidesz-LMP?? nem rossz párosítás,de mi lesz akkor az Mszp-vel? Hamar az LMP is a Torgyán párt sorsára fog jutni? vagy pénzzel meg veszik a Fideszt??
    Egy új szdsz-es korszak kezdődik új ruhába csomagolva??

  10. Ditte szerint:

    Üdvözlöm az LMP csepeli szervezetét. Lehet tudni, hogy ki a pártszervezet vezetője és hányan vannak tagok? Hányadik a fővárosi listán Tenk András?
    Nyugi! Szabó Rebeka jelen esetben nem szépségkirálynő akar lenni, hanem parlamenti képviselő. Ebben az esetben megjegyzésed szexista. Engem az érdekelne, hogy Schiffer csinos-e eléggé?

  11. Nagyapó szerint:

    Lehet Más a Politika. Lesz is. A Fidesz-KDNP szövetség más politikát fog folytatni. Itt az idő!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  12. Lehet Más Csepel! szerint:

    Kedves Ditte!

    Mivel a csepeli szervezet a Dél-pesti alapszervezet (IX-XX-XXI-XXIII) része, ezért pontos csepeli taglétszámot nem tudunk mondani, de az aktivistákkal együtt azért két kézen meg lehet számolni 🙂

    A vezetőnk titulusa koordinátor és Bodor Andrásnak hívják. Hudák János a 24., Tenk András a 27. a fővárosi területi listán.

    Sok szeretettel várunk a fórumunkra!

  13. nem jani szerint:

    donquijote: ha vetted volna a fáradtságot és megnézted volna, hogy kik alkotják a pártot, a listát rájöttél volna, hogy ez nem egy SZDSZ utód párt hanem a humanista párt utód.
    Az SZDSZ k.vára nem liberális párt. Max csak azt hangoztatta magáról, hogy aki liberális, az rá szavazzon. Az SZDSZ egy tőke párt, akár csak az MSZP.

    Én drukkolok az LMP-nek, hogy legyen egy valóban zöld+liberális párt, mert jelenleg drága hazánkban magasról le van sz.rva a környezetvédelem.

  14. islander szerint:

    Szorgos népünk győzni fog!!!

    :-))

Itt lehet hozzászólni !