Mi történt a bűnelkövető és a rendőr között? Immár egy második ügyben is!

Pokoli.hu

Ahogy azt a TV2 Naplójában is mondtam: megbízható forrásból, olyan ellenőrzött információkhoz jutottam, amelyek szerint nem először fordult elő, hogy egy gyilkosság után az ügy elsőrendű vádlottja és Császár Mihály telefonon kapcsolatba léptek egymással.

Mint az a sajtóból már tudható: a csepeli, iskolai kettős gyilkosság után a lövéseket leadó gondnok, Kun Tamás telefonon beszélt Csepel akkori rendőrkapitányával, Császár Mihállyal, aki – a Népszabadság információi szerint – be is ment Kunhoz a kórházba. A lap úgy tudja, az életvédelmi nyomozók ott találták a gyilkos gondnok mellett.

A múlt héten betekintést engedtek nekem olyan bírósági dokumentumokba, amelyek arról tanúskodnak, hogy hasonló eset történt 1998. augusztus 18-án, közvetlenül az úgynevezett Porschés gyilkosság után is. Csak emlékeztetőül: azon a napon autójával együtt felrobbantották Terjék Istvánt, aki súlyos sérüléseket szenvedett, teste nagy része megégett, pár nappal később bele is halt a sérüléseibe.

Azok a jegyzőkönyvek, amelyeket láttam, és amelyekről – itt és most meg nem nevezett módon – másolatot is készíthettem, azt rögzítik, hogy a robbanás után Császár Mihály telefonon kapcsolatba lépett az ügy fő vádlottjával, a robbantásra a vádirat szerint utasítást adó felbujtóval: Pintér Györggyel.

A www.pokoli.hu kérdései napok óta nyilvánosak. Várom a válaszokat. És ígérem, hamarosan újabb kérdéseket teszek fel. Miután a BRFK bejelentette, hogy a csepeli ügyet átadja az ügyészségnek, úgy érzem, oknyomozó munkám – talán – nem hiábavaló. Nincsenek prekoncepcióim és kifejezetten nem vagyok híve az összeesküvés-elméleteknek. Csak azt szeretném, hogy fény derüljön egy sokakat érintő ügy esetleges titkaira.

Ön hogy gondolkodik minderről?

Forrás: Pokoli.hu

2 hozzászólás “Mi történt a bűnelkövető és a rendőr között? Immár egy második ügyben is!” bejegyzésre

  1. nem jani szerint:

    Ezt a Trutykó gyereket nem nagyon kedveltem eddig, de most sokat nőtt a szememben.

  2. miska72 szerint:

    Na most aki ezek után csepelen az MSZP-re szavaz, az egy BAROM!
    Az önkormányzati válaztásokon, meg pláne nem szabed rájuk szavazni!
    EZ EGY SZERVEZETT BŰNSZERVEZET!

Itt lehet hozzászólni !