Újraélesztés a csepeli Mekiben

Csepel.info

Fotó: Google

Pénteken délután rosszul lett egy idős férfi a csepeli McDonald’s-ban. Pillanatokon belül nagy lett a baj, és újraélesztést kellett végrehajtani, ami végül egy édesanyának köszönhetően sikerült. Most az ő beszámolóját, valamint kislányának a rajzait közöljük.

“Épp a kislányommal voltunk ott amikor észrevettem hogy az idős úr belebóbiskol az ételébe. Kértem az ott dolgozókat, hogy figyelgessék nehogy baj legyen… kivittem a rendelésemet a kislányomhoz amikor láttam, hogy az idős úr rosszabbul lett. Akkor már próbálták felállítani, hogy visszaültessék a székre. Mondtam a lányomnak, hogy ne ijedjen meg, de anya odamegy segíteni.

Közben már hívták a Országos Mentőszolgálatot. Megkértem az ott dolgozó fiatal urat, hogy ne emeljük fel, hanem fektessük le a földre. Felmértem az állapotát. Se pulzus, se légzés. A diszpécsernek mondtam, hogy megkezdem az újraélesztést. Kérdezte, hogy értek hozzá? Tudom hogy kell? Igen. És mire kiértek a mentősök, addigra volt keringése az idős úrnak . Mindenki segített! Profin kezelték a helyzetet!

Mielőbbi gyógyulást kívánok neki!”

Írta lapunknak Csömörné Andrea, az újraélesztést végző édesanya, akinek ezúton is gratulálunk! Az idős úrnak pedig mielőbbi gyógyulást kívánunk!

Csepel.info

 

Itt lehet hozzászólni !