Az ember mindig tanul

Csepel.info, Noé László véleménye

Tisztelt Csepeliek! Kedves Barátaim!

Az ember mindig tanul. Tanul még az ellenfelétől is. A kommunizmus kezdetén gyenge szónok volt Sztálin, sokkal gyengébb, mint Lenin, Trockij, stb. Azonban Szoszó átvette az irányítást a hivatalban, azaz megpuccsolta  a nála képzettebbeket. Hasonló elv alapján lett a kormányfő Gyurcsány, Medgyessyvel szemben. Ezt módszert alkalmazta Németh Csepelen. Mint kilépett SZDSZ-es, belépett a kis létszámú csepeli Fideszbe, majd beléptetett több fiatalt és megszavaztatta magát elnöknek. Ez jó alap volt, hogy a szocik iskolaigazgatónak nevezzék ki.

A Gyurcsány-bukás polgármesteri székbe repítette, ami az utolsó győzelme volt. Mert ezután megismerték, így több szavazatot kapott a Fidesz, mint ő. Ellenben más terület jött, próbálkozott egy KDNP elleni puccsal Csepelen, de ez elhalt, így gondolt „kitűnő” birkózó múltjára és a puccskirály megpuccsolta a tuskirályt. Ő lett a birkózók főnöke.

Ez egy aranybánya, mert a pénzükből lehetett csarnokot építeni egy olyan Duna parti területre, ahová Németh perrel biztosította, hogy ne épülhessen magas épület, ami a konfliktusok eredete. Ugyanis Csepelen soha nem volt, most sincs annyi birkózó, akiknek ekkora csarnok kellene. Így kell egy kollégium, természetesen XXI. századi, amit meg kell tölteni, persze amíg nincs annyi sportoló, addig szállodaként!!

Ehhez újabb terület kellene az Önkormányzattól, Csepel területe magáncélra, amit az a ronda Polgármester nem engedett. Mit kell tenni? Megpuccsolni a csepeli polgármesteri hivatalt. Egyszerű, feloszlatni a Fidesz alapszervezetet és újjá alakítani. Ez sikerült, igaz a ~150 tagból lett 30 fő, azok zömének sincs egyéb munkahelye.

Újabb nagyvad volt a Csepel SC. Ez a terület hogyan került magánkézbe, az mély titok. De már itt is jó biznisz lett, ugyanis közpénzből fel lett újítva egy épület, amit azonnal bérbe adtak az államnak, a Tankerületnek (a’la Gyurcsány az Országház étteremmel).

Nagy dobás a Jedlik gimnázium. Sikerült 25 milliárdot rákölteni, aminek alapján 750 tanuló oktatására van lehetőség. Igaz régebben kb. 500 tanuló volt, annak is zöme, úgy 40%-a, nem csepeli volt, de még működött egy általános iskola is. Azóta Csepel lakossága csökkent, így ki fog tanulni? No de nem gond, építeni kell egy kollégiumot… l. feljebb! Viszont van több tornaterem, fedett parkoló, igazi XXI. századi.

Várom a következő nagy dobást, pl. az északi területet, de majd meglátjuk.

Németh Szilárd szép karriert futott be minden szaktudás nélkül. Mindig sikerült olyan helyet elfoglalni, ahol cím volt (személyzeti igazgató, a honvédelem propaganda államtitkára, rezsibiztos) nem kellett dolgozni és így volt idő villogni és bizniszen spekulálni. Ez hasonlatos Kórozs Lajos pályafutásához.

Külön érdekesség, hogy a ki tudja honnan ide szalajtott Fideszes polgármesterjelöltét Fidesz-KDNP jelöltként ismertetik, miközben Csepelen nincs KDNP alapszerv. Két tag van, azok Borbélyt támogatják.

Csepeliek, gondolkozzatok, hogy hová teszitek a keresztet! Jobban járunk Borbélyékkal!!!!

Noé László
volt KDNP elnök

Itt lehet hozzászólni !