Vezetőváltás a Dél-Pesti Tankerületi Központban: szorosabb lesz Németh Szilárd gyeplője

Csepel.info

Nem sokkal az után, hogy a Németh Szilárd alapítványában működő Csepel SC-be költöztették a Dél-Pesti Tankerületi Központot, vezetőváltás is lesz az intézményben. Biztos információnk még nincs az új tankerületi vezetőről, de a pletykák szerint Németh Szilárd bizalmi embere, Tóth Endre eddigi szakmai vezető lesz az intézményvezető.

Információink szerint Tóth Endre személyesen is részt vett azon a beszélgetésen, ahol a csepeli iskolaigazgatókat hívták be Németh Szilárd irodájába, a KIMBA birkózócsarnokába, amikor bemutatták a rezsibiztos polgármester-jelöltjét, Dudás Zoltánt. Tóth Endre szakmai igazgató eddig is a Németh Szilárdot körülvevő emberek egyike volt, fia pedig, Tóth Endre Máté Németh Szilárd egyik egyéni képviselő-jelöltje Csepelen.

 

Információink szerint a rezsibiztos szeretné növelni a csepeli iskolákra gyakorolt befolyását. Ezt a Fidesz alapszabályával magyarázza, szerinte ugyanis a párt alapszabályából kiindulva Csepelen és Soroksáron ő rendelkezik minden vezetői pozíció fölött. Tavaly két iskolaigazgatót mentettek fel Csepelen, akik “elfelejtettek” bejelentkezni és elmenni a KIMBA-ba Németh Szilárdhoz a pályázatuk előtt.

Csepel.info

Itt lehet hozzászólni !