Mi történik itt? Amíg a csepeli pártokban egymást zárják ki, a polgármester bővíti a csapatát

Csepel.info

Ahogy arról beszámoltunk, Németh Szilárd Fidesz-alelnök éppen újabb tisztogatásba kezd, és hasonló dolog történik a csepeli ellenzéki pártoknál is. Az egyik DK-s jelöltet, Horváth Gyulát próbálja lecserélni paranoiás pártelnöke, amiért az ellenzék tagjaival megszavazta a költségvetést.

Eközben meg Borbély Lénárd polgármester a közösségi oldalán “Legyen Ön is tagja a Közösen Csepelért önkéntes csapatának” – felhívása olvasható:

“Kedves Csepeliek!

Kerületünkben az elmúlt 10 évben sok fontos dologban léptünk együtt előre, Csepelt egymással összefogva sikerre hangoltuk! Döntéseink mögött mindig közös akarat, tetteink mögött csapatmunka áll – ez Csepel fejlődésének a titka!

Június 9-én önkormányzati választások lesznek. Most dől el, hogy Csepel egy barátságos, fejlődő kerület marad-e a jövőben, vagy visszatér a múlt.

A fejlődéshez és a sikeres folytatáshoz most Önre is szükség van! Aki a következő hetekben-hónapokban bármilyen apró dologban szívesen segítene nekünk és örömmel lenne tagja a Közösen Csepelért önkéntes csapatának, jelentkezzen most, sok szeretettel várjuk!

Jelentkezését e-mailben, a kozosencsepelert@gmail.com címen vagy a Közösen Csepelért Polgári Egyesület Facebook oldalára küldött privát Messenger üzenetben várjuk, valamint a 06 70 581 3310-es telefonszámon.

Nekünk Csepel az első, folytassuk közösen!

Borbély Lénárd és a Közösen Csepelért csapata”

Forrás: Facebook

Itt lehet hozzászólni !