Folyamatosan javítják a kátyús utakat Csepelen

Csepel.hu

A Csepeli Városgazda Zrt. munkatársai január 24-e óta folyamatosan végzik a kátyúzási munkálatokat a csepeli fenntartású utakon a kerület közterületein.

Az Ady Endre út 1-7. közötti útszakaszon, az Erdősor utca végén a Csille utca és a Tihanyi utca közötti részen, a Dunadűlő utcában, a Csikó sétányon a SPAR előtti területen, a Merkúr, Baross és Duna utcában zajlanak munkálatok.

Továbbá a József Attila utcában a Szatmári utca és Kassai utca közötti vonalon, a Kiss János altábornagy utcában, az Orion utca 17. és a Posztógyár utca 10. számú házak előtt, valamint a Kassai közben.

Február első napjaiban kátyúznak, kátyúztak a Kolozsvári utcában a Széchenyi utca és József Attila utca közötti szakaszán. A következő időszakban az alábbi közterületeken folytatják az útkarban – tartási munkákat.

A Vércse utcában, a Kondor utca 42. szám előtt, a Vezeték utcában, az Ady Endre út 29-31. szám előtti parkolókban (a lakótelepi oldalon), a Kolozsvári utca újabb szakaszain, az Erdősor utca 28-38. számú házak előtti parkolóban, a Határ utcában a Kassai utca és Szatmári utca között részen, a Szatmári utcában a Katona József utca és Széchenyi utca közötti vonalon.

A Csepeli Városgazda Zrt. arról is tájékoztatta lapunkat, hogy a téli, változékony időjárás, a fagyási‒olvadási ciklusok gyakori váltakozása miatt úthibák szinte naponta képződnek. Egy vékonyabb repedésből is gyorsan keletkezik kátyú, ezért további helyszíneken is várhatóak kátyúzások, a javításokat folyamatosan végzik. „A csepeli útépítések azonban itt nem állnak meg. Az útfelújításra szánt pénz – összegből ugyanis három kerületi út teljeskörű megújulása valósul meg a közeljövőben, melynek köszönhetően hamarosan megkezdődhetnek az útépítési munkálatok a Maros, a Kapisztrán János és a Toboz utcákban” ‒ írta közösségi oldalán Borbély Lénárd polgármester.

Forrás: Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !