Tüdőgyulladás elleni védőoltás 65 év felettieknek térítésmentesen

Csepel.hu

Védőoltásra jogosult az a személy, aki a regisztrációs lap benyújtásakor legalább 1 éve Budapest XXI. kerület Csepel közigazgatási területén lakó- vagy tartózkodási hellyel rendelkezik, továbbá a 65. életévét betöltötte és a következő betegségek közül legalább az egyikben szenved: cukorbetegség, krónikus légzőszervi betegség, krónikus szív- és érrendszeri betegség, krónikus vese- vagy májbetegség, immunrendszert gyengítő betegség (pl.: lépbetegek, daganatos betegek, gyulladásos bélbetegségben szenvedők).

A regisztrációs lapot kitöltve és a háziorvossal aláíratva szükséges eljuttatni személyesen illetve postán a következő címre: Budapest Főváros XXI. Kerület Csepeli Polgármesteri Hivatal Intézményfelügyeleti Ágazat, 1211 Budapest, Szent Imre tér 10. elektronikusan szkennelve az intezmenyfelugy@budapest21.hu e-mail címre megküldve.

A regisztrációs lapokat folyamatosan fogadják.

A regisztrációs lap elérhető: dokumentumtar.csepel.hu (a lap aljára görgetve találja meg), de innen is letölthető: https://dokumentumtar.csepel.hu/letoltes.php?d_id=26386 A lakcímkártya másolatát is csatolni kell, illetve a dokumentumok személyes benyújtásánál lehetőség van a lakcímkártya bemutatására és helyben történő másolására. Regisztrációs lapot az önkormányzat portáján, illetve háziorvosuktól is kérhetnek.

Forrás: Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !