“Pártoktól független hetilap”-ként szórják a Momentum álhíreit

Csepel.info

A Csepelen szórt “pártfüggetlen” hetilapba a biztonság kedvéért mindenhol beletettek egy momentumos szórólapot, nehogy bárki félreértse a pártfüggetlenséget. Sőt, a momentumos propaganda együtt érkezik Németh Szilárd szórólapjával, aki szintén a polgármestert ekézi.

Németh szórólapját – amiben a polgármestert mocskoló kvíz van – a Fidelitas kezdte el szórni még múlt héten szerdán, éjszaka. Ám akkor lebuktak. Időközben rájöhettek, hogy hatékonyabb, ha a momentumos szórólapokkal együtt viszik ki.

Bármilyen furcsának tűnik ez az árukapcsolás, a rezsibiztos Csepelen inkább az ellenzéki pártokat támogatja az általa gyűlölt polgármesterrel szemben. Miután Borbély nem adta oda Németh Szilárdnak a csepeli önkormányzat több értékes vagyontárgyát, valamint a Kis-Duna-part jelentős részét, a rezsibiztos a polgármestert és az alpolgármestereket is kizáratta a Fideszből. Úgy döntött, hogy inkább az ellenzéki pártokat támogatja. A csepeli MSZP frakció kétharmada például már jó ideje a Németh Szilárd birtokába került Csepel SC-ben dolgozik – természetesen nem “ingyé”.

Csepel.info

Itt lehet hozzászólni !