Németh Szilárd kiborult: mindent rendben találtak a Kolonics György Szabadidőközpont fejlesztésével kapcsolatban

Rendkívüli ülést hív össze a rezsibiztos, hogy a polgármestert sározza

Csepel.info

Három felügyelőbizottság vizsgálta egyszerre a csepeli Kolonics György Szabadidőközpont beruházását. Ez az a sportközpont, ami annak ellenére épült fel a csepelieknek közösségi tervezést követően, hogy a telket Németh Szilárd a saját magánalapítványának akarta megszerezni. A rezsibiztos a városvezetés és a Csepeli Tervtanács építész-szakemberei szerint szállodát épített volna, ehelyett most bárki bemehet, és kedvére sportolhat a teljesen megújult családi sportközpontban.

Az önkormányzati felügyelőbizottságok közül van olyan, ahol a három tagból ketten fideszesek. De ők is azzal szembesültek a hármas felügyelőbizottsági vizsgálat során, hogy az összes vádpont, amit a rezsibiztos a polgármesterrel szemben a Facebook-oldalain tett közzé az elmúlt hónapokban, hamis volt. A felügyelőbizottságok kivétel nélkül mindent rendben találtak. A Csepel.info úgy tudja, hogy Németh Szilárd ezek után dührohamot kapott, üvöltözése kihallatszott a KIMBA épületéből, és most rendkívüli testületi ülést hívat össze a fideszes képviselőkkel.

Németh többször átvonult a kordonon, hogy bírálja a csepelieknek készülő fejlesztést (fotó: Németh Szilárd Facebook oldala)

Kamerákkal figyelte az építkezést

Kevés olyan beruházás van, amit szó szerint nagyítóval figyelnek. Ha azonban valaki elmegy a kordonnal körülvett csepeli birkózócsarnokhoz, a saját szemével láthatja, hogy az épületről vagy az ablakok mögül kamerák figyelik a Kolonics György Szabadidőközpont minden pillanatát. Kik és hányan mennek be, mennyi időt töltenek odabent: ezeket Németh Szilárd folyamatosan számon tarthatja. Van, amikor ez is kevés: a sportközpont megnyitóján az ablakokból, sőt még a tetőről is fotózták, videózták a vendégeket a rezsibiztos emberei.

Csepel.info

 

Itt lehet hozzászólni !