Nyárbúcsúztató családi nap a Csepeli Napközis Táborban

Csepel.hu

Az iskolakezdés előtt egy remek nyárbúcsúztató nap tartogatott tartalmas élményeket a csepeli családoknak. Izgalmas játékok, változatos színpadi programok kínáltak kellemes időtöltést egész nap a látogatóknak.

Volt darts foci, állatbemutató, mesejáték, ugrálóvár, hangszerbemutató és kézműves foglalkozás.

A Csepeli Auth Henrik Fesztivál Fúvószenekar nyitókoncertjével indult a program, amelyet zenés mesejáték követett. Az állatbemutató a bátrabbaknak adott felejthetetlen élményt. A zeneoktatáshoz kapcsolódott a hangszerbemutató, ahol az örömzenélés mellett többek között a gitárral, kalimbával, citerával és tangóharmonikával ismerkedhettek a zeneszeretők.

A rendezvény egyik legkedveltebb játéka az exatlon pálya volt, de sokan nyüzsögtek a dobálónál, az ugrálóvárnál, a romkastélynál és a darts focinál is. Jónéhányan kipróbálták a segway pálya elektromos eszközeit, amelyek az egyensúlyozásra kiválóak. Mellette a pavilonokban többek érdeklődését felkeltette a legókiállítás, a társasjáték kuckó, valamint a kézműves foglalkozás is elidőztek rajzolók, a színezni vágyók.

A szabadtéri programoknál a színpadon gyerekek bevonásával látványos break dance show kápráztatta el a közönséget. A programok sorát Hevesi Tamás koncertje zárta.

Pillanatképek az Indul a suli , indul a buli programról

Összes fotó elérhető az alábbi linkre kattintva: https://photos.app.goo.gl/o82pLvCzeS4mkBbs6

Forrás: Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !