Megkezdődött a kerékpáros pumpapálya kialakítása a Daru-dombon

Csepel.hu

Az Aktív Magyarország Program részeként kiírt Országos Bringapark Programon Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata támogatást nyert egy kerékpáros pumpapálya kialakítására a Daru-domb környezetében a meglévő skate pálya mellett.

A pályázat 50% támogatást biztosít a megvalósításhoz. A 50%-os önerőn felül az Önkormányzat saját költségvetéséből biztosít további, a pályához kapcsolódó kényelmi funkciókat, mint pályavilágítás, vagy vandálbiztos szervízpont telepítése. A megközelítőleg 400 négyzetméter alapterületű új pálya a mára kis kihasználtságú dirt pálya helyén kerül megépítésre.

A munkálatok előreláthatóan 2023. július 21. és 2023. szeptember 4. között fognak zajlani. A beruházás időtartalma alatt nagyobb gépjárművek behajtására lehet számítani a Katona József utca irányából.

A munkálatok időszakában az Önkormányzat a környékbeli lakosok megértését és türelmét szeretné kérni a megnövekedett zaj miatt.

A kivitelezés ideje alatt a skate pálya és a fitneszpálya saját felelősségre továbbra is használható.

Forrás: Csepel.hu

2 hozzászólás “Megkezdődött a kerékpáros pumpapálya kialakítása a Daru-dombon” bejegyzésre

  1. Outsider szerint:

    Majd elrohad, mint Hatvanban.

  2. Gary Ridgway szerint:

    Kedves Tanács!
    A “pappark” mentén minden felver a gaz, amit ültetettetek az meg kiszárad, ugyanez érvényes a Kikötő – Makád sarkán lévő “Gecemáni kertre” is.
    Valamit megcsináltok kényszeresen, majd hagyjátok lerohadni?
    Mondjuk ez jellemző a NER-re.

Itt lehet hozzászólni !