Elkészült az energetikai felújítás a Királyerdei Művelődési Házban

Csepel.hu

Borbély Lénárd polgármester köszöntötte az érdeklődőket, majd beszámolt a művelődési ház felújításáról.

A régi, elavult fűtési rendszer miatt energiatakarékossági megoldásokban gondolkodtak, így sikerült a fűtési költséget ötven százalékkal optimalizálni, mely remélhetőleg a közeljövőben megtérülő beruházás lesz – fogalmazott beszédében a polgármester.

Önkormányzati forrásból először megújították a tetőt, amely kétszázmillió forintba került, a teljes fűtési rendszer felújítása pedig hetvenmillió forintba. A belső csapadékvíz elvezetési csöveit kicserélték és az álmennyezet is új burkolatot kapott. A kamaraterem teljes felújításának köszönhetően külön hűtési és külön fűtési rendszerrel működik, klimatizált helyiség lett. Újabb arculatot kölcsönöz a belső térnek a járófelület parkettázása és a felújított mennyezet is. A teljes beruházás közel háromszázötven millió forintba került – tájékoztatta a jelenlévőket a polgármester.

Zenés-táncos batyus bálon a helyi nyugdíjasok birtokba is vehették a teljesen felújított kamaratermet, ahol a zenés-táncos mulatsághoz az élőzenét Hadnagy Andrea szolgáltatta.

Forrás: Csepel.hu

11 hozzászólás “Elkészült az energetikai felújítás a Királyerdei Művelődési Házban” bejegyzésre

  1. Gary Ridgway szerint:

    Tele nyuggerrel.

  2. László szerint:

    Világosban, hűvösben vannak és társaság is van.

  3. Betke szerint:

    Polgármesterünk rájuk “gyúr”!

  4. robi szerint:

    Meg a gyermekesekre, meg a földes úton lakókra…

  5. pl szerint:

    Gondolom, ezek ellenére sem világos, h a rezsicsökkentéssel tönkre tették Magyarországot, amit most észt veszve próbálnak pótolni. Csak most már nem annyiért, és pénz sincs… Ugyanez a hálózatba nem beférő napelemek, a kifizethetetlen gázár, a szétrohadó víz-, csatornaközmű. Magyarországon kő kövön nem maradt a Fidesz után, patyomkin falu lett stadionokkal, ugrabugráló, öklöt rázó haderővel… Bravó!

  6. László szerint:

    Megy a toborzás, jön 10ezer filippínó 195ezer forintos fizetésért. Biztos nem kapnak vérszemet a munkáltatók. Nekem is kell ilyen nyikhaj, nehogymá többet adjak ki munkabérre. Úgy le lesznek nyomva a fizetések, hogy öröm lesz nézni.

  7. Nagyapó szerint:

    pl ! Senki nem vevő ezekre a dk-s hazugságokra. Fizessen/fizettessen többet 180 000 Ft-tal családonként a rezsiért (főleg nyugdíjasok örülnének).
    Nem kell mindent elhinni Dobrevának!!!

    Ceterum censeo…A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  8. Nagyapó szerint:

    László megint marhaságokat írogat. Az “ilyen nyikhaj” filippínó – ahogy a rasszista László nevezi őket – 195 eFt-ot kap. De ki fizeti az utazásukat, a lakhatásukat, étkezésüket? Ja! László vegyen föl segédpostásnak egy” ilyen nyikhaj” filippínót, aztán fizesse!!!
    László néha érdemes gondolkodni!🤣

    Ceterum censeo…A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  9. László szerint:

    Tudja maga fater, nem is olyan hülye. Ki lesz fizetve az utazás, lakhatás, étkezés és hátha rádöbbennek hogy ugyanott vannak ahol a part szakad, sőt… Hálából azok úgy lelépnek a hanyatló nyugatra hogy öröm lesz nézni.

  10. Horváth János szerint:

    Nagyapó!
    Mik a dk-s hazugságok?

  11. László szerint:

    Nagyapó majd felveszik őket pl. ahol dolgoztam a posta logisztikai központjához netto 220-ért. Amúgy a KSH netto 384-ezres átlagot jelentett éppen ma. Hihető történet. Összegyűjtöttem pár “dk-s hazugságot” az elmúlt napokból:

    – „Szóbeszéd járta, hogy épül itt valami” – Ácson sokan csak az RTL Híradó stábjától tudták meg, hogy akkugyár érkezik a környékre…
    – Szijjártó Péter szerdán jelentette be, hogy Ácson is akkumulátorgyár épül, a helyi polgármester egy hete ezt még cáfolta…
    – A lakosság nélkül tartottak közmeghallgatást Gödön az akkumulátorgyár bővüléséről. A kormány április végén döntött úgy, hogy az úgynevezett háborús veszélyhelyzetre hivatkozva lehetőséget ad a hatóságoknak és önkormányzatoknak, hogy „az érintett személyek megjelenése nélkül” is lehessen közmeghallgatásokat tartani.
    – Bőrkiütést, torokkaparást, szájfájdalmat tapasztaltak a kormányhivatal emberei a selejtes akkukat feldolgozó bátonyterenyei üzemben. Ezenkívül az üzem területén, több mint ezer darab fémhordóban, engedély nélkül tárolt hulladékot talált a hatóság. A hulladék eredetét a telephelyen nem tudták igazolni, és a mennyiségét sem tudták pontosan megállapítani. A fémhordókat gyakorlatilag az üzem minden zugában tárolták, még a szabadban is.
    – 35,4 millió forinttal támogatta a Fidesz ifjúsági szervezetét, a Fidelitast a választás évében a Mészáros Lőrinc. – ennyit a dollárbaloldalról…
    – Magyarország ismét megszavazta az Oroszország elleni (11.) szankciókat…
    – A GKI szerint már csak a bolgárok életszínvonala rosszabb a magyarokénál az Unióban…🤣

Itt lehet hozzászólni !