Fokozottan ellenőriznek a közteresek

Csepel.hu

A Közterület-Felügyelet járőrei, valamint a XXI. kerületi rendőrkapitányság munkatársaival június hónapban fokozott ellenőrzéseket tartanak Csepel belvárosában a Karácsony Sándor, Petz Ferenc utcákban, illetve a Görgey Artúr és a Szent Imre tereken a közterületi szeszes ital fogyasztás visszaszorítása érdekében.

Az itt működő térfigyelő kamerákat is be fogják vetni a fokozott ellenőrzések során.

Továbbá tájékoztatják a lakosságot, hogy a közterületen szeszes ital fogyasztáson tetten ért személyekkel szemben 50.000 Forintig terjedő szabálysértési bírság kiszabására is sor kerülhet.

Forrás: Csepel.hu

12 hozzászólás “Fokozottan ellenőriznek a közteresek” bejegyzésre

  1. László szerint:

    Trafikok számát drasztikusan csökkenteni. A meglévőkben az alkohol árusítását megszüntetni. A szőlőt nem látott kannásbor és a “tüske” gyártását beszüntetni. És máris szebb lenne a világ…

  2. Armageddon szerint:

    Na végre. Brenner János park, Csevak dolgozók kozteri italozasa rendszeres.

  3. Betke szerint:

    László szerint, maximálisan egyetértek, ez mindennek az oka. Repkény utcai buszmegállóban kb. fél éve nyílt egy ilyen “szuper” Lázár féle intézmény, melynek eredménye: a Vércse utcai pihenőpark padjait máris elfoglalták a dohánybolt által forgalmazott szeszesitalt fogyasztók, természetesen a biológia szükségleteket is itt végzik el az arra járók szeme láttára. Gratula nagyjainkak, akik kitalálták a dohányboltok ilyenféle működését. Június után mi lesz?

  4. Gary Ridgway szerint:

    Látom… 🤣
    Szabadság – Merkúr sarok, minden nap új szemétdomb.
    Armageddon, reggel meg a Makád előtti játszótérnél zúzzák be a felest. 👍
    Mindemellett a játszótér sarkánál, a József Attila felé, meg egész nap megy a cefrézés, azt a Kikötő végén a ház végét szarják-hugyozzák össze. Azt ott van ám kandesz.

  5. László szerint:

    Az egész hogyan is indult? “Hát, jégkrémet még árusíthatnak…” 🤣

  6. Merkúr u szerint:

    “Szabadság – Merkúr sarok, minden nap új szemétdomb”

    Így van, és a Merkúr 6 és 8 között is minden héten egy szemétdomb + a szelektív gyűjtők is teletömve kommunális hulladékkal.

  7. Gary Ridgway szerint:

    …hát még a 8. előtt a fekvőrendőr utáni 17 cm mély kátyú! 😜

  8. szcs szerint:

    Soha nem láttam még azt, hogy megállókban a dohányzókra rászólt volna bárki is. Nagyon zavaró.

  9. cicamami szerint:

    Kedves Betka! és akiket érint!

    148-as busz Repkény úti megálló, ami közvetlenül a dohány bolt előtt van!!!

    A dohánybolt előtt álldogáló/ iszogató vevőktől, valamint az áruszállítók és a vevők autóitól nem lehet rendeltetés szerűen használni a buszmegállót. Ha szólunk, még nekik áll feljebb. Jogaik vannak!!!

    Ami a szemetet és a többi dolgot illeti, nem csak a Vércse-park, hanem a Repkény út és Bokros utca is érintett lett, beleértve a Bokros- Repkény pihenő parkot is.

    Erre is járőrözhetnének a Közterület felügyelők.
    Hátha meg lehetne állítani a további lepusztítását ennek a környéknek.

    Talán mégis történik valami ez ügyben……

    Bízzunk benne…

    De van m

  10. Janipapa szerint:

    Illő lenne már intézkedni hogy az utolső választások óta hagyott választási plakátokat leszedje aki kitette pl. Katona J. utca . Lehet hogy gazdasági okokbő l maradt kint talán jó lesz új választáshoz !!?? A nagy járőrözés közepette talán ezt is észre kellene venni és intézkedn!!

  11. Betke szerint:

    Cicamami, ne reménykedjünk, nem lesz itt semmiféle változás ez ügyben sem. A sétáló utcai dohányboltok számszerint 4, amik közvetlen iskola, óvoda tőszomszédságában vannak, szintén átmentek az engedélyezési procedurán. A dohányboltok nagy bevételét pedig a szeszes ital forgalmazása biztosítja. Ezt nem fogják elvenni tőlük.

  12. László szerint:

    Tervbe volt véve pár éve hogy szeszes italt is betiltják, csak kijelölt helyeken lehessen kapni mint Svédországban (ahol mindig is legendásan drága pl. a sör) Jutub videón bementek egy ottani szeszes boltba, már csak 100-150 forinttal drágább a dobozos sör mint nálunk. Utolérjük őket…

Itt lehet hozzászólni !