Diáksportért kitüntetés Fehér Gábor testnevelőnek

Csepel.hu

Diáksportért kitüntetést adományozott a Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) Fehér Gábornak, az Arany János Általános Iskola testnevelő tanárának.  

„Hatalmas elismerés jár mindazoknak az elhivatott pedagógusoknak, akik a nehéz körülmények között is plusz időt, energiát fordítottak a gyerekek felkészítésére és versenyeztetésére” – mondta Balogh Gábor, az MDSZ elnöke a kitüntetettek méltatásában.

Az MDSZ május végén, Győrben rendezte meg az atléták diákolimpiáját, amelyen csepeli versenyzők is részt vettek több korosztályban.

A tizenkilenc éves Pesti Máté (Jedlik Ányos Gimnázium) 200 méter síkfutásban hatodik, 110 méter gáton harmadik lett.

A szintén tizenkilenc éves Tari Tibor (Jedlik) magasugrásban a kilencedik, távolugrásban a tizedik helyet szerezte meg. A tizennyolc éves Babinyecz Anna (Jedlik) a 800 méter síkfutásban szerzett bronzérmet. A jedlikes lányok a 4×400 méteres váltófutásban a negyedik helyen végeztek. Egy korosztállyal lejjebb a tizenhét éves Galsi Laura Lilla (Jedlik) a 800 méteres síkfutásban második lett. A tizenhét éves Szabó Henrietta Lili (Jedlik) diszkoszvetésben a nyolcadik, gerelyhajításban a harmadik helyen zárt.

A tizenöt éves Szabó Bence (Szárcsa Általános Iskola) súlylökésben kilencedik, többpróbában harmadik lett. A 4×100 méteres váltófutásban a Szárcsa iskola a hetedik helyen ért célba. A tizennégy éves Vágó Zsófia (Kazinczy Ferenc Általános Iskola) súlylökésben első, többpróbában ötödik lett. A tizenhárom éves Horváth Larina (Szárcsa) kislabdahajításban az ötödik helyen végzett. A tizennégy évesek között többpróba csapatban a Kazinczy iskola együttese második lett a következő összeállításban: Algács Zsanett, Bognár Mirtill Málna, Dévald Boglárka, Fricz Jázmin, Horváth Boglárka, Vágó Zsófia.

Forrás: Csepel.hu

Egy hozzászólás “Diáksportért kitüntetés Fehér Gábor testnevelőnek” bejegyzésre

  1. László szerint:

    Balog Gábor az öttusázó. A havannán laktunk egymás melletti lépcsőházban. Ritkán jött le focizni mert mindig ment edzeni. Legalább belőle lett valaki. 🤣

Itt lehet hozzászólni !