Tóth Sándor független képviselőként folytatja munkáját

Csepel.info

Tóth Sándor független képviselőként folytatja munkáját. Bár az LMP-ben nem csalódott, a többi ellenzéki pártban annál inkább: “Elutasítom, hogy az ellenzéki pártok önös érdekből figyelmen kívül hagyják a csepeliek érdekeit. Sőt, megpróbálnak kárt okozni az önkormányzatnak, és ezzel az itt élőknek.” – fogalmaz, és kiemeli: a jövőben olyan személyekkel kíván együtt dolgozni, akik hasonló politikai nézeteket vallanak, mint ő.

Az alábbiakban Tóth Sándor közleményét olvashatják:

TISZTELT CSEPELIEK!

Három szó szerepelt minden választási ígéretemben:

„Önért, Érted, Csepelért!”

Ez nem üres szlogen. Ezzel azt ígértem, hogy kizárólag Csepel és a Csepeliek szolgálatában látom el képviselői munkámat. Ehhez tartom magam azóta is, ám keveseknél látok hasonlót.

Az LMP – Zöldek szövetségesei támadnak, mert nem úgy „ugrálok”, ahogy azt a pártközpontjuk és Ők elvárják. Bírálnak, mert én a választókat képviselem, mert elutasítom, hogy az ellenzéki pártok önös érdekből figyelmen kívül hagyják a csepeliek érdekeit. Sőt, megpróbálnak kárt okozni az önkormányzatnak, és ezzel az itt élőknek. Milyen példát mutatnak ezzel, és hogyan vezetnének így ők egy kerületet?

Csepel és a csepeliek nem ezt érdemlik!

Az LMP-vel közel azonos volt az ideológiám, vízióm. Bennük nem csalódtam. Az ellenzéki pártok politikájával nem tudok azonosulni, aminek egyre több kárát látni. Emiatt fontos döntést hoztam.

Kedves Csepeliek!

Ezúton szeretném Önöket tájékoztatni, hogy az elmúlt napon kiléptem az LMP – Zöldek pártjából és a továbbiakban függetlenként kívánom ellátni a képviselői feladataimat, ahogyan eddig is:

„Önért, Érted, Csepelért!”

A jövőben olyan személyekkel kívánok együtt dolgozni, akik hasonló politikai nézeteket vallanak, mint én.

Tisztelettel:

Tóth Sándor
önkormányzati képviselő

4 hozzászólás “Tóth Sándor független képviselőként folytatja munkáját” bejegyzésre

  1. Horváth János szerint:

    Egy szégyen vagy.

  2. Tóth Ervin szerint:

    Tettszik.

  3. Gary Ridgway szerint:

    Remélem ennyi volt fiúk?

  4. Betke szerint:

    Hasonló politikai nézetek, csak nem fidesz-kdnp? Közeleg az önkori választás, érdekes, minden képviselő a csepeli polgárokért dolgozik!? Néztem egy pár testületi ülést amikor felvétel készült, hát szánalmas mindkét oldal!

Itt lehet hozzászólni !