Adomány a rászoruló csepelieknek

Csepel.hu, Csepel.info

Az Érted teszem Alapítvány ma délelőtt összesen 100 darab színházjegyet adományozott a csepeli önkormányzatnak.

A mesedarabra szóló jegyeket Borbély Lénárd polgármester vette át Balázs Fülöp Emesétől, az alapítvány elnökétől és Gégény Péter kuratóriumi tagtól. Mint megtudtuk, a jegyekkel csepeli rászoruló családokat fog támogatni az önkormányzat a Humán Szolgáltatások Igazgatóságán keresztül.

A színházi mesedarab egy különleges produkcióra kalauzolja el a nézőket, az előadás pedig nem más, mint egy Bogármese, ami a RaM ArT Színház-ban lesz (1133 Budapest, Kárpát utca 33.) 2023.04.28-án pénteken 14:00 órai kezdettel.

Az Érted teszem Alapítvány célja, hogy működése során segítse a szociálisan rászoruló gyermekeket, családokat, illetve hogy lehetőség szerint széles körben megismertesse a rászoruló gyermekek és családok segítésének lehetőségét, módját, ennek megfelelően segítő, támogató, az ilyen tevékenységben közreműködő személyek tevékenységét koordinálja.

Forrás: Csepel.hu

3 hozzászólás “Adomány a rászoruló csepelieknek” bejegyzésre

  1. Hozzászóló szerint:

    Sapkában ülni egy beltéri asztalnál? Micsoda köcsög!

  2. PáLoS TReND szerint:

    A MAGYARORSZÁGI VÉGREHAJTÓ és LAKÁSMAFFIÁT NEM NONPROFITTÁ KELL TENNI, HANEM AZONNALI HATÁLLYAL FEL KELL SZÁMOLNI és EMBERTELEN UZSORÁSAIT TELJES CSALÁDI VAGYONELKOBZÁSSAL SÚLYTVA MINIMUM 20 ÉV FEGYHÁZRA ÍTÉLNI!!!
    MÁS MEGOLDÁS és POLITIKAI MISMÁSOLÁS NEM VETHET VÉGET MAGYARORSZÁG ELADÓSÍTÁSÁNAK és ÖNGYILKOSSÁGBA KERGETŐ BANKÁRKASZT ÁLTALI NÉPIRTÁSÁNAK!!!

    Nem mintha eddig nem ismerték volna név szerint az összes drogrét és pokolfajzatot a most hirtelen “túlbuzgóvá” lett Pintér hiénák!!!
    Viszont központi ukázra a rezsikrízisről és a rettenetes országos nyomorról muszáj elterelniük a figyelmünket valami döbbenetes attrakcióval…- demonstrálva, hogy a rendőrök ellen nagyon nem ajánlatos tömegesen fellépni az éhezőknek és a viaskodóknak.
    …- mert kb. oly erősek falkában, mint Karácsony angolja!!!
    Úgyhogy kitartás!!!…- nem ússzák meg sem a hatalmasok…- sem az embereket kilakoltató ragadozóik!!!
    https://www.feol.hu/helyi-kozelet/2023/04/elkepeszto-eset-1993-ban-vett-ket-telefont-emiatt-most-lefoglaljak-a-20-eves-autojat-es-a-telket

  3. László szerint:

    Spórolás részeként, nagyon helyesen lejjebb van tekerve a fűtés a hivatalban. Nehéz idők járnak. A polgármester is rétegesen öltözködik.

Itt lehet hozzászólni !