Húsvéti tojáskeresés a Rákóczi Kertben

Csepel.hu

Az egyik legnagyobb öröm, hogy ezen a családi rendezvényen a szülők és gyerekek együtt lehettek, közösen játszhattak.

Lehetett tojásgurításban és állathangutánzásban versenyezni, valamint közös összefogással tojáshéjból elkészült az év legdrágább festménye is. Közel hatvan család nevezett be a tojásolimpiára, melyben főleg a sportra és a leleményességre volt szükség. A dobogós helyezettek húsvéti ajándékcsomagot kaptak.

A La Panna Garden büfé is kinyitotta kapuit. Felajánlásával minden gyermek egy- muffint kapott jutalmul a játékos feladatokért. Kérdésünkre Dulcz Gábor mestercukrász elmondta, hogy a büfé színvonalasabb süteménykínálatában igyekeznek a francia ízvilágot követni. Nyáron lágy fagyival készülnek különböző öntetekkel és szórásokkal a tetején. A vendégek a csokoládés és a gyümölcsös édességeket kedvelik és a könnyű lágy krémeket is szeretik. Hasonló állagú fehér csokis krémmel készültek a répatorta alaptésztából sütött muffinok csokitojással díszítve.

A gyerekeknek kellemes családi mókázást nyújtott a tojáskeresés, várva várt meglepetések rejtőztek a különböző helyszíneken. Maradandó élményt adott még a báránysimogatás, a közösen alkotott nagy képek festése, a kedvelt arcfestés, valamint a húsvéti locsolkodás is.

Forrás: Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !