Következő szintre lépett a lakossági LED-csereprogram!

Csepel.hu

Március végén lezárult a Csepel Önkormányzata és a CYEB által indított lakossági ingyenes LED csereprogram.  A záró elszámolás alapján 1.035 csepeli család élt a lehetőséggel, és jelezte, hogy szeretné a régi, korszerűtlen világítási megoldását energiatakarékos LED izzóra cseréni.

A Program most a beérkezett lakossági igények aprólékos ellenőrzésével folytatódik.

A CYEB július hónapban végzi a LED izzók központi beszerzésére és a kapcsolódó logisztikai háttérmunkát, és várhatóan augusztus elején kerül majd sor a LED izzók lakossági kiosztására. A regisztráltak a csepeli átvétel időpontról és helyszínről az általuk megadott e-mail címre kapnak majd írásos értesítést. A levelet a CYEB fogja kiküldeni.

Forrás: Csepel.hu

3 hozzászólás “Következő szintre lépett a lakossági LED-csereprogram!” bejegyzésre

  1. Tóth Ervin szerint:

    Szeretném lemondani a rendelésem de sem telefonon, sem e-mailban nem válaszol a szentendrei cég. Mi tévő legyek?

  2. Gary Ridgway szerint:

    Ez is egy pótcselekvés, ha jól látom? 🤣👍

  3. Szabó Zoltán szerint:

    A CYEB a hivatali kapcsolattartón kívül senkit nem fog értesíteni, ez tapasztalat.Akkor sem, ha az egyéni szerződésekben ezt feltüntette, és vállalta.Egyrészt mivel nem tudja, hogy melyik önkormányzat hol és mikor kívánja átadni az izzókat, másrészt hogy milyen szisztéma szerint kívánja lebonyolítani.Tavaly én intéztem a településünk lakossági igényének kiszolgálasát.Másik fele, hogy a szerződésben van egy olyan pont, miszerint az igénylő lemond az EKR jogáról…ez ne tántorítson el senkit, hacsak nem kereskedik energiahordozók értékesítésével.Az izzók ellenszolgáltatás nélkül kerülnek az igénylőkhöz.Egy petákot sem kellfizetni érte.
    A történetben az lenne a lényeg, hogy minél több felületen hirdesse a Csepeli Önkormányzat az átadás helyét, idejét, lebonyolításának módját, hogy ne kelljen telefonon hívogatni az embereket, ugyan legyenek kedvesek átvenni az izzóikat. 🙋

Itt lehet hozzászólni !