Autókat szállíttattak el Csepelen

Csepel.hu, Csepel.info

A Csepeli Közterület-felügyelet által 2023. 03. 20.-ától 2023. 03. 26.-áig terjedő időszakban az előzetesen bejelentett és végrehajtott akció ellenőrzés során az alábbi eredmények születtek, 62 db helyszíni ellenőrzés, 10 db írásbeli figyelmeztetés, 9 db közigazgatási helyszíni bírság, 4 db közigazgatási eljáráskezdeményezés, 6 db szabálysértési helyszíni bírság, 5 db szabálysértési eljáráskezdeményezés.

25 db üzemképtelen gépjármű kiértesítése és az üzembentartók felszólítása, hogy távolítsák el a közterületen tárolt üzemképtelen gépjárműveiket.

20 db közterületen tárolt hatósági jelzés nélküli és műszaki okokból üzemképtelenné vált gépjármű elszállítása.

1 db tábla- és úthiba észlelés, mely jelzésre került a közútkezelő irányába.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy 2023. 04. 17.-étől 2023. 04. 23.-ig tovább folytatjuk a célellenőrzéseinket a lakossági bejelentéseket is figyelembe véve. A célellenőrzések során fokozott figyelmet fordítunk:

–           a megállási vagy várakozási tilalmat megsértők gépjárművei elszállításra kerülnek, amennyiben az az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztetik, illetve a közúti közlekedést zavarják, vagy akadályozzák (pl. Ady Endre út – Kossuth Lajos utca SPAR mögötti parkoló, Kossuth Lajos utca 120. mögötti utca, Karácsony Sándor utca – Teller Ede út, stb.).

–          a Lámpás utcában történő illegális hulladék lerakás megelőzésére és felszámolására, valamint az elkövetők felelősségre vonására.

–          a Karácsony Sándor utcára, (pl. közterületi szeszesitalfogyasztások, gyalogos zónában gépjárművel közlekedések, köztisztasági szabálysértések, stb.).

–          az Ady lakótelepen a Csete Balázs utcában visszatérő helyszíni ellenőrzésekre lehet számítani (pl. gyalogos zónában közlekedések, járdán parkolások, útkereszteződések metszéspontjától számított 5 méteren belüli gépjárművel való várakozások, jogosulatlan közterületi értékesítések, köztisztasági szabálysértések, stb.).

–          a súlykorlátozott területeken valamint a teherbehajtási tilalom alá eső területeken (pl. Déli utca, Plútó utca, Királyerő út, stb.)

A Csepeli Közterület-felügyelet köszöni a lakosság pozitív visszajelzéseit, és támogatását a közterületek rendjének védelme és helyreállítása vonatkozásában.

Tegyünk meg együtt közösen mindent Csepel közbiztonságáért!

Csepeli Közterület-felügyelet Vezetősége

Forrás: Csepel.hu

4 hozzászólás “Autókat szállíttattak el Csepelen” bejegyzésre

  1. Tóth Ervin szerint:

    A Szabadság út és a Merkúr utca keresztezése az üveggyűjtőnél szinte hulladékudvarnak minősül. A Merkúr utcába is be kellene nézni rom autó ügyében.

  2. Gary Ridgway szerint:

    A sarkon a “vajda” Roverét nem merték elvinni? ❓💪👍🤣

  3. Armageddon szerint:

    Nem tartozik közvetlenül ide, de közteres jogkörbe tartozik a megállni tilosban parkolók szankcionálása is.
    Néha az az eretnek gondolatom támad, hogy egy-egy csákányt megérdemelnének azok az autók, amelyek rendszeresen a Széchenyin, a volt Evezős kocsma oldalán parkolnak úgy, hogy a Kassairól nem lehet jobbra belátni.

  4. Gary Ridgway szerint:

    Menet közben egy követ, csak elvben van kamera.
    Mindemellett a rendőrség is beleszarik.

Itt lehet hozzászólni !