Frontálisan ütközött két autó Csepelen

MTI, Automenedzser

Fotó: MTI

Frontálisan összeütközött két autó vasárnap reggel a főváros XXI. kerületében, a balesetben egy nő súlyosan, egy férfi könnyebben sérült meg – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-vel.

Csillag Melinda elmondta: a baleset hajnalban történt a Weiss Manfréd (korábban Szabadkikötő) úton. Az egyik autót egy nő vezette, ez a jármű a baleset következtében az út menti töltésről is lesodródott, a sofőr súlyos sérüléseket szenvedett.

2004-es “felújítása” óta az állandóan beszakadó csatornafedők miatt csak még veszélyesebb lett

A sérültet egyébként a tűzoltók vágták ki az összeroncsolódott járműből. A másik autót egy férfi vezette, ő könnyebben sérült meg a balesetben – tette hozzá.

30 hozzászólás “Frontálisan ütközött két autó Csepelen” bejegyzésre

  1. Jeniszej szerint:

    🙂 Vigyázni kell ezekkel a női vezetőkkel. 🙂

  2. donquijote szerint:

    azért szerintem ne legyünk kárörvendők, velünk is megtörténhet de akkor már nem olyan vicces 🙁

  3. csepeli szerint:

    Azért frontálisan ütközni elég nehéz azon az úton. És biztos, hogy nem a csatornafedők miatt történt.

  4. Gordon szerint:

    A Weiss Manfrád úton a két belső sávban egyáltalán nem nehéz frontálisan ütközni.

  5. Gordon szerint:

    Manfrád=Manfréd

  6. donquijote szerint:

    A lánglovagokon fönt vannak képek, nagyon brutális, csoda hogy élve szedték ki a suziból. jobbulást neki

  7. Cápa szerint:

    Valóban Gordon, nem nehéz ütközni. Ha a szembelévő sávban mész. Akkor kifejezetten könnyű.

  8. Ottó szerint:

    De ha mondjuk egy beszakadt csatornafedő miatt rántod el a kormányt és a holttérbe meg melletted jönnek és a másik átmegy a szembelévő sávba…

  9. Cápa szerint:

    Ottó: ez ok, ebben igazad van és szerintem is veszélyesek a csatornafedelek (én ezért nem szoktam a külsőben menni), de Gordon nem erről írt.

  10. tökös-mákos szerint:

    Gordon arról írt, ha két autó a belső sávban megy és valamelyik balra (sic!) sávot vált, akkor egyáltalán nem nehéz frontálisan ütközni.
    Úgy látszik, Gordon ma egész nap furikázik egy szirénázó mentőautóval, mert sehol nem akarják fogadni. De szerencsénkre a mobil internetet az ölében tarthatja. 🙂

  11. Csepel.sziget szerint:

    Szerintem meg kifejezetten balfasznak kell lenni ahhoz, hogy azon az útszakaszon frontálisan ütközzön valaki. Nap mint nap járok arra, semmi gond nincs azzal az úttal. Jah, de egy baj mégiscsak van. Folyton ott trafiznak a SÜNök.

  12. lolka szerint:

    A víz lefolyóktól a külsőbe simán elfér egy személyautó, a baj akkor szokott kezdődni, amikor a jobb kéz telefonnal átnyúl a bal fülhöz és közben a cigaretta füst bele száll a vezető szemébe…(persze ez csak feltételezés), de nagyon sokszor látok ilyent és közben kanyarodik…A balesetet szenvedettek biztos eltudják majd mondani, hogy mi is történt…(bítos nem az úttest volt a hibás)…

  13. Jeniszej szerint:

    Persze, hogy valaki telefonált! Mi mást tehetett miközben a szembejövő sávban kóborolt járgányával illegálisan.
    Vagy talán műszaki hiba. – okozhat ilyen galibát?

  14. Jeniszej szerint:

    A védgát utcában biztos nem okozhat a csatornafedő hiánya ilyet, mert ott nincs, – csak nagy tócsák vannak. – Bár ezek a tócsák is veszélyesek lehetnek.
    Ez – Csepel lefolyástalan területe, Királyerdő után! 🙂

  15. csepeli szerint:

    Én már láttam olyat azon azúton, hogy valaki lassúnak találta a belső sávban a haladást (90 km/h), ezért a szembejövő sávban előzött.

  16. nemmondommeg szerint:

    Csepel.sziget:
    Ha ennyit jársz ott, akkor láthatod mennyi itt a “balfasz” sofőr. Akkor is előznek ha előtted áll a sor, de csak kielőz és átmegy a szembejövő sávba majd beáll eléd és ugyanúgy nem halad, de kockáztat. A baj nagyon hamar megvan egy két másodperc elég hozzá, és általában a vétkes megússza. Ha betartom (be merészelem tartani ) a 70-et, kielőz és átnéz a barom a kocsiba. Amikor meg viszik a paréjnak a 30.000-es csekket, morog 😉

  17. BÖBE szerint:

    Én nagyon sajnálom a sérülteket.Jobbulást kivánok nekik!! Nekem nincs jogsim és nem is szeretnék ebbe a rohanó világba.Épp ezért az ütközéshez ill a balesthez nem tudok hozzászolni.

  18. lolka szerint:

    Ne felejtsük el, hogy a baleset vasárnap hajnalban történt. Szerintem abban az időpontban alig van forgalom…

  19. Csányi Sándorné szerint:

    Annak a “női vezetőnek” a kisfia akit egyébként egyedül nevel,az én unokámmal jár egy osztályba. Mondhatunk itt okosakat és lehetünk akármilyen szuperhősők a zászló mindenkinek áll! Gondolom Ő sem a kórházi ágyon akart aznap este pihenni.
    Szeretném Őt újra látni amikor együtt drukkolunk a gyerekeknek bármilyen fellépésen vagy zeneiskolai vizsgán!

  20. lolka szerint:

    Úgy legyen…minél előbb gyógyuljon meg, de legyen intőpélda a záróvonal legyen “fal” a sebességkorlátozás pedig “szentírás” kortól, nemtől, típustól függetlenül. A JÁRMŰVEZETÉS VESZÉLYES ÜZEM!…

  21. Lexon szerint:

    Minden nap ezen az úton közlekedek, elsôsorban bringával. Hajmeresztô dolgokat látok, tapasztalok, életveszélyes útról van szó.
    Itt sokan a Suzuki nôi vezetôjével foglalkoznak. Anélkül, hogy bárki tudná, mi történt valójában. Az audis vagy a suzukis tért át a szembe jövô oldalra? És miért? Nagyon nem mindegy.
    Sokan meghaltak már ezen a szakaszon, sokan szenvedtek balesetet. De az esetek nagy részét nem a köd, az út rossz állapota, a csatornafedél, az esôs, vizes útburkolat… stb. okozza, hanem a nem megfelelôen megválasztott sebesség, a szabályok nagy ívben történô lesz.rása, emberi mulasztás. Oda kéne már figyelni a vezetéskor, legalább azért (ha nem másért), hogy azok a kölykök boldogan, büszkén szavaljanak, zenéljenek a mosolygó szüleiknek…
    Nekem a szüleim mindig azt mondták, hogy ha egy sebességet az adott útszakaszon biztonságosnak érzel, akkor 10-15 km/h-val kevesebbel menj. Én így teszek. És ti?

  22. donquijote szerint:

    igazad van lexon, én motorral szoktam arra járni egyetértek életveszélyes,
    szerintem nem a megengedettel ütköztek, bár mondjuk a két autó közti súly és törésteszt-csillag alapján ezt sem tudhatjuk.
    valaki szerint baj hogy a rendőrök ott vannak, inkább azt kéne nem sunyi módon mérni -az is nagyon balesetveszélyes amikor valaki pont a rendőrök miatt nyom egy satuféket- hanem jó előre kitáblázva és aki átlépi a megengedett sebességet -mondjuk azért ésszerű ráhagyással – fotózni és küldeni neki a csekket, nyugaton ez már bevált módszer.

  23. donquijote szerint:

    bocsánat : helyesen Lexon

  24. Lexon szerint:

    Mérni kellene a sebességet, valóban. De én tennék egy fix sebességmérôt az Agip kútnál lévô lámpához, és egyet a Szabadkikötô bejáratához, ami mindkét irányba mér, állandóan. És úgy állítanám be, hogy 70 helyett 85-nél, 50 helyett 60 felett kattan. És megy a csekk automatikusan.
    Másik megoldás: Weiss Manfréd utat kiszélesíteni (plusz kerékpárút, plusz járda), sebességet megemelni 90-re. Erre egyébként úgyis szükség lesz, ha a fideszes városvezetés (?) megépíti a gerincutat, mint ahogy ezt beígérték. 😀 És akkor eljöve a Kánaán…

  25. donquijote szerint:

    én is a fixre gondoltam, és valóban ott tényleg elkéne a kerékpárút ismeg a járda is 🙂

  26. Lexon szerint:

    És a fixtrafi olyan legyen, hogy hátulról is tudjon mérni és fotózni. A motorosok miatt … 😀 😀

  27. donquijote szerint:

    Lexon:
    nem minden motoros akar donor lenni meg Valentino Rossi , amúgy igazad van.

  28. ződ szerint:

    Ezeket a magyar vad motorosokat a digóknál egy piacról hazafelé tartó öreglány a Vespájával-a térde között teli bevásárló kosárral, bal kezében mobillal-úgy leveri mint bantu négert a mocsárláz!

  29. Bogi szerint:

    Biztos forrásból tudom hogy az audi sofőrje ittas volt!
    Szegény Anyuka azóta komában fekszik.
    SZOMORÚ!

  30. Lexon szerint:

    Bogi: és a biztos forrásod azt is tudja, hogy ki lépte át a záróvonalat?

Itt lehet hozzászólni !