Horváth Csaba és Molnár Csaba elvtársakkal is találkozhatnak a csepeli elvtársak

MSZP Választási Bizottsága, Csepel.info

Mozgalmas hetek elé néz a csepeli MSZP. A párt aktivistái és szimpatizánsai találkozhatnak Horváth Csaba elvtárssal, a párt főpolgármester-jelöltjével, Molnár Csaba miniszterelvtárssal és több alkalommal is eszmecserét folytathatnak Podolák György és Avarkeszi Dezső elvtársakkal, a csepeli országgyűlési jelöltekkel – értesült a Csepel.info.

Lapunk egyik olvasója számon kérte rajtunk, hogy miért nem hirdetjük meg időben a csepeli MSZP választási kampányának eseményeit. Arra vonatkozó kifogásunkra, hogy sajnos nem szoktuk megkapni a párt helyi vezetőitől a programok meghívóit, olvasónk volt olyan előzékeny, hogy maga küldött  el egy, az MSZP Választási Bizottsága által összeállított, fent látható tájékoztatót.

A tájékoztatóból kiderül: az MSZP 2010. március 2-án, a Csepeli Munkásotthon földszinti termében szervez találkozót a társasházak közös képviselőivel, a lakásszövetkezetek elnökeivel. A program szerint az elvtársak a panelprogramot fogják áttekinteni, amely során talán választ kapunk arra is, hogy Csepelen miért indult öt évvel később a panelprogram, mint az ország más városaiban és Budapest többi kerületében.

Március 3-án a csepeli elvtársak 14:30 órától a Csepeli Munkásotthon 102-es termében találkozhatnak Horváth Csaba elvtárssal, a párt 2010-es főpolgármester-jelöltjével. Az eszmecsere témája Budapest jövője lesz.

Március 10-én ismét igen magas rangú elvtárs látogatja meg az MSZP csepeli aktivistáinak kicsiny, de annál lelkesebb csapatát. A Csepeli Munkásotthon földszinti termében 17 órakor kezdődő rendezvényen Molnár Csaba, a miniszterelnöki kabinet miniszterelvtársa lesz a csepeli elvtársak vendége. Molnár elvtárs a program szerint aktuális politikai kérdésekről fog beszélgetni csepeli elvtársaival.

A Csepel.info úgy tudja, hogy a csepeli elvtársak több alkalommal is találkozhatnak majd az utcákon, a nép közé vegyülő MSZP-s parlamenti elvtársakkal. Mivel ilyen az Olimpiához hasonlóan négy évente csak egy tavaszon fordul elő, a dátumok fontosak, nehogy véletlenül kihagyják:

– Podolák György elvtárssal március 23-án, 30-án és április 6-án találkozhatunk a csepeli sétáló utcában.

– Avarkeszi Dezső elvtárssal március 26-án, április 2-án és április 9-én találkozhatunk a csepeli sétáló utcában.

A találkozókat Orosz Ferenc és Bátky Endre elvtársak szervezik, további információkért hozzájuk forduljanak.

Csepel.info

32 hozzászólás “Horváth Csaba és Molnár Csaba elvtársakkal is találkozhatnak a csepeli elvtársak” bejegyzésre

  1. Manitu szerint:

    Magyarország a kommunizmus áldozataira emlékezik, ezek meg még mindig elvtársazzák egymást.

    Micsoda progresszívmodernszocialista banda!

  2. Gordon szerint:

    Ebből is látszik, hogy nem demokraták.

  3. Gordon szerint:

    csepeli még nem szólt hozzá.

    Tejesen maga alatt lehet a gyerek. 🙂

  4. donquijote szerint:

    miért podolák szerint még mindig népköztársaság van, kíváncsi leszek mennyi rendőr lesz kint hogy megvédje őket a nép szeretetétől…

  5. Gordon szerint:

    Ha szocik elkezdenek kampányolni az utcán az maga lesz egy nagy provokáció. 🙂

  6. Gordon szerint:

    csepeli még mindig nem szólt hozzá. Éghetnek a vonalak a csepeli mszp-ben.

  7. csepeli szerint:

    Ábel elvtárs jól megírta ezt a cikket, Manitu elvtárs meg Gordon elvtárs meg találóan kommentálta.

  8. Gordon szerint:

    És megjött csepeli! 🙂

  9. Manitu szerint:

    Minket ne elvtársozz, menj Gulyáshoz vagy Deméhez sírdogálni!

    Podolákot meg kérdezd meg, hogy miért nem megy tanúvallomást tenni a gyilkossági ügyben! Az is csak így elvtársias? No de melyik elvtársakkal? A börtönben ülővel, az önkormányzatban ülőkkel vagy a sírban fekvőkkel szemben?

  10. csepeli szerint:

    Az admin elvtárstól kérdezem: a csepel.infón miért nem volt hír a felújított Nagy Imre Általános Művelődési Központ átadásáról? Azt hittem, ez egy csepeli hírblog.

  11. Gordon szerint:

    csepeli. Ez a bejegyzés nem erről szól.

    Lásd egy másik bejegyzésnél.:

    csepeli:
    2010. február 28. 12:43-kor

    Te nézted be, Gordon. Ez a cikk nem a lakihegyi adótoronyról szól. Akkor miért hadoválsz erről már a harmadik hozzászóláson keresztül?

  12. csepeli szerint:

    Gordon: ez a bejegyzés nem arról szól, hogy szerinted melyik bejegyzés miről szól.

    Az admin elvtárstól kérdezem: a csepel.infón miért nem volt hír a felújított Nagy Imre Általános Művelődési Központ átadásáról? Azt hittem, ez egy csepeli hírblog.

  13. Papi szerint:

    Csepeli!
    Ez a hír itt a te söpredékedről szól!

  14. bekaphatjamindkétoldal szerint:

    A lakossággal a Csőgyár utcában kellene találkozniuk ahol az autósok Podolák György és Avarkeszi Dezső gerincútépítő elvtársakat bedöngölnék a kátyúkba, ha van időtök és bátorságotok akkor menjetek arra kocsival, ilyet én még nem láttam……….
    Kiváncsi lennék a véleményekre. Pár fotót is fel lehetne tenni az oldalra.

  15. Nagyapó szerint:

    A panelprogramot 2001-ben dolgozta ki a polgári kormány, és 2002-ben indult.
    Az MSZP Csepelen későn ébredt, sok évvel később kezdték szervezni (de mibúl, volt a jelszó).
    „A tájékoztatóból kiderül: az MSZP 2010. március 2-án, a Csepeli Munkásotthon földszinti termében szervez találkozót a társasházak közös képviselőivel, a lakásszövetkezetek elnökeivel. A program szerint az elvtársak a panelprogramot fogják áttekinteni, amely során talán választ kapunk arra is, hogy Csepelen miért indult öt évvel később a panelprogram, mint az ország más városaiban és Budapest többi kerületében.”
    Mire az et.-ak észbe kaptak, eltelt 3-4 év. De, ha még késnek néhány évet, még jót is tettek volna a panellakókkal, mert:
    „Orbán Viktor elmondta: a bank segítségével úgy oldanák meg a panellakások korszerűsítését és energiatakarékosságát, hogy az egy fillérjébe sem kerülne az ott lakóknak. A Fidesz elnöke kitért arra, hogy egy panellakás felújítására átlagosan 1,2 millió forintra lenne szükség, ám a kormány csak ennek töredékét tudja e célra fordítani. A panelprogram 2002-es elindulásakor az életkörülmények javulását, a lakásérték növekedését, energiamegtakarítást ígérték, ám ebből a gyakorlatban semmi nem valósult meg.”
    Tisztelt panellakók várják meg a választásokat! A polgár amit ígér, betartja, viszont
    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  16. TI szerint:

    Remélem az elvtársak úgy járnak majd, mint a nyóckerületi elvtársak, akiket a népfelség megfutamított a Ferenc körúti aluljáróból. Bizony gyorsan összepakoltak és elhúztak, amikor az emberek szembesítették a 8 évi ténykedésükkel. Hajrá Csepel!!!

  17. Vátesz szerint:

    Itt a nagykoalíció: az MSZP visszalép, ha Orbán bizonyít
    Ha a Fidesz bizonyítja, hogy demokratikus párt, akkor az MSZP esetleg visszalép a javára, így meg tudja akadályozni a Jobbik győzelmét egy választókerületben – mondta Mesterházy Attila.
    Egy eseteleges visszalépéshez ugyanis, mondta Mesterházy a Baloldali Tömörülés ülésén, a Fidesznek előbb be kell bizonyítania, hogy demokratikus párt, és látni kellene a programjukat is. Egyelőre annyi biztos a miniszterelnök-jelölt szerint, hogy az MSZP most elsősorban szakmapolitikai vitákat akar a Fidesszel, és kormányfő-jelölti vitára is szükség van.

  18. Papi szerint:

    Vátesz!
    Miért lenne szükség bármilyen vitára a maszoppal? Áruld már el? Felejtsd már el ezt az elmebetegséget a nagykoalícióról. A FIDESZ-nek mi a csudának kellene egy ilyen velejéig romlott hiteltelen söpredék mint a maszop! Ne legyél már ennyire nevetséges!

  19. Vátesz szerint:

    A nagykoalíció a Fidesz akarata ellenére is létre fog jönni az MSZP és a Fidesz között. Csurkától sem kérte Orbán Viktor, hogy léptesse vissza 123 jelöltjét és megígérte s meg is tette! Ki is bukott ez miatt a MIÉP, mert az első forduló előtt bejelentett, a második fordulóra vonatkozó bejelentést sokak már az első fordulóban végrehajtották, így a MIÉP 4,23%-kal kiesett a parlamentből (2002).
    Az MSZP vissza fogja léptetni a jelöltjeit, ha ezzel a Jobbik mandátumszerzését meg tudja akadályozni, s nincs kétségem, a külföldi támogatói majd ki fogják kényszeríteni a Fideszből az ellentételezést. Például az embereik különböző pozicíóban hagyása, a számonkérés elmaradása, stb. A gazda közös, a LIKUD meg a hozzáhasonlók.

  20. Gordon szerint:

    Szerintem az oroszok pénzelik a Jobbikot.

  21. Gordon szerint:

    Nem véletlenül jelentette ki Vona, hogy akár 20 millió orosz is elférne Magyarországon.

  22. csepeli szerint:

    A Nagy Imre Általános Művelődési Központ átadási ünnepségét – amiről a csepel.info baszik hírt adni – Jobbikos demonstrálók próbálták megzavarni. Transzparenst feszítettek ki “Itt mindent ellopnak” felirattal. Az ünnepségen Hiller István és Podolák György mondott beszédet.

  23. codec szerint:

    csepeli! A csepeli MSZP párthonlapjában mikor olvastál hiányolt témádról?
    Először mozgósítsd az elvtársaidat, utána károgj!

  24. Vátesz szerint:

    A LIKUD majd azt is elintézi, hogy Gordon legyen majd az admin a csepelinfón! 😉

  25. tibor szerint:

    Gordon 00:07 bejegyzéséhez: a feltételezésnek lehet valami alapja.
    Arra már minden valamirevaló politikai erő rájött , hogy az EU-tól nem várhatunk semmit, maga is válságban van. Zsákutca. Pont.
    Azt is érezzük, hogy a felvett kölcsönöket a kivéreztetett, infúzión lévő magyar gazdaság ( dinamikusan növekvő létszámban lecsúszó állampolgáraival ) aligha tudja visszafizetni.
    Valahonnan pénzt kéne szerezni, mielőtt még nagyobb a baj.
    Az egyik lehetséges célpont ( Kina melett ) Oroszország lehet.
    A fanyalgásokat idáig hallom. Lehet válsztani: ha nincs más alternatíva, akkor jöjjön az orosz tőke, vagy inkább a csőd?
    A PÉNZNEK NINCS SZAGA.

  26. LB szerint:

    Egyí kis csemege:

    “Budapest 30.sz.vk.(XXI.kerület, Csepel nyugati fele)

    Tipp az első fordulóra: Fidesz 40%, MSZP 33%, Jobbik 18,5%
    A végleges indulási lista függvényében még módosíthatom az előrejelzést, de a Fideszes mandátum egyelőre biztosnak látszik. ”

    http://www.valasztas.eoldal.hu/
    http://www.valasztas.eoldal.hu/cikkek/2010-es-orszaggyulesi-valasztas/budapest-30_sz_vk_

  27. magyartanár szerint:

    Vátesz!

    Milyen nagykoalíció? Ne légy ostoba!

  28. Papi szerint:

    Vátesz!
    Egyszerűen elképesztő mennyire hazudsz! A MIÉP 2002-ben nem lépet vissza a FIDESZ kedvéért és a FIDESZ emiatt bukott, mert azok a jobboldali szavazatok elvesztek! A baloldal csak azért tud minden választáson nyerni mert az utolsó pillanatban összetartanak! Jó lenne ha végre abbahagynád a hazudozást úgyis tudjuk, hogy te is pont olyan ócska maszop bérenc vagy mint csepeli!

  29. Vátesz szerint:

    Papi! Gordon sokkal különb mint te, ő legalább veszi a fáradtságot, ha nem tud valamit, beüti a google-ba, például itt “2002 jelölt visszaléptetés”, s máris dobja ki a találatokat. Az hogy te amnéziás vagy, nem ok arra, hogy mást lehazugozzál! Te vagy a Fidesz DíszVálasztója, meg is érdemlik, sok ilyet kívánok nekik, akik csápolnak Viktornak: ORBÁN! ORBÁN! vagy ha úgy jobban tetszik: VIKTOR! VIKTOR!

    Egy hónappal a választás előtt, március első napjaiban Csurka István sajtótájékoztató keretében gáláns ajánlatot tesz a Fidesznek, amelyet utána még legalább félévig emleget mindenki, mert téves értelmezések, félreértések és rossz következtetések beláthatatlan özönére ad majd okot: “A MIÉP kész több mint száz képviselőjelöltjének visszaléptetésére a Fideszben egyesült erők javára a választások második fordulójában. Csurka István pártja cserében elvárja, hogy ahol jelöltjei lesznek esélyesek a győzelemre, nagyjából 10-20 helyen, ott a Fidesz tegyen hasonló gesztust. A Fidesz kitérően reagált Csurka szavaira, a szocialisták szélsőjobboldali diktatúrától tartanak.” (Népszabadság, márc. 7.) Másfél év távlatából nézve az eseményeket, az a meglepő eredmény tűnik elő a korabeli sajtóból, hogy a baloldal jobban megértette Csurka eredeti szándékát és annak reális pozitívumait a MIÉP-re nézve. Sajnos éppen az érintett jobboldal volt kevésbé vevő a visszaléptetés felajánlásából következő politikai lehetőségekre. Március 9-én a Népszabadság elemzője így értékeli a visszaléptetést: “Csurka ajánlatának éppen az a lényege, hogy nem kér (formális) hatalmat. Csakis a programja – arányos – megvalósítását. Akár megállapodás nélkül is. Az egyenes válasz így csak arra vonatkozhatna, hogy hajlandó-e a Fidesz bármit is megvalósítani a MIÉP programjából.” A Magyar Hírlapban Eörsi István így véli látni a lényeget: “Csakhogy Csurka nem is kérte erre a Fideszt. Egyoldalú ajánlatával nem választási, hanem hatalmi szö- vetséget készít elő.” (III. 9.) Lengyel László részletesen elemzi a visszaléptetés ígéretének fontosságát, és bizonyos régiókban, így Budapesten és környékén, azt szinte megkerülhetetlen politikai szükségszerűségnek tartja. Ugyanitt nyilatkozik a Világgazdasági Kutatóintézet igazgatója, Inotai András is, aki a már jól ismert MIÉP-mumus mesével riogat: “Ha a MIÉP kormányzati pozícióba kerül, vagy csendestársként támogatja a kormányt, akkor veszélybe kerül az EU-tagságunk.” (Magyar Hírlap, III. 23.)
    Csurka Istvánt is felkeresi a Magyar Hírlap. Nyilatkozatában a MIÉP elnöke 15 százalékos választási eredményre és négypárti parlamentre számít, ahol a MIÉP lesz a harmadik erő. Természetesen kérdezik őt a száz fős visszaléptetésről is, hogy milyen tárcákat vár a MIÉP a Fidesz támogatásáért cserébe? A válasz figyelemre méltó: “A száz jelölt visszaléptetése nem ilyen célokat szolgál. … Nincsenek tárcacéljaink, ezt kijelenthetem. Alapvető programpontjaink sokkal fontosabbak, mint egy tárca..”

  30. DFK szerint:

    Szóval a közösképviselők elvtársak?

    Hogy fogják kiszűrni az ellenzéki beszólókat?

    Fének a néptől, nem is igen mennek közibük.

  31. DFK szerint:

    Nem volt ott valaki, aki tudna mesélni?

  32. TI szerint:

    DKF
    Nézd meg a meghívójukat: Kedves Elvtársaink! Barátaink!
    Szerinted kik mentek el? Ezek csak szük körben érzik jól magukat, de remélem, hogy ez nagyon fog szükülni, esetleg hosszabb időre és négy falra.

Itt lehet hozzászólni !