Az éremtáblázat élén zárt a Halker-KirályTeam a Slovak Openen

Csepel.hu

Pozsony adott otthont az immár 12. alkalommal megrendezett Slovak Open elnevezésű Nemzetközi WAKO kick-box viadalnak.

A Halker-KirályTeam csapata ezúttal egy kisebb, 15 fős versenyzői különítménnyel indult útnak. A csapat versenyzői 12 aranyérmet, 4 ezüstöt és 9 bronzérmet hoztak haza Csepelre.

Teljesítményével ezúttal kimagaslott Kiss Zsófia Csenge a szintén kiválóan muzsikáló csapattársak közül, hiszen egymaga 4 aranyérmet nyert a hétvégén. Több szabályrendszerben elindulva bizonyította a várpalotai lány, hogy korosztályában jelenleg nincs jobb versenyző nála a tatamin.

A csapat felnőtt versenyzői közül jelenleg Bálint Martin az egyik legeredményesebb és legjobb formában lévő kickboxer. Ezen a versenyen a Pointfighting szabályrendszer királykategóriájában indult és a súlycsoport nélküli Grand Champion küzdelmeket – a felnőtt mezőnyben életében először – az élen zárta. Ezt követően a light contact szabályrendszerben begyűjtött újabb aranya már csak hab volt a tortán.

Martin mellett szintén két aranyat szerzett és duplázni tudott Pozsonyban Özel Adnan és Bozók Szabolcs is.

Külön kiemelését érdemel edzőkollégánk, Berkes Ádám és három versenyzőjének teljesítménye, akik 1 ezüst és 2 bronzérmet tettek hozzá a csapat összterméséhez. Ennél azonban a küzdőtéren általuk mutatott forma sokkal fontosabb volt, nagyon meggyőzően és szépen küzdöttek Ádám versenyzői, ami nagyon szép jövőképet rejt.

Forrás: Csepel.hu

Egy hozzászólás “Az éremtáblázat élén zárt a Halker-KirályTeam a Slovak Openen” bejegyzésre

Itt lehet hozzászólni !