Itt vannak a csepeli térfigyelő kamerák

Csepel.info

A kerület közbiztonságnak növeléséhez nagymértékben hozzájárul az a vadonatúj és a legkorszerűbb kamerákból álló térfigyelő kamerarendszer, amelyet február 6-án állított hadrendbe a csepeli önkormányzat. Most már azt is megtudható, hogy hol vannak ezek a kamerák: az adatokat kötelező kiadni, de ez az információ jól is jöhet egy esetleges bűncselekmény után.

62 új térfigyelő kamerával, 10 új vadkamerával, teljes rendszám regisztrációval és kontrollal növeli tovább a kerületi önkormányzat Csepel közbiztonságát. Ezen felül a kamerák számát még idén 7 új csillagtelepi helyszínnel tervezik bővíteni. Megújult a csepeli közterület-felügyelet ügyeleti és térfigyelő központja is, ahol a nap 24 órájában látják el a diszpécserek a szolgálatot. A csepeli rendőrkapitánysággal pedig továbbra is szorosan együttműködnek.

„A korszerű berendezéseket az önkormányzat vásárolta és a rendőrség, valamint a közterület-felügyelet használja majd a telephelyén” – mondta el az átadón Borbély Lénárd.  Hozzátette: a csepeli önkormányzatnak bruttó 176 393 108 forintba került a teljes rendszer kiépítése. A kamerarendszerről és a telepítések helyszínéről bővebben itt lehet információhoz jutni.

Csepel.info

7 hozzászólás “Itt vannak a csepeli térfigyelő kamerák” bejegyzésre

  1. Fürtös szerint:

    Árpád utcába se ártana.

  2. Gary Ridgway szerint:

    Major?

  3. PáLoS TReND szerint:

    EZEK NEM a TERET FIGYELIK!!!…- HANEM ORBÁN TERRÁRIUMÁT!!!

    ATOMJAIRA HULLIK SZÉT új ISRAHELL PEGASUS (D)ROGÁNJÁNAK KOHNFÖDERÁCIÓS MAFFIÁJA!!!
    Vasárnap reggel holtan találták otthonában a Balassagyarmati Járásbíróság 46 éves bíróját. A férfi az elsődleges információk szerint öngyilkos lett.
    Felkészült, szakmáját értő büntetőbíróként ismerték kollégái azt a férfit, akinek holttestét ma reggel találták meg balassagyarmati otthonában.
    Az ipolyinfo.com több forrásból is megtudta, hogy a bíró saját kezével vetett véget életének. Tette háttérben munkájához kapcsolható konfliktus állhat – számolt be egy neve ellhallgatását kérő bírósági informátor.
    A férfi családos ember volt, feleségét és kiskorú lányát hagyta hátra…

    https://magyarzona.net/ongyilkos-lett-egy-balassagyarmati-buntetobiro/

  4. Szőlősi szerint:

    Fémmű – Kapos utca környéke is megérne egy “misét”!

  5. Gary Ridgway szerint:

    Figyu má’!
    A Majori “pappakot” kettő biztos nem látja, igencsak lefelé néznek és a kosz is megette őket.

  6. László szerint:

    Be lett kamerázva jó pár éve pl. a Havanna lakótelep is. Aztán a gömb búra alól leszerelték a kamerát, aztán a búrát is. Most meg azt látni hogy matracot kidobnak a kamera alá.

  7. Gary Ridgway szerint:

    Hagyjuk itt ezt a cuccot, nem London.
    “Wifin” térfigyelő rendszert???? ))) LOL (((

Itt lehet hozzászólni !