Végre dolgoztak a Weiss Manfréd úton

Csepel.info

Kár, hogy egy órával később már nem.

12:40 perckor láttuk, hogy végre valóban dolgoznak a csepeli Weiss Manfréd út melletti építkezésen, ami miatt hónapok óta korlátozzák a forgalmat Csepel egyik legforgalmasabb útján. Kicsivel több mint egy órával később jártunk arra, de akkor már se munkás, se munkagép nem volt az építkezésen.

Még kezdtek el egy elektromos kábel fektetését a csepeli Weiss Manfréd út mellett, a 2012-ben átadott kerékpárúton. Azonban sem a kerékpárút rendbetétele, sem a további munkák nem mentek úgy, ahogyan minimálisan is elvárható lenne. Az úton ma sem lehet korlátozás nélkül végigmenni, a késedelmes és trehány munkavégzés iatt pedig Borbély Lénárd polgármester is kifogást tett. Január 25-én írtunk róla Facebook oldalunkon, hogy mindössze egyetlen egy ember dolgozik az úton. Ez ma 12:40 perckor egészen tűrhető létszámra emelkedett, és láthatóan folyt a munkavégzés is az útszakaszon. 14 óra körül jártunk arra ismét, ám akkor már sem a munkásoknak, sem a munkagépeknek nem volt nyomuk – miközben a feladatukat még jól láthatóan nem végezték el.

Csepel.info

 

2 hozzászólás “Végre dolgoztak a Weiss Manfréd úton” bejegyzésre

  1. László szerint:

    Bicikliútnak mi köze a kábelhez? A kábelnek mi köze a bicikliúthoz? Szóvá kellett volna tenni, mi az hogy nem dolgoznak!? Hátha lapáttal nyakon vágtak volna…

  2. Gary Ridgway szerint:

    Ők állíttatták le, akkor hogyan dolgozzanak? Basszák össze, mint ők a kátyúkat? Csillagtelepen már az összes kijött! 🤣

Itt lehet hozzászólni !