Két mondat nyithatja fel Zámbó Jimmy sírját

Borsonline

Megváltoztatja vallomását Jimmy halálának szemtanúja. Hulé Éva szerint ez átértékeli az öngyilkosságként lezárt ügyet. Ügyvédje azt mondja, egy új eljárás során megnyílhat a Zámbó-kripta is.

Kilenc évvel Zámbó Jimmy tragédiája után ismét lázba hozta az országot az énekes rejtélyes halálának ügye. Annak idején balesetnek minősítették a hatóságok, mondván, az énekes nem tudta, hogy a gyilkos pisztoly csövében még van egy töltény, amikor a fegyvert fejéhez tartva meghúzta a ravaszt. A tragikus este tanúja, Hulé Éva azonban nemrégiben megbízta dr. Magyar Györgyöt az akták újraolvasásával.

– A szemtanú a megromlott egészségi állapotára hivatkozva keresett meg – kezdte dr. Magyar György. – Hulé Éva úgy gondolja, itt az ideje, hogy napvilágra kerüljön a valóság. Mivel titoktartás köt, nem közölhetek adatokat arról, hogy ügyfelem milyen új vagy az eddigiektől eltérő információkat osztott meg velem. Ezek az azonban elegendőek számunkra ahhoz, hogy nekifussunk az ügynek.

– A dolgunk annak vizsgálata lesz, hogy az eljárás az akkori adatok alapján helyes logikai rendszerbe helyezte- e a végeredményt, nincs-e benne valamiféle tévedés, vagy bele lehet-e illeszteni új információt, és ez nem hoz-e más következtetést, mint az eddigiek. Kérdés az is, hogy vannak-e olyan ellentmondások, amelyek feltárása új vizsgálatot indikál, ha igen, az gyanús halál ügyében indul majd. Ebben az esetben az sem zárható ki, hogy Jimmy sírját fel kell majd nyitni – magyarázza az ügyvéd.

Hulé Éva kórházban fekszik, súlyos állapotban. Számára – mint mondja – semmi sem fontosabb annál, hogy még életében kiderüljön a teljes igazság Jimmy haláláról.

– Új vallomást teszek az ügyvéd úrnak, vagyis kiegészítem a régi vallomásomat – mondta el a szemtanú. – Két mondatot fogok megváltoztatni az eredeti vallomásomhoz képest, ez gyökeresen átértékeli majd a dolgokat. Meggyőződésem, hogy ez lendületet ad majd az ügynek, és elindítják az új nyomozást. Vállalom akár a hazugságvizsgálatot is – tette hozzá Éva.

Forrás: Bors

10 hozzászólás “Két mondat nyithatja fel Zámbó Jimmy sírját” bejegyzésre

  1. lolka szerint:

    Szerintem, ha valaki annak idején tanúvallomást tett és az alapján döntés született, és azt most megváltoztatja, akkor vagy az akkori nem volt igaz /hatóság félre vezetése/, vagy a mostani nem igaz /hamis tanú vallomás/. Állítólag Ő az egyedüli szemtanú…Magszimum az új ballisztikai vizsgálat hozhat más eredményt az exhumálást követően, esetleg ült az áldozat, vagy állt, a lövedék alacsonyabbról, magasabbról érte. Tehát nem életszerű a ballisztikai útvonal, ami önkezűséget igazol. Gondolom a fegyvert a nyomszakértők megvizsgálták annak idején. Vagy ellett nagyolva az egész, avval a címszóval, hogy véletlen baleset történt és az ügy lezárva…

  2. donquijote szerint:

    Lehet hogy csak azért akarják kihantolni hogy lássa mindenki, hogy üres a sír
    és feltámadt a király!
    🙂

  3. én szerint:

    Nem a munkások nyitják fel?

  4. Vátesz szerint:

    Kelj fel és járj!

  5. ropi szerint:

    ki nem szarja le a zámbó családot

  6. loastman szerint:

    Ahogy lolka is mondja: vagy akkor hazudott, vagy most.
    Lassan olyan ez, mint a forma-1. Egy nagy cirkusz a semmiről.
    Feltámasztani nem fogja a szerencsétlen…

  7. Anna: szerint:

    Feltámasztani nem tudják az biztos,de remélhetöleg kiderülne végre az igazság “TALÁN”??????????????

  8. Vátesz szerint:

    Zámbó Krisztián teszi jól, hogy énekel, szerintem jól, de kerüli apja dalait és stílusát!
    Ellentétben a röhejes, Jimmy-utánzó Zámbó Árpyval.

  9. Lucifer szerint:

    Egy biztos: Az ügyben valami sántít.

  10. Török Zoltán szerint:

    Büszke voltam Zámbó Zsimire hazánk csoda énekesére-vetekedett Ima Sumac-al. Alapvető dolog aki ért a fegyverhasználathoz ,hogy fegyvert se töltve, se üressen nem szabad-tilos másra és magunkra fogni.Hogy ott és akkor mi történt és mi az igazság talán soha nem derül ki.Az igazság odaát van és i nélkül mást jelent!Majd a jövő eldönti.Atilla sirját se találták meg a mai napig/Gárdonyi kereste!/ Mindenesetre szomoru az egész.Ezotorikus véleményem:a holtakat zavarni nem szabad.A titok titok ha keressük a megoldást tévutra kerülünk.Az idő mindent megold,de meg kell élni.Elmegyek,elmegyek,hosszú utra megyek,hosszú út porából köpönyeget veszek-ez a megoldás! Csá!

Itt lehet hozzászólni !