Pályázati felhívás háziorvosi praxis betöltésére

Csepel.hu

Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata pályázatot hirdet a területi ellátási kötelezettséggel működő, az egészségügyi alapellátás körzeteinek megállapításáról szóló 12/2019. (VII.03.) önkormányzati rendelet 1. számú mellékletében meghatározott 14. számú háziorvosi körzetben, vállalkozási formában, határozatlan időre szóló feladat-ellátási szerződés keretében vagy helyettesítés útján történő felnőtt háziorvosi feladatok ellátásra.

A háziorvosi rendelő címe:

Budapest, 1215 Budapest, Táncsics Mihály utca 10-12.

További részletek, információk: Csepel.hu

3 hozzászólás “Pályázati felhívás háziorvosi praxis betöltésére” bejegyzésre

  1. PáLoS TReND szerint:

    ORBÁNIÁBAN/MAGYARMATON AKAD E MAJD LEGALÁBB 1 GERINCES a KOSSUTH TÉRI ZSINAGÓGÁBAN, AKI SZEMBE MER MENNI a RECESSZIÓ-SZAURUSSZAL és MOCSKOS CSORDÁJÁVAL?!
    ORBÁNSÁG HELYETT SZABAD MAGYARORSZÁGOT!!!
    Megdöbbentő!
    Ki tudja, hány szekrény lehet még tele hasonló csontvázakkal?! Legfőbb ideje lenne az ÖSSZES oltásnak nevezett kotyvalékot nagyon szigorú és teljes körű vizsgálatnak alávetni, de nem a jelenlegi üzleti modellben érdekelt szervek, hatóságok és oltóanyaggyártó cégek “szakértői” által, mert ott előre borítékolható a korrupció!
    Az érintett kisbabák, gyermekek szülei és az oltásra kötelezett felnőtt páciensek kellene, hogy megbízzanak függetlennek ítélt laboratóriumokat és (akár oltás-szkeptikusnak tartott!) nem csak ún. „szakembereket”, akiknek a vizsgálati eredményeit hajlandók lennének elfogadni! Addig pedig élni kellene az alkotmánytalan Orbániában ön és nemzetvédő jogainkkal, és nemet mondani egy bizonytalan kimenetelű és potenciálisan veszélyes egészségügyinek nevezett beavatkozásra!
    Az isteni eredetű természetjog szerint senkinek sincs joga más emberek testén erőszakot tenni, főleg, ha az maradandó károsodást vagy akár halált is okozhat! Pláne nincs joga más emberek gyermekeinek testével rendelkezni, kétes indokokra és kamu veszélyhelyzetre hivatkozva!!!
    Az Isten szerelmére, nem születünk rabszolgának, csak később tesznek azzá bennünket!!!
    Mikor ébredünk s indulunk meg egyszerre a RECESSZIÓ-SZAURUSSZAL és NERetnek
    KILÖVÉS ÉRETT „NÉMETHSZILÁRDJAIVAL” SZEMBEN?!
    http://web.t-online.hu/apuska/media/12/04__Lelki_terror_mix.mp3

  2. Boros Janos szerint:

    Jo estet szeretnek szukseglakas amiert 5 gyerekem alberlet ki kell menni mert eladjak a tulaj.
    S.o.s

  3. kismiska szerint:

    Csak ez az egy?
    A csaknem 2éve elhunyt Dr.Erős László praxisa azóta sincs betöltve.
    Még rendelő bejáratán sincs jelezve hogy csak átmeneti helyettesítés van,mindha élne és rendelne…

Itt lehet hozzászólni !